Tuet ja ortoosit

Ortooseja ja tukia valmismallistosta, ja tarvittaessa yksilöllisesti mittojen mukaan valmistettuna

Ortoosit ja tuet löydät tietysti Turun Tukikohdasta, palvelevasta alan erikoisliikkeestä – ja aina avoinna olevasta verkkokaupastame.

Tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita tukia ja ortooseja erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin. Meiltä löydät niin vamman ja leikkauksen jälkeen tarvittavat mallit kuin toimintakykyä ylläpitävät ja uusia vammoja ennaltaehkäisevät tuet sekä ortoosit. Olemme valinneet mallistoomme markkinoiden parhaat ratkaisut eri toimijoilta. Meiltä löydät myös kattavan lastentukimalliston.

Mikäli tukien ja ortoosien valmismallistosta ei löydy sopivaa ratkaisua juuri omaan tilanteeseesi, ammattilaisemme voi valmistaa sinulle tuen myös yksilöllisesti. Olethan yhteydessä (chat, s-posti, puhelin, verkkokonsultaatio) mikäli tarvitset apua tai et löydä sivuiltamme tarvitsemaasi!

Tuet ja ortoosit sekä netistä että kivijalasta

Palvelemme niin verkkokaupassamme kuin kivijalkamyymälöissämme Turussa, Porissa ja Oulussa. Tervetuloa tutustumaan valikoimaan paikan päälle, tai tilaa tarvitsemasi tuet tai ortoosit kätevästi kotiin netin kautta!

SRX-tukimallisto liikuntaan

Niskatuet

Selkätuet

Tyrävyöt

Nivushousut

Olkapäätuet

Kyynärtuet

Rannetuet

Peukalotuet

Sormituet

Lonkkatuet

Polvituet

Nilkkatuet

Jalkaterä- ja kantapäätuet

Varvastuet

Lasten tuet

Yksilölliset ortoosit

Minkä tuen tarvitsen? Tee lyhyt testi

Tarvitset tukea, muttet ole varma sinulle sopivasta ratkaisusta? Vastaa kysymyksiin vaivasi laadusta ja katsomme sinulle oikean tuotteen tai ohjaamme lääkärin vastaanotolle.Aloita lyhyt testi

Näytetään tulokset 1–16 / 315