Proxi Trigger Splint -sormilasta

Tuotetunnus (SKU): 09MR02702 Osasto: Avainsana tuotteelle

Uudelleenmuotoiltava sormituki Trigger fingerin hoitoon - uutuus!

Käyttöaiheet:

  • Triggerfinger eli napsusormi

42,30 

Sis. arvonlisäveron
Myymälähinta 47 €

Toimitus

Tarvitsetko apua esim. oikean koon valintassa? Katso kokotaulukko, kysy meiltä chatissa tai varaa 15 min ilmainen verkkokonsultaatio, niin katsotaan yhdessä sinulle oikeat tuotteet.

Proxi Trigger Splint -sormilasta on tehty trigger fingerin eli napsusormen hoitoon ja kuntoutukseen. Trigger finger:ssä  sormi voi lukkiutua täysin koukistukseen. Kämmenalueella sormen tyvessä, voi tuntua arkuutta. Kipualueella tuntuu usein kyhmy jänteessä, joka vaikeuttaa jänteen liukumista jännetuppitunnelissa ja jännetuppeen. Tämä aiheuttaa sormen lukkiutumisen.

Osana vamman hoitoa voidaan käyttää kipuja aiheuttavien liikkeiden välttämistä ja kortisoniruisketta. Sormituen avulla jänteen kuormitusta pyritään vähentämään ja paksuuntunut tai karheentunut jänne pyritään pitämään jännetupin tunnelissa.

Mediroyalin valmistama Proxi® Trigger Splint -sormilasta on valmistettu molekyyliodifioidun lämpömuovin yhdistelmästä, joka mahdollistaa lastan muotoilun lämmittämättä sitä. Lämpömuovi on lisäksi vahvistettu muotoiltavalla alumiiniosalla, joka vahvistaa tuentaa. Tukilasta on laminoitu Neptune™ tekstiiliin. Neptune on materiaalina hengittävä ja erittäin mukava käyttäjälle. Tuen ulkopinta on kangasta, johon tarra kiinnittyy kauttaaltaan. Tuen silmukkamuoto helpottaa tuotteen pukemista. Lastaa pitää kämmenessä paikallaan NRX®-Strap PLUS -nauha, joka on materiaalina joustamaton ja sisäpinnaltaan kitkapintainen.

Mikäli tuotetta haluaa käyttää peukalossa, se kannattaa lämmittää kuumalla vedellä ja muotoilla peukaloon sopivaksi.

 

Koko määräytyy pituusmitalla 5 mm PIP-nivelen alapuolelta kämmenen pohjaan.

Koko Pituus
S 60 mm
M 70 mm
L 75 mm

Edut ja ominaisuudet:

  • Lämpömuovattava materiaali mahdollistaa käytön myös peukalossa
  • Pystytään muotoilemaan jonkin verran myös ilman lämmitystä
  • Hengittävä materiaali
  • Vähentää jänteen kuormitusta ja pitää sen jännetuppitunnellissa
  • Tarra kiinnittyy mihin kohtaan tukea tahansa
  • Helppo pukea muotoilunsa ansiosta

Tuotemerkki: Mediroyal

Tuote-esitteen PDF-version löydät täältä

 

Samaan vaivaan auttavat myös

Kysy tuotteesta

Jos tarvitset pikaista apua, soita meille 020 761 9030 tai ota yhteyttä chatin kautta (ma-pe klo 9-17, la klo 10-14). Muussa tapauksessa, voit lähettää kysymyksesi meille alla olevalla lomakkeella. Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät Turun Tukikohdan tietosuojaselosteesta »