Porin toimipiste poikkeuksellisesti suljettuna viikon 48 (28.11 - 2.12)

Turku » Pori » Oulu »

Kirurgisten ja ortopedisten apuvälineiden ammattilainen

Turun Tukikohta » Porin Tukikohta » Oulun Tukikohta »

Check

Edulliset toimituskulut
Alkaen 0 € »

Check

Ilmainen palautus ja vaihto
Lue lisää asiakaspalautuksista »

Check

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Palvelut terveydenhuollon ammattilaisille

Kaikki tuotteemme ovat käytettävissänne. Jos harkitsette tuotteiden tilaamista, olkaa meihin yhteydessä. Katsotaan yhdessä teille sopivat tuotteet ja hinnat.

Traumavalikoima Kuntoutusvalikoima Artikkeleita asiantuntijoille

Tukikohta – terveydenhuollon ammattilaisen yhteistyökumppani

Terveydenhuoltoalan ammattilainen: Kaipaatko apuvälinealan kumppania, joka on palveleva, luotettava, nopea ja helposti saavutettavissa? Haluatko löytää yhteistyötahon, jonka avulla pystyt palvelemaan asiakkaitasi entistä laadukkaammin ja vaikuttavammin sopivien tukien ja ortoosien avulla?

Me Tukikohdassa olemme tukiin ja ortooseihin erikoistuneita terveydenhuollon ammattilaisia. Tehtävämme on auttaa sopivien tuotteiden valinnassa ja niiden käytössä. Meidät on helppo tavoittaa niin puhelimella, sähköpostilla kuin chatilla. Voit myös varata ammattilaisille suunnatun etäkonsultaatioajan nettiajanvarauskalenteristamme tai tilata tuote-esittelyn toimipisteeseenne.

Tuotteiden tilaamisen lisäksi voit ohjata potilaasi meille kivijalkamyymälöihimme (Turku, Pori, Oulu) tai monipuoliseen ja nopeaan verkkokauppaamme. Olemme kehittäneet tätä varten lähetepohjan helpottamaan potilasohjausta. Helposti tulostettava lähetepohja löytyy jokaisesta tuotekortista.

Toimimme ympäri Suomen. Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. eri yksityiset lääkärikeskukset ja sairaanhoitopiirit kuten Terveystalo, VSSHP ja HUS.

TerveystaloTYKS

Trauma- ja kuntoutustuotepaketit ammattikäyttöön

Olemme koonneet alle terveydenhuollon ammattilaisten suosikkituotteita eri kohderyhmille. Traumavalikoimasta löydät tuotteita, jotka on suunniteltu heti akuuttivamman tai leikkauksen jälkeiseen tuentaan. Kuntoutusvalikoimaan olemme nostaneet suosituimpia tuotteitamme, jotka on suunniteltu mm. rasitusvammojen – ja kulumien hoitoon sekä toimintakyvyn parantamiseen ja uusien vammojen ennaltaehkäisyyn.

Mitä mieltä yhteistyökumppanimme ovat meistä?

Trustmary Reviews

Sinua palvelee

Markus Lindeqvist

Mikäli kaipaat konsultaatiota,
ole yhteydessä tai varaa aika!

Markus Lindeqvist, Tuotespesialisti

p. 020 761 9047
markus.lindeqvist@turuntukikohta.fi

Artikkeleita asiantuntijoille

Tehokas apu mo­nen­lai­siin jal­ka­vai­voi­hin – näin kä­te­väs­ti syn­ty­vät täysin yk­si­löl­li­set tu­ki­poh­jal­li­set

4.4.2022 Sanomalehti Kaleva teki Tukikohta Oulusta ja sen palveluista hienon jutun. Voit lukea jutun tästä alta tai Kalevan sivuilta. Tehokas apu mo­nen­lai­siin jal­ka­vai­voi­hin – näin kä­te­väs­ti syn­ty­vät täysin yk­si­löl­li­set tu­ki­poh­jal­li­set Tukikohta Oulu on uudehko toimija Oulun apuvälineliikkeiden joukossa. Asiakkaiden yksilöllisen kohtaamisen nimeen vannova yritys valmistaa tukia ja tukipohjallisia mittatilaustyönä, mutta apuvälineitä on saatavana suoraan hyllystäkin. […]

Mitä tukisukista olisi hyvä tietää?

Tukisukkia suositellaan käytettävän moniin eri käyttötarkoituksiin. Niitä käytetään ödeeman eli turvotuksen muodostumisen välttämiseksi, suonikohjujen hoitoon sekä parantuneiden säärihaavojen pitkäaikaiseen hoitoon. Ennen tukisukkien käytön aloittamista tulisi selvittää syyt alaraajojen turvotukseen ja kiputiloihin. Useimmiten asiakkaat tulevat Tukikohtaan lääkärin lähetteellä.

Matkahuollon toimitustavoilla nopeutta toimituksiin

Toimitustavoiksi suosittelemme Matkahuollon toimitusvaihtoehtoja. Matkahuollon toimitustavoilla nopeutta toimituksiin.

Check

Edulliset toimituskulut
Alkaen 0 € »

Check

Ilmainen palautus ja vaihto
Lue lisää asiakaspalautuksista »

Check

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Turku

Puutarhakatu 17
20100 Turku
Katso kartalla »

020 761 9030

MA-PE 9-17
LA 10-14

Lauantait suljettu
kesä-heinäkuussa

 

Pori

Itsenäisyydenkatu 35
28130 PORI
Katso kartalla »

020 761 9036

MA-PE 9-17
LA Suljettu

Oulu

Kansankatu 57
90120 OULU
Katso kartalla »

020 761 9032

MA-KE 9-17
TO 11-17
PE 9-17
LA Suljettu

Copyright © 2022 Turun Tukikohta Oy