Kävelyn apuvälineet

Turun Tukikohta on monipuolinen apuvälinekauppa – esimerkiksi kävelyn apuvälineistä löydät laadukkaita ratkaisuja kävelyn tuentaan. Meillä on laaja valikoima erilaisia kävelykeppejä sekä laadukkaita rollaattoreja ja kyynärsauvoja.

Kävelykepin avulla voidaan tukea heikentynyttä tasapainoa tai keventää alaraajaa kiputilanteissa. Valikoimastamme löydät niin puiset kuin metalliset kävelykepit. Lisäksi valikoimassamme on mm. taitettavia malleja matkoille, kävelykeppejä anatomisesti muotoilulla kädensijalla ja kolmipistekeppi voimakkaampaan tasapainon tuetaan. Verkkokaupassa on vain osa vaihtoehdoistamme, Turun myymälästä löydät paljon lisää malleja.

Kävelykepit

Rollaattorit

Kyynärsauvat

Näytetään kaikki 9 tulosta

Rollaattorivalikoimastamme löydät suomalaiset Tukimetin mallit, jotka soveltuvat erinomaisesti suomalaisiin ulko-olosuhteisiin myös talvella. Hieman kevyempänä ja sirompana mallina tarjolla on kokoontaitettava Taima-rollaattori.

Kyynärsauvoja tarvitaan usein kipeän alaraajan keventämiseen vamman tai leikkauksen jälkeen. Meiltä löydät tukien ja ortoosien ohella laadukkaat kyynärsauvat. Varastossamme on OPO:n ja Donjoyn mallit niin lapsille kuin aikuisille.

Olethan tarvittaessa yhteydessä!