NovaPED Performance SOFT -puolivalmis tukipohjallinen

Pehmeä ja vaimentava puolivalmis tukipohjallinen

NovaPED Performance -tukipohjalliset on suunniteltu asiakkaillemme, jotka haluavat laadukkaan, jalka-analyysiin perustuvan, tukipohjallisen. Soft-mallin erikoisuutena on erityinen pehmeys ja vaimennus, joka sopii päivittäiseen elämään ja kävelyyn. NovaPED Performance -tukipohjallisen etuina ovat laatu ja nopeus. Pystymme loppusovittamaan pohjalliset jalkineisiin tarvittaessa heti jalka-analyysin jälkeen. Puolivalmiiseen pohjallisaihioon vain hiotaan oikeat tuennat ja ohjaukset sekä viimeistellään jalkineeseen.

NovaPed Performance -tukipohjallisten hinta on 169€ pitäen sisällään jalkatutkimuksen.

Käyttökohteet

  • Jalan ja jalkaterän kiputilat eri syistä johtuen kuten
    • Madaltuneet tai löysät jalkaholvien rakenteet
    • Ylipronatoiva tai alipronatoiva askellus
  • NovaPED Performance Soft -tukipohjalliset on erityisesti suunniteltu
    • Päivittäiseen liikkumiseen ja rasitukseen kuten kävely
    • Malli sopii erinomaisesti vapaa-ajan ja liikunnan jalkineisiin

Materiaaliominaisuudet

Novaped Performance Soft -pohjallinen koostuu kolmesta toisiaan täydentävästä materiaalista. Jokaisella on oma tehtävänsä. Pohjallisen sininen materiaali Multiform hybrid tarjoaa miellyttävää pehmeyttä ja iskunvaimennusta sekä pitkäikästä joustavuutta. Musta materiaali on tukevinta Multiforte-materiaalia (40° shore) , jonka tehtävä on tukea ja ohjata jalkaa optimaalista linjaa pitkin. Päkiän alla oleva harmaa Multiform (30° shore) vaimentaa ja tasoittaa päkiään kohdistuvaa painetta ponnistaessa.

Päällystys

Toiveesta lisäämme pohjallisen pintaan mustan, 100% mikrokuidusta valmistetun, rei’itetyn OnDry-päällysteen. Se on hengittävä, nopeasti kuivuva, pestävä ja hajuja välttävä materiaali.

169,00 

Sis. arvonlisäveron

Tuote on saatavilla vain myymälästä.
Hinta sisältää sovituksen.

Tule käymään myymälässä!

Saatavilla koot 35-48.

Novaped Performance -pohjalliskonsepti

PERUSTA PAREMMALLE SUORITUSKYVYLLE

Vapaa-ajallaan aktiiviset ja menevät ihmiset tuntevat usein merkittävää rasitusta jaloissaan. NovaPED Performance -tukipohjallisten tavoitteena on torjua rasituksen aiheuttamaa epämukavuutta päivittäisissä toimissa tai urheilun aikana.

Erilaisten materiaaliyhdistelmien ja niiden erityisominaisuuksien avulla uusi NovaPED Performance -tukipohjallinen tarjoaa täydellisen perustan jalan optimaaliselle tuelle, ohjaukselle ja keventämiselle erityyppisten aktiviteettien aikana.

MONITEHOINEN: USEAN VYÖHYKKEEN VAIKUTUS

Uudet pohjallisaihiot (saatavana SOFT-, MEDIUM- ja PLUS-malleina) tarjoavat vaikuttavan yhdistelmän eri materiaalivyöhykkeitä.

Jos katsot pohjallisaihioita ylhäältä, voit tunnistaa kolme erilaista materiaalivyöhykettä, jotka eroavat toisistaan toiminnan ja materiaalin kovuuden suhteen. Kaikissa kolmessa mallissa käytetty oranssinvärinen rekisterimerkki toimii ohjeena.

TEHOKAS ALIMMALLE TASOLLE ASTI

NovaPED Performance yhdistelee eri materiaalien ominaisuuksia pintakerroksesta pohjarakenteeseen optimaalisen liikehallinnan ja tuennan tarjoamiseksi. Pohjarakenteen  ansiosta pohjallisaihio voidaan viimeistellä ja muotoilla erittäin tehokkaalla ja aikaa säästävällä tavalla. Pohjarakenne on vertikaalisesti rakennettu ja suunniteltu siten, että se ohjaa jalkaterää jalan takaosassa ja vaimentaa liikevoimia ja rasitusta jalan etuosissa.

 

 

Alkuperäisen englanninkielisen tuote-esitteen löydät täältä.

Samaan vaivaan auttavat myös

Kysy tuotteesta

Jos tarvitset pikaista apua, soita meille 020 761 9030 tai ota yhteyttä chatin kautta (ma-pe klo 9-17, la klo 10-14). Muussa tapauksessa, voit lähettää kysymyksesi meille alla olevalla lomakkeella. Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät Turun Tukikohdan tietosuojaselosteesta »