Kyynärsauvat – Donjoy, 1pr

Tuotetunnus (SKU): 1024-2000-U-36060-1pr Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Aikuisten kyynärsauvat, 1pr

30,60 

Sis. arvonlisäveron
Myymälähinta 34,00 €

Toimitus

Tuote on loppu varastosta, mutta sitä on tilattu lisää. Lähetämme tuotteen heti kun saamme sitä varastoon. Toimitusaika on noin viikon.

Kyynärsauvat vamman tai leikkauksen jälkeiseen käyttöön. Kyynärsauvojen avulla pystyt vammasta tai leikkauksesta huolimatta kävelemään mahdollisimman luonnollisesti. Tämä on ensiarvoisen tärkeää nopean ja onnistuneen kuntoutuksen kannalta.

Edut ja ominaisuudet

  • Tukisauvojen enimmäiskuorma: 150 kg
  • Sauvan pituus (kahvasta lattiaan): 74 – 96 cm
  • Kahvan kulma: 28°
  • Kahva on leveä levittäen paineen laajalle ja vähentäen näin kämmenien hankaimien kipeytymistä

Materiaalit: Putket anodisoitua alumiinia ja kahva polypropeenia.

Kävelytekniikka: Nojaa kyynärsauvoihin ja astu vammautuneella jalalla mahdollisimman luonnollinen askel kantapäästä päkiälle rullaten. Varaa kyynärsauvoille lääkärin määräyksenmukainen paino.

Korkeuden säätö: Vapauta putkien kiinnitin käyttämällä molempia peukaloita. Säädä sisempää putkea haluamaasi pituuteen ja lukitse putket paikoilleen kiinnittimellä. Sopiva kahvan korkeus löytyy yleensä, kun säädät kahvan suorana roikkuvan käden ranteen korkeudelle.

Tukisauvojen ulommassa putkessa on kaksi ja sisemmässä putkessa viisi säätöreikää. Sauvat voi siis säätää kymmeneen eri asentoon. Sauvaa voi säätää kahden senttimetrin välein.

Tilaustiedot:

  • 1 pari – tuotenumero 24-2000-U-36060-1pr
  • 6 parin setti – tuotenumero 24-2000-U-36060
  • Vaihto kumitulppa – tuotenumero 25-920100

 

 

Selaa muita tuotteita osioissa

Ominaisuuksia ei ole asetettu.

Asiakkaamme kertovat

Trustmary Reviews

Kysy tuotteesta

Jos tarvitset pikaista apua, soita meille 020 761 9030 tai ota yhteyttä chatin kautta (ma-pe klo 9-17, la klo 10-14). Muussa tapauksessa, voit lähettää kysymyksesi meille alla olevalla lomakkeella. Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät Turun Tukikohdan tietosuojaselosteesta »