Tukisukan pukemisen apuvälineet

Meiltä löydät apuvälineet tukisukkien pukemiseen ja riisumiseen.

Tukisukkien pukeminen ja riisuminen ovat usein merkittävä haaste tukisukan käyttäjälle – mutta onneksi tarjolla on laadukkaita apuvälineitä, jotka tarjoavat ongelmaan ratkaisun.

Pukemista voivat vaikeuttaa esimerkiksi nivelten jäykkyys sekä alentunut sormivoima ja näppäryys. Pahimmillaan tukisukat jäävät käyttämättä, kun pukeminen ilman apuvoimia ei onnistu. Meille Tukikohdassa on aina ensiarvoisen tärkeää varmistua, että asiakas saa tukisukat puettua ja riisuttua – joko itsenäisesti tai toisen avustamana. Etsimme aina parhaan ratkaisun pukemisen helpottamiseksi. Siksi tarjoammekin kattavan valikoiman tukisukan pukemisen apuvälineitä.

Tukisukan pukemista helpottamaan on kehitelty monia erilaisia apuvälineitä: kankaisia ja metallisia vetolaitteita ja otepitoa antavia kumihanskoja. Ne helpottavat huomattavasti tukisukan pukemista. Apu löytyy tarvittaessa myös tukisukan riisumiseen (Easy-Off, Magnide 2/1). Omat mallinsa on myös tukihihan pukemiselle Easy-Slide Arm. Usein tukisukkien pukemista helpottavien apuvälineiden käyttö myös pidentää tukisukkien käyttöikää ja pitää ne laadukkaina ja kimmoisina pidempään. Tutustu apuvälineiden valikoimaan alla!

Näytetään kaikki 5 tulosta

Yllä olevaan verkkokauppamallistoon olemme koonneet käytetyimmät apuvälineet. Näiden lisäksi kauttamme on saatavilla pukemisen apuvälineisiin erikoistuneen Arionin tuotteet. Seuraavassa heidän muiden apuvälineidensä lyhyt esittely:

Ota yhteyttä ja kysy lisää