Lasten tukikengät

Tukikohta maahantuo ja myy laadukkaita lasten Piedro-tukikenkiä. Piedron tukikengät ovat rakenteeltaan huomattavasti tavallisia lastenkenkiä tukevammat. Piedron tukijalkineen tukevuusluokka voidaan valita tukitarpeen mukaisesti. Stability-mallisto on kantakapiltaan ja rakenteeltaan tukevin ja Rehabilitation-mallisto hieman joustavampi. Piedron lasten tukikenkiä saa sandaalina, lenkkarina, kävelykenkänä ja talvikenkänä. Piedron mallistosta löytyy lisäksi ortoosijalkineita yksilöllisten ortoosien kanssa käytettäväksi sekä kampurajalan hoitoon anti-varus jalkineita kampurajalan hoitoon. Tutustu tukikenkien valikoimaan alta.

Näytetään kaikki 8 tulosta

Suunnittelu tarpeiden mukaan

Piedro-tukikengät voidaan suunnitella myös täysin asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisiksi. Eri värejä, materiaaleja, lestin leveyksiä, kiinnitysvaihtoehtoja ja ulkopohjamateriaaleja on saatavilla monipuolisesti. Yksilöllisesti suunniteltujen Piedro-tukikenkien toimitusaika on 4-6 viikkoa.

Koko Piedro-mallistoon ja konseptiin voit tutustua täältä:

Jälleenmyyjiä Piedro-tukikengille Suomessa ovat: Apuväline ja Fysio Ortofix Oy (Hämeenlinna), Apuvälinetekniikka Rehatech Oy (Lahti), Avoris Oy (Oulu), Erikoissuutarit Ky (Tampere), Haltija Lappeenranta, Lapin Apuvälinepalvelu Oy (Rovaniemi), Orthonova Oy (Helsinki), Spinor Oy (Oulu).

Mikäli Piedro-jalkineet eivät sovellu lapsen käyttöön, pystymme valmistamaan lapselle yksilöllisesti kipsimallin kautta tehtävät ortopediset jalkineet. Yksilöllisistä jalkineistamme voit lukea lisää täältä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää lasten tukikengistä