Turku » Pori » Oulu »

Kirurgisten ja ortopedisten apuvälineiden ammattilainen

Turun Tukikohta » Porin Tukikohta » Oulun Tukikohta »

Check

Edulliset toimituskulut
Alkaen 2 €

Check

Ilmainen palautus ja vaihto
Lue lisää asiakaspalautuksista »

Check

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Tutustu Tukikohdan sormitukiuutuuksiin

Yläraajan tuentaan voimakkaasti panostanut tukivalmistajamme Mediroyal on tuonut markkinoille laadukkaita sormitukiuutuuksia. Tukiuutuudet tarjoavat käyttömukavuutta, helppokäyttöisyyttä, sovittamisen nopeutta ja hygienisyyttä niin potilaalle kuin terveydenhuollon ammattilaiselle. Tutustu seuraavassa sormitukiuutuuksiimme:

Yläraajan tuentaan erikoistunut tukivalmistajamme Mediroyal on tuonut markkinoille laadukkaita sormitukiuutuuksia. Tukiuutuudet tarjoavat käyttömukavuutta, helppokäyttöisyyttä, sovittamisen nopeutta ja hygienisyyttä niin potilaalle kuin terveydenhuollon ammattilaiselle. Tutustu seuraavassa sormitukiuutuuksiimme.

mediroyal

Multi Finger Splint on monipuolinen, matalaprofiilinen sormitukiuutuus sormen nivelten tuentaan. Nailonista ja polypropyleenistä valmistetutussa tuessa on 14 eri kokoluokkaa ja tuote on tarvittaessa lämpömuovattavissa yksilöllisen tarpeen mukaan. Tuen proksimaalipää on levennetty tuen istuvuuden parantamiseksi. Tuen avulla voit tukea sormen fleksiota, ekstensiota tai deviaatiota tai useampaa näistä tarpeen mukaan. Lue lisää.

Trigger Finger eli napsusormi voi olla missä sormessa tahansa, mutta tyypillisin se on nimettömässä ja peukalossa. Vammassa sormi voi lukkiutua täysin koukistukseen. Proxi Trigger Splint -sormilastan avulla jänteen kuormitusta saadaan vähennettyä, jänteen paksuuntuma pidettyä jännetupessa ja kivuliaat liikkeet poistettua kuntoutuksen ajaksi. Tukea on saatavilla kolmea eri kokoa S-L ja lastan asentoa voi muotoilla.

Sormivammat ovat usein varsin ongelmallisia, sillä immobilisaatio häiritsee sormen toimintaa, mutta saattaa olla välttämätöntä paranemisprosessin kannalta. Proxi® DIP/PIP-sormilasta tarjoaa hyvän kompromissin matalaprofiilisuutta, tukea, tuentaa ja kompressiota. Sitä voidaan käyttää sekä sormien DIP- että PIP-nivelten tuentaan. Proxi® DIP/PIP lasta on valmistettu molekyylimodifioidusta lämpömuovista, jota voidaan muotoilla ilman kuumennusta.

NRX Strap kit -sisarlenkit on 6kpl tai 30kpl paketeissa, eri leveyksinä, myytäviä kaksoissiteitä sormien tai varpaiden instabiliteetin hoitoon. Nauhan avulla sormi/varvas saadaan tuettua viereiseen sormeen tai varpaaseen. NRX Strap -nauhaa on saatavana elastisena ja jäykkänä ja sen sisäpinta on kitkapintainen pitäen tuen hyvin paikallaan. ARX Buddy Loop -sisarlenkit on samaan tarkoitukseen kehitetty tuote. Tämä materiaali kiinnittyy itse itseensä, joten erillisiä tarroja ei tarvita. Tuote on vähäelastista, pehmeää ja hengittävää. Molempia tuotteita voi leikata, pestä ja käyttää uudelleen.

Mikäli sisarlenkkejä menee paljon, kannatta NRX ja ARX Strap -materiaaleja tilata kustannustehokkaammin 3,1m:n rullina. Niistä voit rakennella kätevästi myös omia tukisovelluksia. Katso vaihtoehdot ja vinkit täältä: NRX Strap – Tukikohta.

