Turun myymälä suljettuna kesälauantaisin!

Turku » Pori » Oulu »

Kirurgisten ja ortopedisten apuvälineiden ammattilainen

Turun Tukikohta » Porin Tukikohta » Oulun Tukikohta »

Check

Edulliset toimituskulut
Alkaen 2 €

Check

Ilmainen palautus ja vaihto
Lue lisää asiakaspalautuksista »

Check

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Tutustu Tukikohdan sormitukiuutuuksiin

Yläraajan tuentaan voimakkaasti panostanut tukivalmistajamme Mediroyal on tuonut markkinoille laadukkaita sormitukiuutuuksia. Tukiuutuudet tarjoavat käyttömukavuutta, helppokäyttöisyyttä, sovittamisen nopeutta ja hygienisyyttä niin potilaalle kuin terveydenhuollon ammattilaiselle. Tutustu seuraavassa sormitukiuutuuksiimme:

Yläraajan tuentaan erikoistunut tukivalmistajamme Mediroyal on tuonut markkinoille laadukkaita sormitukiuutuuksia. Tukiuutuudet tarjoavat käyttömukavuutta, helppokäyttöisyyttä, sovittamisen nopeutta ja hygienisyyttä niin potilaalle kuin terveydenhuollon ammattilaiselle. Tutustu seuraavassa sormitukiuutuuksiimme.

mediroyal

Multi Finger Splint on monipuolinen, matalaprofiilinen sormitukiuutuus sormen nivelten tuentaan. Nailonista ja polypropyleenistä valmistetutussa tuessa on 14 eri kokoluokkaa ja tuote on tarvittaessa lämpömuovattavissa yksilöllisen tarpeen mukaan. Tuen proksimaalipää on levennetty tuen istuvuuden parantamiseksi. Tuen avulla voit tukea sormen fleksiota, ekstensiota tai deviaatiota tai useampaa näistä tarpeen mukaan. Lue lisää.

Trigger Finger eli napsusormi voi olla missä sormessa tahansa, mutta tyypillisin se on nimettömässä ja peukalossa. Vammassa sormi voi lukkiutua täysin koukistukseen. Proxi Trigger Splint -sormilastan avulla jänteen kuormitusta saadaan vähennettyä, jänteen paksuuntuma pidettyä jännetupessa ja kivuliaat liikkeet poistettua kuntoutuksen ajaksi. Tukea on saatavilla kolmea eri kokoa S-L ja lastan asentoa voi muotoilla.

Sormivammat ovat usein varsin ongelmallisia, sillä immobilisaatio häiritsee sormen toimintaa, mutta saattaa olla välttämätöntä paranemisprosessin kannalta. Proxi® DIP/PIP-sormilasta tarjoaa hyvän kompromissin matalaprofiilisuutta, tukea, tuentaa ja kompressiota. Sitä voidaan käyttää sekä sormien DIP- että PIP-nivelten tuentaan. Proxi® DIP/PIP lasta on valmistettu molekyylimodifioidusta lämpömuovista, jota voidaan muotoilla ilman kuumennusta.

NRX Strap kit -sisarlenkit on 6kpl tai 30kpl paketeissa, eri leveyksinä, myytäviä kaksoissiteitä sormien tai varpaiden instabiliteetin hoitoon. Nauhan avulla sormi/varvas saadaan tuettua viereiseen sormeen tai varpaaseen. NRX Strap -nauhaa on saatavana elastisena ja jäykkänä ja sen sisäpinta on kitkapintainen pitäen tuen hyvin paikallaan. ARX Buddy Loop -sisarlenkit on samaan tarkoitukseen kehitetty tuote. Tämä materiaali kiinnittyy itse itseensä, joten erillisiä tarroja ei tarvita. Tuote on vähäelastista, pehmeää ja hengittävää. Molempia tuotteita voi leikata, pestä ja käyttää uudelleen.

Mikäli sisarlenkkejä menee paljon, kannatta NRX ja ARX Strap -materiaaleja tilata kustannustehokkaammin 3,1m:n rullina. Niistä voit rakennella kätevästi myös omia tukisovelluksia. Katso vaihtoehdot ja vinkit täältä: NRX Strap – Tukikohta.

