Oulun ja Porin toimipisteet poikkeuksellisesti suljettuna 24.-25.3 henkilökunnan koulutuspäivien vuoksi.

Turku » Pori » Oulu »

Kirurgisten ja ortopedisten apuvälineiden ammattilainen

Turun Tukikohta » Porin Tukikohta » Oulun Tukikohta »

Check

Edulliset toimituskulut
Alkaen 2 €

Check

Ilmainen palautus ja vaihto
Lue lisää asiakaspalautuksista »

Check

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Palvelut terveydenhuollon ammattilaisille

Kaikki tuotteemme ovat käytettävissänne. Jos harkitsette tuotteiden tilaamista, olkaa meihin yhteydessä. Katsotaan yhdessä teille sopivat tuotteet ja hinnat.

Traumavalikoima Kuntoutusvalikoima Artikkeleita asiantuntijoille

Tukikohta – terveydenhuollon ammattilaisen yhteistyökumppani

Terveydenhuoltoalan ammattilainen: Kaipaatko apuvälinealan kumppania, joka on palveleva, luotettava, nopea ja helposti saavutettavissa? Haluatko löytää yhteistyötahon, jonka avulla pystyt palvelemaan asiakkaitasi entistä laadukkaammin ja vaikuttavammin sopivien tukien ja ortoosien avulla?

Me Tukikohdassa olemme tukiin ja ortooseihin erikoistuneita terveydenhuollon ammattilaisia. Tehtävämme on auttaa sopivien tuotteiden valinnassa ja niiden käytössä. Meidät on helppo tavoittaa niin puhelimella, sähköpostilla kuin chatilla. Voit myös varata ammattilaisille suunnatun etäkonsultaatioajan nettiajanvarauskalenteristamme tai tilata tuote-esittelyn toimipisteeseenne.

Tuotteiden tilaamisen lisäksi voit ohjata potilaasi meille kivijalkamyymälöihimme (Turku, Pori, Oulu) tai monipuoliseen ja nopeaan verkkokauppaamme. Olemme kehittäneet tätä varten lähetepohjan helpottamaan potilasohjausta. Helposti tulostettava lähetepohja löytyy jokaisesta tuotekortista.

Toimimme ympäri Suomen. Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. eri yksityiset lääkärikeskukset ja sairaanhoitopiirit kuten Terveystalo, VSSHP ja HUS.

TerveystaloTYKS

Trauma- ja kuntoutustuotepaketit ammattikäyttöön

Olemme koonneet alle terveydenhuollon ammattilaisten suosikkituotteita eri kohderyhmille. Traumavalikoimasta löydät tuotteita, jotka on suunniteltu heti akuuttivamman tai leikkauksen jälkeiseen tuentaan. Kuntoutusvalikoimaan olemme nostaneet suosituimpia tuotteitamme, jotka on suunniteltu mm. rasitusvammojen – ja kulumien hoitoon sekä toimintakyvyn parantamiseen ja uusien vammojen ennaltaehkäisyyn.

Mitä mieltä yhteistyökumppanimme ovat meistä?

Trustmary Reviews

Sinua palvelee

Markus Lindeqvist

Mikäli kaipaat konsultaatiota,
ole yhteydessä tai varaa aika!

Markus Lindeqvist, Tuotespesialisti

p. 020 761 9047
markus.lindeqvist@turuntukikohta.fi

Artikkeleita asiantuntijoille

Uutuusesittelyssä selän ekstensiokorsetti E-Stab ja ac-nivelen luksaatiotuki Acromion 2.0

Hyperekstensiotukimarkkinoille on tullut kaivattu uutuus. Orthoservicen valmistama E-Stab on täysin portaattomasti säädettävä malli. Säädettävissä on niin lantion kuin rintarangan leveys sekä tuen korkeus. 
Acromion 2.0 on uusi patentoitu acromioklavikulaari-nivelen tuki. Se on suunniteltu erityisesti ac-nivelen dislokaatioiden (Rockwoodin tyypit I-III) konservatiiviseen hoitoon.

Proxi peukalotukimallisto – erinomainen vaihtoehto peukalon tuentaan

Proxi-peukalotukimallisto haluaa tarjota terveydenhuollon ammattilaisille nopeasti asennettavan, kätevästi muotoiltavan ja tuennaltaan hyväksyttävän “työkalun” erilaisten peukalovammojen hoitoon ja tuentaan. Loppukäyttäjän eli asiakkaan näkökulmasta tavoitteena on ollut luoda tukia, joita käyttäjän tulisi pidettyä. Ei liian tukevia ja kömpelöitä vaan kompromisseja keveiden valmistukien ja yksilöllisten lastojen välistä hoitamaan kuntoutus parhaalla mahdollisella tavalla.

Uusi innovatiivinen Manu-Cast® Organic – rannetukimallisto

Yhteistyökumppanimme Sporlastic on tuonut markkinoille innovatiivisen ranne- ja käsitukimalliston Manu-Cast® Organicin. Mallistossa on neljä eri tukivaihtoehtoa. Jokaisessa mallissa on vain kaksi kokoluokkaa! Kahdesta kokoluokasta huolimatta tuen tukirakenne muotoutuu hämmästyttävän hyvin erikokoisiin käsiin ja ranteisiin. Tuenta on erittäin hyvä ja miellyttävä.

Check

Edulliset toimituskulut
Alkaen 2 €

Check

Ilmainen palautus ja vaihto
Lue lisää asiakaspalautuksista »

Check

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Turku

Puutarhakatu 17
20100 Turku
Katso kartalla »

020 761 9030

MA-PE 9-17
LA 10-14

Lauantait suljettu
kesä-heinäkuussa

 

Pori

Itsenäisyydenkatu 35
28130 PORI
Katso kartalla »

020 761 9036

Suljettu 23.3.-24.3.

MA-PE 9-17
LA Suljettu

Oulu

Kansankatu 57
90120 OULU
Katso kartalla »

020 761 9032

Suljettu 23.3.-24.3.

MA-KE 9-17
TO 11-17
PE 9-17
LA Suljettu

Copyright © 2023 Turun Tukikohta Oy