Porin myymälä on suljettuna 15.-28.7. kesälomien vuoksi.

Turku » Pori » Oulu »

Kirurgisten ja ortopedisten apuvälineiden ammattilainen

Turun Tukikohta » Porin Tukikohta » Oulun Tukikohta »

Check

Edulliset toimituskulut
Alkaen 3 €

Check

Ilmainen palautus ja vaihto*
Lue lisää asiakaspalautuksista »

Check

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Tukipohjallisvalikoima laajenee – valmisratkaisuja yksilöllisten rinnalle

Tukipohjalliset ovat aina olleet tärkeä osa toimintaamme. Olemme valmistaneet niitä jo 35 vuoden ajan. Kehitys kehittyy ja vaihtoehtoja tulee kokoajan lisää. Kysyntääkin on tukipohjallispuolella monenlaista: osalle yksilöllinen tukipohjallinen on ainoa vaihtoehto, osalle riittää valmispohjallinen ja joku haluaa tai tarvitsee jotain siltä väliltä. Olemme nyt laajentaneet valikoimaamme tarjotaksemme vaihtoehdot kaikkiin näihin tarpeisiin.

Yksilöllisiä tukipohjallisia valmistamme pajoissamme kuten ennenkin, mutta niiden rinnalle olemme tuoneet ns. puolivalmiin Novaped Performance -malliston. Lisäksi valmistukipohjallispuolelle olemme tuoneet useamman spesifin ratkaisun esimerkiksi kipeään kantapäähän tai isovarpaalle.

Novaped Performance – laadukas puolivalmis yksilöllinen ratkaisu

NovaPED Performance -tukipohjalliset ovat niin sanottuja puolivalmiita tukipohjallisia. Ne on suunniteltu erityisesti liikkuville aktiivisille ihmisille. 

Malliston etuina ovat laadukkuus ja toimitusnopeus sekä jalka-analyysiin perustuva yksilöllinen viimeisteltävyys. Pystymme viimeistelemään ja luovuttamaan pohjalliset tarvittaessa samalla kerralla jalka-analyysin yhteydessä.

Novaped Performance -pohjalliset koostuvat kolmesta toisiaan täydentävästä materiaalista. Jokaisella materiaalilla on oma tehtävä. Eri materiaalien yhdistelmien avulla Novaped Performance -pohjalliset tarjoavat täydellisen perustan jalan optimaaliselle tuelle, ohjaukselle ja keventämiselle erityyppisten aktiviteettien aikana.

Novaped Performance -mallistoon kuuluu kolme eri mallia: SOFT, MEDIUM ja PLUS. SOFTia käytetään, kun halutaan mahdollisimman pehmeää ja mukavaa ratkaisua. MEDIUMia silloin, kun haetaan maksimaalista iskunvaimennusta vaikkapa pallopeleissä tai kulumatapauksissa.

PLUS-mallissa on hyvät kimmoisuusominaisuudet esim. kestävyysurheiluun. Meillä Tukikohdassa varastotuotteena on heti saatavilla SOFT ja PLUS -mallit, MEDIUM tilaustuotteena. 

Tutustu tuotteisiin: 

Skin Calcaneus ja Skin Hallux – valmispohjalliset vaivanmukaisin ominaisuuksin

Skin Calcaneus ja Skin Hallux ovat valmistukipohjallisuutuuksiamme. Ne voit hakea myymälästämme tai tilata verkkokaupan kautta. Nämä mallit on Novaped Performance -pohjallisten tapaan saksalaisen Scheinin valmistamia.
Pohjallisen materiaali on ohut ja tuennallisesti miellyttävä tarjoten tukea koko jalkaterälle. Tukipohjallisen aihiota voidaan lämpömuokata tarvittaessa yksilöllisen istuvuuden saavuttamiseksi.

Skin Calcaneus on erityisesti kantapään kipuun suunniteltu tukipohjallinen. Sen kantapääosa on hieman korotettu ja hyvin pehmustettu. Kipeälle ja usein kireälle kantakalvon kiinnitysalueelle on tehty erillinen kevennys. Pohjallisessa on hyvät tuennat pitkittäisellä ja poikittaiselle jalkaholville. Se sopiikin siksi myös yleispohjalliseksi jalkaterän kiputiloissa. 

Skin Hallux on suunniteltu erityisesti isovarpaan nivelrikkoon ja sen jäykkyyden aiheuttamiin ongelmiin. Se sopii niin hallux rigidukseen kuin hallux valgusiin. Pohjallisessa on pitkä jousimainen lasikuitujäykiste, joka tukee isovarpaan tyveä ja toimii jousimaisesti ponnistusvaiheessa. 

