Turun myymälä suljettuna kesälauantaisin!

Turku » Pori » Oulu »

Kirurgisten ja ortopedisten apuvälineiden ammattilainen

Turun Tukikohta » Porin Tukikohta » Oulun Tukikohta »

Check

Edulliset toimituskulut
Alkaen 2 €

Check

Ilmainen palautus ja vaihto
Lue lisää asiakaspalautuksista »

Check

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Uutuusesittelyssä selän ekstensiokorsetti E-Stab ja ac-nivelen luksaatiotuki Acromion 2.0

Hyperekstensiotukimarkkinoille on tullut kaivattu uutuus. Orthoservicen valmistama E-Stab on täysin portaattomasti säädettävä malli. Säädettävissä on niin lantion kuin rintarangan leveys sekä tuen korkeus. Acromion 2.0 on uusi patentoitu acromioklavikulaari-nivelen tuki. Se on suunniteltu erityisesti ac-nivelen dislokaatioiden (Rockwoodin tyypit I-III) konservatiiviseen hoitoon.

E-Stab – Uusi portaattomasti säädettävä hyperekstensiotuki selän murtumien hoitoon

Hyperekstensiotukimarkkinoille on tullut kaivattu uutuus. Orthoservicen valmistama E-Stab on täysin portaattomasti säädettävä malli. Säädettävissä on niin lantion kuin rintarangan leveys sekä tuen korkeus.  Portaaton, kuusioavaimella tehtävä säätö helpottaa tuen asennusta. Ruuveja tarvitsee vain löysätä, ei irroittaa, jolloin säädöt voi tehdä sopivaksi tuen ollessa potilaan yllä. Varastoinnin helpottamiseksi tuen kokoluokkia on vähennetty. E-Stabista on saatavissa kolme kokoa (koot I, II ja III) ja jokaisesta koosta lyhyt ja normaali malli.

Tuessa on portaattomasti liikuteltava sternum-pehmuste ja itse sternum-osa on kulmasäädettävissä 7,5˚ välein potilaan muoto ja ryhti huomioiden. Lantio-osa on keinuva, mutta se on myös mahdollista lukita 0˚, 18˚ tai 36˚ kulmiin. Lukitus on aiheellinen paljon istuvien (esim pyörätuoli) potilaiden käytössä. Tuen pehmusteet ovat käsitelty vettähylkiviksi ja ne ovat irrotettavissa.


E-Stab hyperekstensiotukea käytetään traumaattisten murtumien hoidossa (tasoilla T10-L1/L2), rintarangan kompressiomurtumien hoidossa, osteoartiitti- potilailla ja kipsikorsetti-hoidon tilalla. Tuki antaa potilaalle erinomaisen kivunlievityksen ja varmistaa, että murtuma luutuu hyvään asentoon. Hyvään asentoon luutunut ja parantunut nikama varmistaa, ettei vamma aiheuta muita ongelmia jatkossa.

Lue lisää E-Stabista ja tutustu asennusvideoon: E-Stab tuotetiedot

Acromion 2.0 – uutuus acromioklavikulaari-nivelen tuentaan

Acromion 2.0 on uusi patentoitu acromioklavikulaari-nivelen tuki. Se on suunniteltu erityisesti ac-nivelen dislokaatioiden (Rockwoodin tyypit I-III) konservatiiviseen hoitoon. Tuote perustuu vahvaan solisluuta alaspäin ja olkaluuta ylöspäin työntävään voimaan. Tällä voimalla acromion ja dislokoitunut solisluu saadaan tuettua vastakkain hyvään asentoon. Tuella on mahdollisuus tukea ja hoitaa jopa pahempia, yleensä operatiivisesti hoidettavia tyypin IV ja V diskolkaatioita. Tästä esimerkkinä tapaustutkimus, jossa yläraajaan erikoistunut ortopedi hoiti oman tyypin V dislokaation onnistuneesti tämän tuen avulla.

Tutustu tutkimukseen ja hoitoprotokollaan tästä.

Tuote on yhden koon tuote, jossa tukiremmit lyhennetään potilaalle sopivaksi. Esiasettelujen jälkeen tuote on helposti avattavissa ja kiinnitettävissä pikakiinnitysten avulla. Tuennan voima on helppo säätää sopivaksi.

