Porin myymälä on suljettuna 15.-28.7. kesälomien vuoksi.

Turku » Pori » Oulu »

Kirurgisten ja ortopedisten apuvälineiden ammattilainen

Turun Tukikohta » Porin Tukikohta » Oulun Tukikohta »

Check

Edulliset toimituskulut
Alkaen 3 €

Check

Ilmainen palautus ja vaihto*
Lue lisää asiakaspalautuksista »

Check

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Turun Tukikohta Oy

Turun Tukikohta Oy perustettiin 14.12.1988 ja toiminta käynnistyi 16.01.1989. Yrityksen toimialana on kirurgisten ja ortopedisten apuvälineiden myynti, valmistus ja maahantuonti. Tukikohta tuottaa apuvälineisiin perustuvia valmiita ja yksilöllisiä palveluja. Tehtävänämme on auttaa liikkumisessa apua tarvitsevia ihmisiä. Yksilöllisesti valmistettavien tukien ja ortoosien lisäksi Tukikohdan tuotevalikoimaan kuuluu valmisapuvälineitä, joiden mitanotto ja sovitus tapahtuvat myymälässä tai erikseen sovituissa tiloissa. (Tukiliivit, nilkka-, polvi- ja lonkkatuet, ranne- ja kyynärtuet, kaulatuet.)

Mittojen mukaan valmistettavia yksilöllisiä apuvälineitä ovat mm yksilölliset jalka- ja hoitotuet, polvituet, pitkät tukisidokset, sääriproteesit ja urheilutuet sekä lasten ja aikuisten ortopediset jalkineet.

Apuvälineiden asiantuntija

Turun Tukikohta toimii valtakunnallisesti yhteistyössä apuvälinekeskusten kanssa.

Toimitamme ortopediset apuvälineet ja ortoosit apuvälinekeskusten toivomusten mukaan. Tarvittaessa koulutamme apuvälinekeskusten henkilökuntaa uusien tai jo tutuksi tulleiden tuotteiden käytössä.

Ammattitaitoinen Tukikohdan henkilökunta palvelee teitä kaikissa apuvälineisiin ja ortooseihin liittyvissä kysymyksissä.

Näkymä myymälästä

Tuotteet

Tukikohta on apuvälineiden myyntiin ja valmistukseen erikoistunut yritys. Myymälässämme on kattava valikoima parhaiksi havaitsemiamme valmisapuvälineitä helpottamaan elämää liikkumisen ongelmissa, vammautumisen jälkeen ja kipujen kanssa. Eri valmistajilta olemme hyväksyneet myyntiin vain laadukkaimmat ja toimivimmat ratkaisut.

Vuonna 2016 avasimme myös verkkokaupan palvelemaan asiakkaitamme yhä paremmin ympäri Suomen. Olemme valikoineet verkkokauppaamme vain parhaat, verkkokauppaan sopivat tuotteet. Kaikki verkkokauppamme tuotteet ovat varastossa, joten niiden toimitus on nopeaa. Meille asiakkaan palvelu on tärkeää. Verkkokaupassa asiakasta palvelee Symptom Checker -palvelu, jonka avulla autamme asiakkaan löytämään oikean tuen tai ratkaisun vaivaansa.

Turun Tukikohta ideologia

Myymälätilojen takana yrityksellämme on työpaja, jossa valmistamme yksilölliset apuvälineet käsityönä alusta loppuun. Käytämme korkealaatuisia materiaaleja ja hyödynnämme alan uusimpia keksintöjä. Jos myymälämme valikoimasta ei löydy sopivaa valmisapuvälinettä, voimme tehdä yksilöllisen ratkaisun asiakkaan tarpeiden mukaan. Vain mielikuvitus on rajana.

Yksilölliset apuvälineet, tukisukat ja tukihihat mitataan ajanvarauksella. Valmisapuvälineitä varten et tarvitse ajanvarausta. Asiakkaista huolehtivat ammattitaitoiset apuvälineteknikot ja fysioterapeutit. Sama työntekijä tekee apuvälineen kustannusarvion, suorittaa mitanoton, valmistaa itse apuvälineen ja huolehtii tuen sovituksesta asiakkaalle. Asiakas saa henkilökohtaista palvelua ja olemme aina ajan tasalla kokonaistilanteesta.

Aivan kaikkia tuotteitamme ei ole mainittu nettisivuillamme. Yhteistyökumppaneidemme sivuilla voit myös tutustua toimittamiimme tuotteisiin. Jos et löydä tarvitsemaasi apuvälinettä nettisivuiltamme, soita meille ja kysy.

Turun Tukikohta ulkoa
Check

Edulliset toimituskulut
Alkaen 3 €

Check

Ilmainen palautus ja vaihto*
Lue lisää asiakaspalautuksista »

Check

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Turku

Puutarhakatu 17
20100 Turku
Katso kartalla »

020 761 9030

MA-PE 9-17
LA Suljettu

 

Pori

Itsenäisyydenkatu 35
28130 PORI
Katso kartalla »

020 761 9036

MA-PE 9-17
LA Suljettu

Oulu

Kansankatu 57
90120 OULU
Katso kartalla »

020 761 9032

MA-PE 9-17
LA Suljettu

Copyright © 2024 Turun Tukikohta Oy