Muita pohjallisvaihtoehtojamme

Edellä esitettyjen tukipohjallisuutuuksien lisäksi lyhyt kooste muista valmistukipohjallisistamme:

Novaped Sport on pisimpään valikoimassamme ollut valmistukipohjallinen. Se on laadukas liikuntaan sopiva tukipohjallinen pitkittäisen ja poikittaisen holvin tuella

Podifer60  on myös verrattain uusi tukipohjallinen valikoimassamme. Sen etuna on tuotteen edullisuus. Podifer60 tarjoaa vahvan tuen pitkittäiselle jalkaholville. Tuennan voimakkuus on tarvittaessa säädettävissä. Pohjallisen viidellä materiaalikerroksella on kaikilla oma tehtävä tuotteen toiminallisuudessa.

LOW supinaatiopohjallisia käytetään silloin, kun jalkaterää halutaan tukea lateraalisesti. Näin esimerkiksi jäykkään korkeaa jalkaterään haetaan joustoa. Samoin polven mediaalisen kuluman yhteydessä tai nilkan peroneusjännekivuissa tämä kiilapohjallinen on toimiva ratkaisu

MOW pronaatiopohjallisissa tuenta ja ohjaus tulee mediaalisivulta. Mediaalikiilapohjallisia voidaan käyttää mm. nilkan mediaalissa kivuissa ja pihtipolven aiheuttamissa ongelmissa.

LOW ja MOW -kiilapohjallisemme ovat olleet erittäin suosittuja ja kysyttyjä. Ne ovat hyvä apu ja työkalu silloin, kun jalkaterää halutaan ohjata tai tukea lateraalisesti tai mediaalisesti.

 Heräsikö kiinnostus?
Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä!

Tuoreimmat artikkelit

Tukikohta vahvistuu – Terhi Pakkanen Porin Tukikohtaan

Tukikohta vahvistuu – Terhi Pakkanen Porin Tukikohtaan Tukikohta vahvistui jälleen, kun fysioterapeutti YAMK Terhi Pakkanen aloitti työt maaliskuussa Porin toimipisteessä. Terhillä on monipuolinen, yli 20-vuoden työhistoria kuntoutuksen kentältä Satasairaalan ja Satakunnan Hyvinvointialueen palveluksessa. Kokemusta on kertynyt mm. neurologian, kirurgian ja lasten kuntoutuksesta sekä viimeisimpänä osastonhoitajan tehtävistä. Tukikohdan toimitusjohtaja Kari Ridanpää on erittäin tyytyväinen saatuaan Terhin […]

Tukipohjallisvalikoima laajenee– valmisratkaisuja yksilöllisten rinnalle

Tukipohjalliset ovat aina olleet tärkeä osa toimintaamme. Olemme valmistaneet niitä jo 35 vuoden ajan. Kehitys kehittyy ja vaihtoehtoja tulee kokoajan lisää. Kysyntääkin on tukipohjallispuolella monenlaista: osalle yksilöllinen tukipohjallinen on ainoa vaihtoehto, osalle riittää valmispohjallinen ja joku haluaa tai tarvitsee jotain siltä väliltä. Olemme nyt laajentaneet valikoimaamme tarjotaksemme vaihtoehdot kaikkiin näihin tarpeisiin.

Työharjoittelussa Turun Tukikohdassa

Tukikohdalle työharjoittelijat ovat tuttuja. Meillä käy fysioterapia-, apuvälinetekniikka- ja jalkaterapiaopiskelijoita säännöllisesti työharjoittelujaksoilla. Seuraavassa Villen kokemuksia työharjoittelujaksostaan.

Sinun tukenasi

Tehtävämme on auttaa liikkumisessa apua tarvitsevia ihmisiä.

Selvitetään yhdessä miten voimme parhaiten sinua auttaa. Voit varata meiltä ajan esim. askelanalyysiin tai lyhyeen ilmaiseen verkkopalaveriin. Olet aina tervetullut poikkeamaan myymäläämme ja saat meidät kiinni myös puhelimitse. Henkilökuntamme on valmis auttamaan sinua tilanteessa kuin tilanteessa — tavalla joka sinulle parhaiten sopii.

Varaa ilmainen verkkopalaveri Tule käymään – katso myymälöiden yhteystiedot

Check

Edulliset toimituskulut
Alkaen 3 €

Check

Ilmainen palautus ja vaihto*
Lue lisää asiakaspalautuksista »

Check

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Turku

Puutarhakatu 17
20100 Turku
Katso kartalla »

020 761 9030

MA-PE 9-17
LA Suljettu

 

Pori

Itsenäisyydenkatu 35
28130 PORI
Katso kartalla »

020 761 9036

MA-PE 9-17
LA Suljettu

Oulu

Kansankatu 57
90120 OULU
Katso kartalla »

020 761 9032

MA-PE 9-17
LA Suljettu

Copyright © 2024 Turun Tukikohta Oy