Peukalotuet

Hyvä asiakkaamme,  täältä löydät peukalotukivalikoimamme. Olemme jakaneet peukalotukemme kevyisiin ja vahvoihin peukalotukiin. Lisäksi rannetukikategorian alta löydät peukalorannetukimallimme.

Kevyet peukalotuet ovat pääasiassa tehty mahdollistamaan peukalon kivuton käyttö eri töissä, liikunnassa ja vapaa-ajalla. Meiltä löydät malleja niin peukalon tyvinivelen (CMC-nivel) kuin MP- ja IP-nivelten tuentaan. Etenkin peukalon tyvinivelen kiputilat ovat yleisiä. Usein ne aiheutuvat kulumasta eli nivelrikosta. Kuluman ja kivun seurauksena peukalon voima ja toimintakyky heikkenevät. Esimerkiksi purkin tai oven avaaminen avaimella vaikeutuvat. Oikein valitun peukalotuen avulla peukalon tyvinivel saadaan tuettua oikeaan asentoonsa ja näin peukalon toimintakykyä ja puristusvoimaa parannettua. Myös kipu lievittyy luonnollisesti.

Vahvat peukalotuet on pääasiassa suunniteltu akuutin vamman tai leikkauksen jälkeiseen tuentaan ja immobilisointiin. Tavoitteena niissä on tukea peukalo optimaaliseen asentoon ja ottaa ei-haluttu liike pois. Näin esimerkiksi vaurioitunut nivelside tai muu rakenne pääsevät paranemaan tukevaksi. Vahvoista peukalotuistamme löydät myös kulumiin ja rasitusvammoihin soveltuvia malleja, rakenteeltaan vahvempia. Nämä olemme sijoitelleet sekä kevyihin että vahvoihin peukalotukimallistoihimme.

Kevyet peukalotuet

Vahvat peukalotuet

Näytetään tulokset 1–16 / 17