LOW Supinaatiopohjallinen

Tuotetunnus (SKU): 09MR1700 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Ulkosyrjävoittoisen askeleen korjaukseen

Käyttöaiheet

 • Ulkosyrjäpainotteinen askel eli supinoiva kantapää ja jalkaterä kävellessä
 • Polven sisäsivun kiputila ja kuluma sekä siihen mahdollisesti sopiva länkisäärisyys
 • Nilkan nyrjähdysten ja jalkaterän ulkosivun vammojen kuntoutus ja uusien vammojen ennaltaehkäisy
 • Etujalan varus-virheasennon korjaaminen
 • Jäykän ja korkean jalkaterän iskunvaimennuksen parantaminen

27,90 

Sis. arvonlisäveron
Myymälähinta 31 €

Toimitus

Mediroyalin LOW Supinaatiopohjalliset tukevat jalkaterää ulkosivulta eli lateraalisesti pyrkien ohjaamaan ja tasoittamaan painetta myös jalkaterän sisäsivulle. Taustalla on usein jalan etuosan supinaatiovirheasento. Supinoivassa ulkosyrjäpainotteisessa jalassa jalan oma iskunvaimennusmekanismi on heikentynyt ja jalan rakenne usein jäykkä. Tämä aiheuttaa usein kiputilanteita ja epävakautta. Lateraalisella kiilapohjallisella kuten LOW supinaatiopohjallisella pyritäänkin parantamaan jalan omaa iskunvaimennusmekanismia ja vakautta. LOW (eli lateral orthotic wedge) supinaatiopohjallisen on suunnitellut tukipohjallisalanpioneeri Lars Eghamn. Supinaatiopohjallisen avulla voit parantaa jalkaterän, nilkan ja koko alaraajan linjausta ja vähentää näin virheliikkeitä ja asentoja. LOW supinaatiopohjallisia käytetäänkin mm. toistuvien nilkan ulkosivun nyrjähdysten ehkäisemiseen, polven sisäsivun kuluman hoidossa ja akilleskivuissa silloin kun taustalla on supinoiva jalkaterä.

 

Tuotenumero: MR1700. Paketti sisältää pohjallisparin molempiin jalkoihin.

Kokoluokitus määrittyy kengän koon mukaan:

Kengän koko
34-35
36-37
38-39
40-41
42-43
44-45
46-47

Jos olet kahden koon välillä, valitse isompi koko. Pohjallisen kärkeä voi tarvittaessa leikata ja muotoilla kenkään sopivaksi.

Ominaisuudet:

 • LOW supinaatiopohjallinen on valmistettu kestävästä EVA-materiaalista
 • Kantapään alla on iskuja vaimentava pehmuste Poron-materiaalista
 • Tukipohjallinen on vahvistettu kantapäästä ja keskiosasta thermoplast-materiaalilla, jotta pohjallisen tukevuus riittää toimittamaan tarvittava tuki ja ohjaus
 • Tukipohjallisessa on tukikiilaus jalan etuosassa päkiän ulkosivulla. Ulkosivulta pohjallinen on kiilamaisesti 5-7mm (riippuen pohjallisen kokoluokasta) paksumpi kuin sisäsivulta isovarpaan tyveltä.
 • Pohjalliseen on tarvittaessa hankittavissa lisäkiilapala (tuotenro MR1600), mikäli tukea ja ohjausta tarvitaan lisää.
 • LOW supinaatiopohjallista kannattaa käyttää kengissä, josta irtoaa oma välipohjallinen pois. Näin tila pohjalliselle riittää.
 • LOW supinaatiopohjallista voit tarvittaessa muotoilla kenkään sopivaksi pohjallisen kärjestä saksilla lyhentäen ja kaventaen.

Kysy tuotteesta

Jos tarvitset pikaista apua, soita meille 020 761 9030 tai ota yhteyttä chatin kautta (ma-pe klo 9-17, la klo 10-14). Muussa tapauksessa, voit lähettää kysymyksesi meille alla olevalla lomakkeella. Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät Turun Tukikohdan tietosuojaselosteesta »