Käsi ja sormivammojen kuntoutuksessa terapiavahat ovat monipuolisia ja käteviä työkaluja. Mediroyal on kehitellyt terapiavahojaan entistä paremmiksi. Featherlite Nova ja Royal Putty Nova -terapiavahat ovat aiempaa kuivemman tuntuisia ja vähemmän öljyisiä. Niiden dynaamista vastusta on kehitetty niin, että korkeammalla intensiteetillä harjoitellessa, terapiavaha reagoi suuremmalla vastuksella. Alhaisella intensiteetillä terapiavaha reagoi pienemmällä vastuksella. Pehmeämpiä vahakovuuksia on muokattu toimimaan paremmin neurologisilla ja reumaattisilla potilailla.

Tukikohta – tukien ja ortoosien erikoisliike

Heräsikö sormitukiin, terapiavahaan tai NRX Strappeihin liittyen kysyttävää? Olethan yhteydessä niin etsitään sinulle tai yhteisöllesi parhaat toimivimmat ratkaisut!

Turun tukikohta

Tutustu uutuustuotteisiimme:

Tuoreimmat artikkelit

Parhaat tuki- ja ortoosiratkaisut akilleskuntoutukseen

Akillesjännerepeämän kuntoutus kannattaa hoitaa VACOped-akillesortoosin avulla. Olemme Tukikohdassa käyttäneet VACOped-ortoosia jo 15 vuoden ajan. Ortoosin valmistaja OPED on laatinut tarkat, laajoihin tutkimusyhteenvetoihin perustuvat hoitoprotokollat kuntoutuksen etenemiseen. Hoitoprotokollassa määritellään aina varauksen määrä, nivelen sallittu liikerata sekä ortoosin ulkopohjan muoto riippuen indikaatiosta ja hoidon vaiheesta.

Ismo “Ika” Lehkonen – “Voin sanoa suoraan, että se oli niin sanotusti “lifesaver”

Tunnettu jääkiekkovalmentaja ja -vaikuttaja Ismo “Ika” Lehkonen on tyytyväinen mies. Pitkään työtä ja harrastuksia haitanneet polvikivut ovat poissa. Vajaa kaksi vuotta sitten Lehkonen otti yhteyttä lääkäriin jatkuvien polvikipujen takia. Ika oli mielessään pohtinut, että olisikohan se tekonivel paikka. Valveutunut lääkäri ohjasi Ikan kuitenkin Turun Tukikohtaan polvituen sovitukseen. Ika huomasi polvituen avun välittömästi. “Heti kun se asennettiin, huomasin että paine polven sisäsivulta hellittää.” Katso koko tarina ja video.

Uutuusesittelyssä selän ekstensiokorsetti E-Stab ja AC-nivelen luksaatiotuki Acromion 2.0

Hyperekstensiotukimarkkinoille on tullut kaivattu uutuus. Orthoservicen valmistama E-Stab on täysin portaattomasti säädettävä malli. Säädettävissä on niin lantion kuin rintarangan leveys sekä tuen korkeus. 
Acromion 2.0 on uusi patentoitu acromioklavikulaari-nivelen tuki. Se on suunniteltu erityisesti ac-nivelen dislokaatioiden (Rockwoodin tyypit I-III) konservatiiviseen hoitoon.

Sinun tukenasi

Tehtävämme on auttaa liikkumisessa apua tarvitsevia ihmisiä.

Selvitetään yhdessä miten voimme parhaiten sinua auttaa. Voit varata meiltä ajan esim. askelanalyysiin tai lyhyeen ilmaiseen verkkopalaveriin. Olet aina tervetullut poikkeamaan myymäläämme ja saat meidät kiinni myös puhelimitse. Henkilökuntamme on valmis auttamaan sinua tilanteessa kuin tilanteessa — tavalla joka sinulle parhaiten sopii.

Varaa ilmainen verkkopalaveri Tule käymään – katso myymälöiden yhteystiedot

Check

Edulliset toimituskulut
Alkaen 2 €

Check

Ilmainen palautus ja vaihto
Lue lisää asiakaspalautuksista »

Check

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Turku

Puutarhakatu 17
20100 Turku
Katso kartalla »

020 761 9030

MA-PE 9-17
LA Suljettu kesä-heinäkuussa

 

Pori

Itsenäisyydenkatu 35
28130 PORI
Katso kartalla »

020 761 9036

 

MA-PE 9-17
LA Suljettu

Oulu

Kansankatu 57
90120 OULU
Katso kartalla »

020 761 9032

SULJETTU KESÄLOMAN AJAN 3.7.-30.7.

MA-KE 9-17
TO 11-17
PE 9-17
LA Suljettu

Copyright © 2023 Turun Tukikohta Oy