Olkapäätuet

Olkapäätukien valikoimastamme löydät parhaat mallit niin vammojen ja leikkauksen jälkeiseen tuentaan, jälkikuntoutukseen kuin uusien vammojen ennaltaehkäisyyn ja toimintakyvyn parantamiseen. Tarjolla on erilaisia olkatukia eri käyttötarkoituksiin.

Kantoliinat ja abduktiotyynylliset olkatukimallit on suunniteltu vamman tai leikkauksen jälkeiseen hoitoon lievittämään kipua, kannattelemaan yläraajaa, keventämään olkapäätä ja pitämään olkanivelen rakenteet paranemisen kannalta optimaalisessa asennossa.

Toiminnalliset olkatuet on suunniteltu tukemaan olkapäätä ja sen liikkeitä nivelen fysiologia ja anatomia huomioiden. Toiminnallisista olkatuistamme löydät malleja niin työhön ja liikuntaan kuin halvauspotilaan ns. hemiolkapään tuentaan. Hemiolkapään tuennassa olennaisinta on yleensä subluksoituneen olkapään tuenta ja nostaminen kuppiinsa sekä olkavarren ulkokierron lisääminen. Työ- ja liikuntakäyttöön suunnitellut mallien toimivuus perustuu yleensä olkanivelen tuentaan sekä kompression ja lämpövaikutuksen kautta saataviin hyötyihin nivelen toimintakyvyssä ja kivunlievityksessä.

Abduktiotyynylliset olkatuet

Käden kantositeet

Toiminnalliset olkatuet

Näytetään tulokset 1–16 / 19