NRX Strap

NRX Strap on Mediroyalin uutuus, joka tarjoaa täysin uudenlaisen mahdollisuuden tuentaan ja kuntoutukseen. NRX Strapin avulla pystyt tukemaan niveltä, ohjaamaan raajaa tai raajan osaa sekä aktivoimaan haluttuja lihaksia. Nauhaa voidaan käyttää ja soveltaa yksilöllisesti potilaan tarpeen mukaan. NRX Strap:ä on elastisuudeltaan eri vahvuisia ja nauhaa saa eri leveyksinä.

Näytetään kaikki 15 tulosta

NRX Strap on valmistettu täysin ilman lateksia. Nauhan pinta on hengittävää ja se tarttuu ihoon lisäten proprioseptiikkaa, lihasmuistia ja nivelten asentotuntoa.

NRX Strap toimitetaan rullana ja sitä voidaan leikata rullasta yksilöllisesti sopivan mittaiseksi. Materiaali on helposti muokattavissa potilaan tarpeiden mukaiseksi ja nauha kiinnitetään toisesta päästä tarralla itseensä. NRX Strapin etu esimerkiksi kinesioteippiin on siinä, että potilas voi käyttää samaa nauhaa uudelleen ja uudelleen. NRX Strap ei aiheuta myöskään iho-ongelmia. NRX Strap:ä on saatavina myös valmiiksi potilaalle leikattuina Kit:einä.

Materiaali voidaan pestä 60 ° C pesukoneessa (irroita tarrat pesun ajaksi).

NRX Strapin edut

 • Proprioseptiikka, nivelen asentotunto ja lihasmuisti
  NRX® Strap:ssä on useita mielenkiintoisia vaikutuksia, joita voidaan käyttää kuntoutuksen hyötynä. Sisäpinnan materiaali tarttuu ihoon lisäten proprioseptiikkaa ja nivelen asentotuntoa. NRX® Strap voidaan käyttää myös asiakkaan lihasmuistin harjoittamiseen ja tukemiseen.
 • Paikallinen kompressio
  Materiaalin elastisuus tarjoaa hyvän kompression, joka tukee paikallisesti haluttua niveltä ja vähentää turvotusta. Turvotus on usein pääsyy nivelen liikerajoituksiin.
 • Tuenta
  Kompressio ja eri NRX-materiaalien vahvuudet mahdollistavat oikean asteisen tuennan. Nauhaa voidaan käyttää rajoittamaan vain tiettyä liikesuunta ilman, että niveltä tuetaan liikaa. Tämä sallii enemmän nivelen luonnollista liikettä ja lihasten aktiivisuutta.
 • Lämpövaikutus
  NRX-materiaali lisää lämpöä paikallisesti. Lämpö tekee lihaksista, nivelsiteistä ja kollageenista elastisempaa ja joustavampaa, joka vähentää kipua ja tulehdusta.
 • Hengittävä
  NRX-materiaalin pinta on hengittävä pitäen ihon kuivana ja lämpimänä.
 • Eri tukitasot
  NRX Strap, NRX Strap PLUS ja NRX Strap Double tarjoavat eri tasoisia tukivaihtoehtoja riippuen tarvittavasta tuesta. Kaikkia materiaaleja voidaan yhdistellä keskenään.
 • Ihoystävällisyys
  NRX-materiaali on testattu ihoärsytysten varalta. Materiaalin valmistuksessa ei ole käytetty lainkaan lateksia.
 • Uudelleen käytettävä ja pestävä
  NRX Strap voidaan käyttää uudelleen ja se voidaan konepestä 60 ° C.
 • Vedenkestävä
  NRX-materiaali kestää hyvin vettä, joten sitä voidaan käyttää myös vesiliikunnan aikana.

NRX Strap:ä on saatavina myös valmiiksi potilaalle leikattuina Kit:einä. Lue lisää NRX-materiaaleista ja Kit:eistä täältä:

Uutuudet:

NRX Strap materiaaleja saa rullatavaran lisäksi myös isompina arkkeina/levyinä. Ne löytyvät Mediroyalin materiaali-kuvastosta.

NRX Strap -käyttösovelluksia

NRX Strapille kehittyy jatkuvasti uusia käyttösovelluksia. Seuraavaan listaan on kerätty yleisimmät käyttösovellukset valmistusohjeineen:

Ota yhteyttä ja kysy lisää Varaa ilmainen verkkokonsultaatio