Käsi ja sormivammojen kuntoutuksessa terapiavahat ovat monipuolisia ja käteviä työkaluja. Mediroyal on kehitellyt terapiavahojaan entistä paremmiksi. Featherlite Nova ja Royal Putty Nova -terapiavahat ovat aiempaa kuivemman tuntuisia ja vähemmän öljyisiä. Niiden dynaamista vastusta on kehitetty niin, että korkeammalla intensiteetillä harjoitellessa, terapiavaha reagoi suuremmalla vastuksella. Alhaisella intensiteetillä terapiavaha reagoi pienemmällä vastuksella. Pehmeämpiä vahakovuuksia on muokattu toimimaan paremmin neurologisilla ja reumaattisilla potilailla.

Tukikohta – tukien ja ortoosien erikoisliike

Heräsikö sormitukiin, terapiavahaan tai NRX Strappeihin liittyen kysyttävää? Olethan yhteydessä niin etsitään sinulle tai yhteisöllesi parhaat toimivimmat ratkaisut!

Turun tukikohta

Tutustu uutuustuotteisiimme:

Tuoreimmat artikkelit

Uusi innovatiivinen Manu-Cast® Organic – rannetukimallisto

Tukisukkia suositellaan käytettävän moniin eri käyttötarkoituksiin. Niitä käytetään ödeeman eli turvotuksen muodostumisen välttämiseksi, suonikohjujen hoitoon sekä parantuneiden säärihaavojen pitkäaikaiseen hoitoon. Ennen tukisukkien käytön aloittamista tulisi selvittää syyt alaraajojen turvotukseen ja kiputiloihin. Useimmiten asiakkaat tulevat Tukikohtaan lääkärin lähetteellä.

Sormitukiuutuuksia Tukikohdalta

Tukisukkia suositellaan käytettävän moniin eri käyttötarkoituksiin. Niitä käytetään ödeeman eli turvotuksen muodostumisen välttämiseksi, suonikohjujen hoitoon sekä parantuneiden säärihaavojen pitkäaikaiseen hoitoon. Ennen tukisukkien käytön aloittamista tulisi selvittää syyt alaraajojen turvotukseen ja kiputiloihin. Useimmiten asiakkaat tulevat Tukikohtaan lääkärin lähetteellä.

Tehokas apu mo­nen­lai­siin jal­ka­vai­voi­hin – näin kä­te­väs­ti syn­ty­vät täysin yk­si­löl­li­set tu­ki­poh­jal­li­set

4.4.2022 Sanomalehti Kaleva teki Tukikohta Oulusta ja sen palveluista hienon jutun. Voit lukea jutun tästä alta tai Kalevan sivuilta. Tehokas apu mo­nen­lai­siin jal­ka­vai­voi­hin – näin kä­te­väs­ti syn­ty­vät täysin yk­si­löl­li­set tu­ki­poh­jal­li­set Tukikohta Oulu on uudehko toimija Oulun apuvälineliikkeiden joukossa. Asiakkaiden yksilöllisen kohtaamisen nimeen vannova yritys valmistaa tukia ja tukipohjallisia mittatilaustyönä, mutta apuvälineitä on saatavana suoraan hyllystäkin. […]

Sinun tukenasi

Tehtävämme on auttaa liikkumisessa apua tarvitsevia ihmisiä.

Selvitetään yhdessä miten voimme parhaiten sinua auttaa. Voit varata meiltä ajan esim. askelanalyysiin tai lyhyeen ilmaiseen verkkopalaveriin. Olet aina tervetullut poikkeamaan myymäläämme ja saat meidät kiinni myös puhelimitse. Henkilökuntamme on valmis auttamaan sinua tilanteessa kuin tilanteessa — tavalla joka sinulle parhaiten sopii.

Varaa ilmainen verkkopalaveri Tule käymään – katso myymälöiden yhteystiedot

Check

Edulliset toimituskulut
Alkaen 2 €

Check

Ilmainen palautus ja vaihto
Lue lisää asiakaspalautuksista »

Check

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Turku

Puutarhakatu 17
20100 Turku
Katso kartalla »

020 761 9030

MA-PE 9-17
LA 10-14

Lauantait suljettu
kesä-heinäkuussa

 

Pori

Itsenäisyydenkatu 35
28130 PORI
Katso kartalla »

020 761 9036

MA-PE 9-17
LA Suljettu

Oulu

Kansankatu 57
90120 OULU
Katso kartalla »

020 761 9032

MA-KE 9-17
TO 11-17
PE 9-17
LA Suljettu

Copyright © 2023 Turun Tukikohta Oy