Tukevat nilkkatuet

Nilkan nyrjähdykset ovat varsin yleisiä. Akuutin nilkan nyrjähdyksen hoidossa kannattaa käyttää nilkkatukea. Heti vamman jälkeen käytämme yleensä tukevia, liikettä vähentäviä nilkkatukia kuten Mc David 199 tai Malleodyn S3. Lievemmissä vammoissa elastinenkin nilkkatuki on usein riittävä kuten Malleoforce Plus.

Tuotteet ja tuotteiden suodatus

Näytetään kaikki 11 tulosta

Heti vamman jälkeen asennettu nilkkatuki tukee vaurioitunutta nilkkaa sekä varmistaa nivelsiteiden ja muiden rakenteiden paranemisen. Lisäksi nilkkatuki lievittää kipua, vähentää turvotusta ja mahdollistaa normaalimman kävelyn ilman ontumista. Nämä tekijät parantavat nilkan kuntoutumisen nopeutta ja lopputulosta. Nilkkatukea kannattaa käyttää vielä pitkään akuuttivaiheen jälkeen, erityisesti palatessa liikuntaan tai urheiluun. Nilkan nivelsidevamman täydelliseen kuntoutumiseen voi mennä jopa vuosi – tällöin tuki kannattaa olla osana kuntoutusta koko tuon ajan. Liikuntaan palatessa voimme suositella ASO Evo Quatroa tai Active Ankle -nilkkatukea.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Laadukas Sporlasticin kevyttukimallisto

Turun Tukikohta tuo maahan saksalaisen Sporlasticin laadukkaita apuvälineitä. Sporlasticilla on 150 vuoden kokemus sekä apuvälineistä että muotivaatteista. Tämä yhdistelmä takaa sen, että  tuotteet ovat toimivia ja laadukkaita sekä samalla tyylikkäitä. Myös materiaalit on valittu niin, että ne ovat ihoystävällisiä ja miellyttäviä.

Malleodyn S3 – koko nilkan kuntoutuksen huomioiva nilkkatukiuutuus!

Malleodyn S3 on saksalaisen Sporlasticin suunnittelema innovatiivinen nilkkatukiuutuus, jossa ensimmäisen kerran on onnistuttu huomioimaan koko nilkan kuntoutuksen polku onnistuneesti.

Nilkan nyrjähdys

Nilkan nyrjähdys on lähes kaikille tuttu vamma. Siinä niveltä ympäröivät nivelsiteet venyvät tai repeytyvät osittain. Lisäksi nilkan ulkopuolella kulkevien lihasten, lyhyt ja pitkä pohjeluulihas eli peroneus-lihasten jänteet saattavat venähtää.