Tuet ja ortoosit

Ortoosit ja tuet löydät Turun Tukikohdasta, palvelevasta alan erikoisliikkeestä. Tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita tukia ja ortooseja erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin. Meiltä löydät niin vamman ja leikkauksen jälkeen tarvittavat mallit kuin toimintakykyä ylläpitävät ja uusia vammoja ennaltaehkäisevät tuet sekä ortoosit. Olemme valinneet mallistoomme markkinoiden parhaat ratkaisut eri toimijoilta. Meiltä löydät myös kattavan lastentukimalliston.

Mikäli valmistukimallistosta ei löydy sopivaa ratkaisua omaan tilanteeseesi, ammattilaisemme voi valmistaa tuen myös yksilöllisesti. Olethan yhteydessä (chat, s-posti, puhelin, verkkokonsultaatio) mikäli tarvitset apua tai et löydä sivuiltamme tarvitsemaasi!

Palvelemme niin verkkokaupassamme kuin kivijalkamyymälöissämme Turussa, Porissa ja Oulussa. Tervetuloa tutustumaan valikoimaan paikan päälle, tai tilaa tarvitsemasi tuet tai ortoosit kätevästi netin kautta!

SRX-tukimallisto liikuntaan

Niskatuet

Selkätuet

Tyrävyöt

Nivushousut

Olkapäätuet

Kyynärtuet

Rannetuet

Peukalotuet

Sormituet

Lonkkatuet

Polvituet

Nilkkatuet

Jalkaterä- ja kantapäätuet

Varvastuet

Lasten tuet

Yksilölliset ortoosit

Minkä tuen tarvitsen? Tee lyhyt testi

Tarvitset tukea, muttet ole varma sinulle sopivasta ratkaisusta? Vastaa kysymyksiin vaivasi laadusta ja katsomme sinulle oikean tuotteen tai ohjaamme lääkärin vastaanotolle.Aloita lyhyt testi

Näytetään tulokset 1–16 / 291