Lue lisää Acromion 2.0:sta ja tutustu asennusvideoon:  Acromion 2.0 tuotetiedot

Tukikohta – tukien ja ortoosien erikoisliike

Haluaisitko kuulla lisää uutuustuotteista tai päästä kokeilemaan niitä? Olethan yhteydessä niin autamme mielellämme!

Turun tukikohta

Tuoreimmat artikkelit

Parhaat tuki- ja ortoosiratkaisut akilleskuntoutukseen

Akillesjännerepeämän kuntoutus kannattaa hoitaa VACOped-akillesortoosin avulla. Olemme Tukikohdassa käyttäneet VACOped-ortoosia jo 15 vuoden ajan. Ortoosin valmistaja OPED on laatinut tarkat, laajoihin tutkimusyhteenvetoihin perustuvat hoitoprotokollat kuntoutuksen etenemiseen. Hoitoprotokollassa määritellään aina varauksen määrä, nivelen sallittu liikerata sekä ortoosin ulkopohjan muoto riippuen indikaatiosta ja hoidon vaiheesta.

Ismo “Ika” Lehkonen – “Voin sanoa suoraan, että se oli niin sanotusti “lifesaver”

Tunnettu jääkiekkovalmentaja ja -vaikuttaja Ismo “Ika” Lehkonen on tyytyväinen mies. Pitkään työtä ja harrastuksia haitanneet polvikivut ovat poissa. Vajaa kaksi vuotta sitten Lehkonen otti yhteyttä lääkäriin jatkuvien polvikipujen takia. Ika oli mielessään pohtinut, että olisikohan se tekonivel paikka. Valveutunut lääkäri ohjasi Ikan kuitenkin Turun Tukikohtaan polvituen sovitukseen. Ika huomasi polvituen avun välittömästi. “Heti kun se asennettiin, huomasin että paine polven sisäsivulta hellittää.” Katso koko tarina ja video.

Uutuusesittelyssä selän ekstensiokorsetti E-Stab ja AC-nivelen luksaatiotuki Acromion 2.0

Hyperekstensiotukimarkkinoille on tullut kaivattu uutuus. Orthoservicen valmistama E-Stab on täysin portaattomasti säädettävä malli. Säädettävissä on niin lantion kuin rintarangan leveys sekä tuen korkeus. 
Acromion 2.0 on uusi patentoitu acromioklavikulaari-nivelen tuki. Se on suunniteltu erityisesti ac-nivelen dislokaatioiden (Rockwoodin tyypit I-III) konservatiiviseen hoitoon.

Sinun tukenasi

Tehtävämme on auttaa liikkumisessa apua tarvitsevia ihmisiä.

Selvitetään yhdessä miten voimme parhaiten sinua auttaa. Voit varata meiltä ajan esim. askelanalyysiin tai lyhyeen ilmaiseen verkkopalaveriin. Olet aina tervetullut poikkeamaan myymäläämme ja saat meidät kiinni myös puhelimitse. Henkilökuntamme on valmis auttamaan sinua tilanteessa kuin tilanteessa — tavalla joka sinulle parhaiten sopii.

Varaa ilmainen verkkopalaveri Tule käymään – katso myymälöiden yhteystiedot

Check

Edulliset toimituskulut
Alkaen 2 €

Check

Ilmainen palautus ja vaihto
Lue lisää asiakaspalautuksista »

Check

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Turku

Puutarhakatu 17
20100 Turku
Katso kartalla »

020 761 9030

MA-PE 9-17
LA Suljettu kesä-heinäkuussa

 

Pori

Itsenäisyydenkatu 35
28130 PORI
Katso kartalla »

020 761 9036

 

MA-PE 9-17
LA Suljettu

Oulu

Kansankatu 57
90120 OULU
Katso kartalla »

020 761 9032

SULJETTU KESÄLOMAN AJAN 3.7.-30.7.

MA-KE 9-17
TO 11-17
PE 9-17
LA Suljettu

Copyright © 2023 Turun Tukikohta Oy