Turku » Pori » Oulu »

Kirurgisten ja ortopedisten apuvälineiden ammattilainen

Turun Tukikohta » Porin Tukikohta » Oulun Tukikohta »

Check

Edulliset toimituskulut
Alkaen 3 €

Check

Ilmainen palautus ja vaihto*
Lue lisää asiakaspalautuksista »

Check

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Palvelut terveydenhuollon ammattilaisille

Kaikki tuotteemme ovat käytettävissänne. Jos harkitsette tuotteiden tilaamista, olkaa meihin yhteydessä. Katsotaan yhdessä teille sopivat tuotteet ja hinnat.

Traumavalikoima Kuntoutusvalikoima Artikkeleita asiantuntijoille

Tukikohta – terveydenhuollon ammattilaisen yhteistyökumppani

Terveydenhuoltoalan ammattilainen: Kaipaatko apuvälinealan kumppania, joka on palveleva, luotettava, nopea ja helposti saavutettavissa? Haluatko löytää yhteistyötahon, jonka avulla pystyt palvelemaan asiakkaitasi entistä laadukkaammin ja vaikuttavammin sopivien tukien ja ortoosien avulla?

Me Tukikohdassa olemme tukiin ja ortooseihin erikoistuneita terveydenhuollon ammattilaisia. Tehtävämme on auttaa sopivien tuotteiden valinnassa ja niiden käytössä. Meidät on helppo tavoittaa niin puhelimella, sähköpostilla kuin chatilla. Voit myös varata ammattilaisille suunnatun etäkonsultaatioajan nettiajanvarauskalenteristamme tai tilata tuote-esittelyn toimipisteeseenne.

Tuotteiden tilaamisen lisäksi voit ohjata potilaasi meille kivijalkamyymälöihimme (Turku, Pori, Oulu) tai monipuoliseen ja nopeaan verkkokauppaamme. Olemme kehittäneet tätä varten lähetepohjan helpottamaan potilasohjausta. Helposti tulostettava lähetepohja löytyy jokaisesta tuotekortista.

Toimimme ympäri Suomen. Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. eri yksityiset lääkärikeskukset ja sairaanhoitopiirit kuten Terveystalo, VSSHP ja HUS.

TerveystaloTYKS

Trauma- ja kuntoutustuotepaketit ammattikäyttöön

Olemme koonneet alle terveydenhuollon ammattilaisten suosikkituotteita eri kohderyhmille. Traumavalikoimasta löydät tuotteita, jotka on suunniteltu heti akuuttivamman tai leikkauksen jälkeiseen tuentaan. Kuntoutusvalikoimaan olemme nostaneet suosituimpia tuotteitamme, jotka on suunniteltu mm. rasitusvammojen – ja kulumien hoitoon sekä toimintakyvyn parantamiseen ja uusien vammojen ennaltaehkäisyyn.

Sinua palvelee

Markus Lindeqvist

Mikäli kaipaat konsultaatiota,
ole yhteydessä tai varaa aika!

Markus Lindeqvist, Tuotespesialisti

p. 020 761 9047
markus.lindeqvist@turuntukikohta.fi

Artikkeleita asiantuntijoille

Tukipohjallisvalikoima laajenee– valmisratkaisuja yksilöllisten rinnalle

Tukipohjalliset ovat aina olleet tärkeä osa toimintaamme. Olemme valmistaneet niitä jo 35 vuoden ajan. Kehitys kehittyy ja vaihtoehtoja tulee kokoajan lisää. Kysyntääkin on tukipohjallispuolella monenlaista: osalle yksilöllinen tukipohjallinen on ainoa vaihtoehto, osalle riittää valmispohjallinen ja joku haluaa tai tarvitsee jotain siltä väliltä. Olemme nyt laajentaneet valikoimaamme tarjotaksemme vaihtoehdot kaikkiin näihin tarpeisiin.

Työharjoittelussa Turun Tukikohdassa

Tukikohdalle työharjoittelijat ovat tuttuja. Meillä käy fysioterapia-, apuvälinetekniikka- ja jalkaterapiaopiskelijoita säännöllisesti työharjoittelujaksoilla. Seuraavassa Villen kokemuksia työharjoittelujaksostaan.

Tukikohta vahvistuu – Jopi Siirtola liittyy joukkoon

Tukikohta vahvistuu – Jopi Siirtola liittyy joukkoon Tukikohta saa merkittävän vahvistuksen, kun kokenut apuvälinealan asiantuntija Jopi Siirtola siirtyy Tukikohdan palvelukseen. Jopilla on apuvälinealalta lähes 30 vuoden kokemus. Kokemusta on kertynyt niin kotimaan markkinoilta kuin kansainvälisestikin. Tukikohdan toimitusjohtaja Kari Ridanpää on erittäin tyytyväinen saadessaan Jopin tiimiinsä. ”Jopi tuo meille vahvaa osaamista ja kokemusta apuvälinealalta. Pystymme hyödyntämään […]

Check

Edulliset toimituskulut
Alkaen 3 €

Check

Ilmainen palautus ja vaihto*
Lue lisää asiakaspalautuksista »

Check

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Turku

Puutarhakatu 17
20100 Turku
Katso kartalla »

020 761 9030

MA-PE 9-17
LA 10-14

 

Pori

Itsenäisyydenkatu 35
28130 PORI
Katso kartalla »

020 761 9036

MA-PE 9-17
LA Suljettu

Oulu

Kansankatu 57
90120 OULU
Katso kartalla »

020 761 9032

MA-KE 9-17
TO 11-17
PE 9-17
LA Suljettu

Copyright © 2024 Turun Tukikohta Oy