Yksilölliset kengät

Valmistamme yksilöllisten mittojen mukaan tehtyjä mittajalkineita sekä ortopedisiä jalkineita. Yksilöllisten jalkineiden mitanottoon ja jalkatutkimukseen on hyvä varata aika etukäteen.

Mittajalkineet ovat erityisjalkineita, joihin voidaan tehdä muutostöitä asiakkaan tarpeen mukaan.  Kenkiin voidaan tehdä mm. korotuksia, kevennyksiä, tilaa vaivaisenluulle tai vasaravarpaille. Mittajalkine suunnitellaan aina yhdessä apuvälineteknikon tai jalkineisiin erikoistuneen fysioterapeutin kanssa. Jalkineet tilataan asiakkaan mittojen mukaan.

Ortopediset jalkineet suunnitellaan ja valmistetaan kokonaan yksilöllisesti. Niitä käytetään silloin, kun normaalijalkineita ei voi käyttää. Syynä on usein jalkojen rakenteellinen poikkeama, joko synnynnäisesti tai tapaturman johdosta. Syynä voi olla myös reuman tai diabeteksen aiheuttama muutos jaloissa.

Ortopedisten jalkineiden suunnitteluun liittyy aina jalkojen tutkimus ja kävelyanalyysi. Tutkimuskäynnillä jaloista otetaan mitat jalkineita varten sekä muotit yksilöllisiä tukipohjallisia varten.  Jalkineet suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa hänen erityistarpeidensa mukaan. Mittojen mukaan valmistetaan yksilölliset jalkinelestit.  Mallit ja värit ovat toteutettavissa asiakkaan toiveiden ja oman jalkinelestin mukaisesti.

Ota yhteyttä tai varaa aika Varaa aika netistä

Mittajalkineet

Ortopediset kengät