Oulun toimipiste poikkeuksellisesti suljettu torstaina 28.9!

Turku » Pori » Oulu »

Kirurgisten ja ortopedisten apuvälineiden ammattilainen

Turun Tukikohta » Porin Tukikohta » Oulun Tukikohta »

Check

Edulliset toimituskulut
Alkaen 2 €

Check

Ilmainen palautus ja vaihto
Lue lisää asiakaspalautuksista »

Check

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Palvelut terveydenhuollon ammattilaisille

Kaikki tuotteemme ovat käytettävissänne. Jos harkitsette tuotteiden tilaamista, olkaa meihin yhteydessä. Katsotaan yhdessä teille sopivat tuotteet ja hinnat.

Traumavalikoima Kuntoutusvalikoima Artikkeleita asiantuntijoille

Tukikohta – terveydenhuollon ammattilaisen yhteistyökumppani

Terveydenhuoltoalan ammattilainen: Kaipaatko apuvälinealan kumppania, joka on palveleva, luotettava, nopea ja helposti saavutettavissa? Haluatko löytää yhteistyötahon, jonka avulla pystyt palvelemaan asiakkaitasi entistä laadukkaammin ja vaikuttavammin sopivien tukien ja ortoosien avulla?

Me Tukikohdassa olemme tukiin ja ortooseihin erikoistuneita terveydenhuollon ammattilaisia. Tehtävämme on auttaa sopivien tuotteiden valinnassa ja niiden käytössä. Meidät on helppo tavoittaa niin puhelimella, sähköpostilla kuin chatilla. Voit myös varata ammattilaisille suunnatun etäkonsultaatioajan nettiajanvarauskalenteristamme tai tilata tuote-esittelyn toimipisteeseenne.

Tuotteiden tilaamisen lisäksi voit ohjata potilaasi meille kivijalkamyymälöihimme (Turku, Pori, Oulu) tai monipuoliseen ja nopeaan verkkokauppaamme. Olemme kehittäneet tätä varten lähetepohjan helpottamaan potilasohjausta. Helposti tulostettava lähetepohja löytyy jokaisesta tuotekortista.

Toimimme ympäri Suomen. Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. eri yksityiset lääkärikeskukset ja sairaanhoitopiirit kuten Terveystalo, VSSHP ja HUS.

TerveystaloTYKS

Trauma- ja kuntoutustuotepaketit ammattikäyttöön

Olemme koonneet alle terveydenhuollon ammattilaisten suosikkituotteita eri kohderyhmille. Traumavalikoimasta löydät tuotteita, jotka on suunniteltu heti akuuttivamman tai leikkauksen jälkeiseen tuentaan. Kuntoutusvalikoimaan olemme nostaneet suosituimpia tuotteitamme, jotka on suunniteltu mm. rasitusvammojen – ja kulumien hoitoon sekä toimintakyvyn parantamiseen ja uusien vammojen ennaltaehkäisyyn.

Mitä mieltä yhteistyökumppanimme ovat meistä?

Trustmary Reviews

Sinua palvelee

Markus Lindeqvist

Mikäli kaipaat konsultaatiota,
ole yhteydessä tai varaa aika!

Markus Lindeqvist, Tuotespesialisti

p. 020 761 9047
markus.lindeqvist@turuntukikohta.fi

Artikkeleita asiantuntijoille

Tukikohta – lisäarvoa tuista ja ortooseista

Tiedätkö mitä Tukikohta tekee ja missä toimimme?  Tiedätkö miten me voimme auttaa juuri sinua tai potilastasi?  Ja tiedätkö millaisia ratkaisuja meillä olisi hoitojonojen purkamiseen, laadukkaisiin kuntoutuskäytäntöihin tai vaikkapa työnantajille sairauspoissaolojen vähentämiseen? Näitä asioita olemme viimeisten kuukausien aikana pyrkineet sanoittamaan ja kuvaamaan auki uutta yritysesitettä ja -videota luodessamme.

Peroneustuet liikkumisen tueksi – Tukikohdan suosikit

Peroneuspareesi aiheuttaa monia haasteita liikkumiseen ja kuntoutumiseen. Riippunilkka aiheuttaa mm. virheellisen kävelymallin, jossa nilkan puuttuva fleksio korvautuu lonkan korostetulla fleksiolla. Peroneuspareesi aiheuttaa myös tasapaino-ongelmia ja riski kompastelulle sekä nilkan nyrjähdyksille kasvaa merkittävästi.

Erilaiset peroneuslastat ja -tuet ovatkin tärkeässä roolissa kävelyn normalisoinnissa ja kuntoutuksen turvaamisessa. Peroneustuen avulla kävelyn väärien liikemallien juurtuminen saadaan estettyä ja kävelystä saadaan taloudellisempaa – ihminen pystyy liikkumaan enemmän. Myös kompastelua ja nilkan nyrjähdyksiä saadaan ennaltaehkäistyä ja liikkumisesta tehtyä näin turvallisempaa. Oikeilla tukiratkaisuilla potilaan minäpystyvyyttä kyetään tukemaan.

Parhaat tuki- ja ortoosiratkaisut akilleskuntoutukseen

Akillesjännerepeämän kuntoutus kannattaa hoitaa VACOped-akillesortoosin avulla. Olemme Tukikohdassa käyttäneet VACOped-ortoosia jo 15 vuoden ajan. Ortoosin valmistaja OPED on laatinut tarkat, laajoihin tutkimusyhteenvetoihin perustuvat hoitoprotokollat kuntoutuksen etenemiseen. Hoitoprotokollassa määritellään aina varauksen määrä, nivelen sallittu liikerata sekä ortoosin ulkopohjan muoto riippuen indikaatiosta ja hoidon vaiheesta.

Check

Edulliset toimituskulut
Alkaen 2 €

Check

Ilmainen palautus ja vaihto
Lue lisää asiakaspalautuksista »

Check

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Turku

Puutarhakatu 17
20100 Turku
Katso kartalla »

020 761 9030

MA-PE 9-17
LA 10-14

 

Pori

Itsenäisyydenkatu 35
28130 PORI
Katso kartalla »

020 761 9036

MA-PE 9-17
LA Suljettu

Oulu

Kansankatu 57
90120 OULU
Katso kartalla »

020 761 9032

MA-KE 9-17
TO 11-17
PE 9-17
LA Suljettu

Copyright © 2023 Turun Tukikohta Oy