Jalkaholvin tuet

Jalkaholvin tuet ja tukipohjalliset löydät tietenkin Turun Tukikohdasta – niin verkkokaupasta kuin kivijalastakin

Jalkaholvin tukien valikoimaan olemme keränneet tukiratkaisuja sekä jalan pitkittäisen että poikittaisen jalkaholvin tuentaan. Pitkittäisen jalkaholvin tuella pystytään vähentämään jalan sisäsivun rakenteiden, kuten jänteiden ja nivelsiteiden, rasitusta ja näin antamaan kivunlievitystä ja edistämään kuntoutusta. Esimerkiksi Airlift PTTD on tehty erityisesti tibialis posterior -jänteen tulehduksiin ja kiputiloihin. Tuote toimii erinomaisesti!

Päkiätuet auttavat päkiän kiputilanteessa

Päkiän kiputilanteissa, kuten mortonin syndroomassa, poikittaisen holvin tuentaan suunnitellut päkiätuet, kuten Metarso ja Actytoe Lift, toimivat erinomaisesti nostamalla jalan poikittaista holvikaarta ja tukemalla usein laskenutta ja levinnyttä jalkaterää. Hankkimalla hyvät päkiätuet astutkin askeleen lähemmäksi parempaa jalkojen hyvinvointia.

Meiltä myös jalkahovin tukipohjalliset

Mikäli jalkaholvituet eivät auta, seuraava tukiratkaisu voisi olla jalkaholvin yksilölliset tukipohjalliset. Myös jalkineilla on iso merkitys. Tutustu jalkaholvin tukiin sekä jalkaholvin tukipohjallisiin tarkemmin alla ja kysy halutessasi lisää meiltä!

Näytetään kaikki 7 tulosta