Featherlite Nova -terapiavaha

Tuotetunnus (SKU): 0921 Osasto: Avainsana tuotteelle

Terapiavaha käden toimintakyvyn kehittämiseen

Käyttöaiheet:

  • Käden lihasvoiman vahvistaminen
  • Käden liikeratojen ylläpitäminen
  • Spastisuuden lieventäminen

16,20 

Sis. arvonlisäveron
Myymälähinta 18 €

Toimitus

Tarvitsetko apua esim. oikean koon valintassa? Katso kokotaulukko, kysy meiltä chatissa tai varaa 15 min ilmainen verkkokonsultaatio, niin katsotaan yhdessä sinulle oikeat tuotteet.

Featherlite Nova -terapiavahaa on saatavilla viitenä eri vastustasona / vahakovuutena. Uusi paranneltu Featherlite Nova on selvästi aiempaa versiotaan kevyempi. Sen dynaaminen vastus ja joustavuus on parantunut tehden tuotteesta yhä toiminnallisemman käden kuntoutuksessa. Materiaalikoostumus on silikonielastomeeri sen eri tiheyksillä. Dynaamista vastustusta on pystytty lisäämään ristiinyhdistämällä elastomeereja. Harjoitellessa korkeammalla intensiteetillä, terapiavaha reagoi suuremmalla vastuksella. Alhaisella intensiteetillä terapiavaha reagoi pienemmällä vastuksella. Tämä mahdollistaa saman vastustason / vahakovuuden käytön pidempään kuntoutuksessa. Kaikki vastustasot voidaan sekoittaa keskenään yksilöllisen vastustason saavuttamiseksi.

Featherlite Novaa ei myydä grammoina vaan tilavuusmittana (cc) pienen painonsa vuoksi.

Tuote on saatavilla verkkokaupastamme pakkauskoossa 65cc, joka soveltuu yksityisasiakkaan käden kuntoutukseen. Isommat erät on (335cc ja 1625cc) on suunnattu terveydenhuollon ammattilaisille kuntoutusosastoilla.

Vastusvaihtoehdot ovat värikoodatut: matalin vastustaso X-Pehmeä on valkoinen, Pehmeä on keltainen, Pehmeä-Plus on lime jne. (katso kuva).

Edut ja ominaisuudet:

  • Uudet kehitelty versio
    • Kuivempi, vähemmän öljyinen tuntuma
    • Kevyt
    • Dynaaminen vastus reagoi työskentelyn voimakkuuteen.

Tuotemerkki: Mediroyal

Samaan vaivaan auttavat myös

Kysy tuotteesta

Jos tarvitset pikaista apua, soita meille 020 761 9030 tai ota yhteyttä chatin kautta (ma-pe klo 9-17, la klo 10-14). Muussa tapauksessa, voit lähettää kysymyksesi meille alla olevalla lomakkeella. Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät Turun Tukikohdan tietosuojaselosteesta »