Porin myymälä on suljettuna 15.-28.7. kesälomien vuoksi.

Turku » Pori » Oulu »

Kirurgisten ja ortopedisten apuvälineiden ammattilainen

Turun Tukikohta » Porin Tukikohta » Oulun Tukikohta »

Check

Edulliset toimituskulut
Alkaen 3 €

Check

Ilmainen palautus ja vaihto*
Lue lisää asiakaspalautuksista »

Check

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Uutuusesittelyssä selän ekstensiokorsetti E-Stab ja ac-nivelen luksaatiotuki Acromion 2.0

Hyperekstensiotukimarkkinoille on tullut kaivattu uutuus. Orthoservicen valmistama E-Stab on täysin portaattomasti säädettävä malli. Säädettävissä on niin lantion kuin rintarangan leveys sekä tuen korkeus. Acromion 2.0 on uusi patentoitu acromioklavikulaari-nivelen tuki. Se on suunniteltu erityisesti ac-nivelen dislokaatioiden (Rockwoodin tyypit I-III) konservatiiviseen hoitoon.

E-Stab – Uusi portaattomasti säädettävä hyperekstensiotuki selän murtumien hoitoon

Hyperekstensiotukimarkkinoille on tullut kaivattu uutuus. Orthoservicen valmistama E-Stab on täysin portaattomasti säädettävä malli. Säädettävissä on niin lantion kuin rintarangan leveys sekä tuen korkeus.  Portaaton, kuusioavaimella tehtävä säätö helpottaa tuen asennusta. Ruuveja tarvitsee vain löysätä, ei irroittaa, jolloin säädöt voi tehdä sopivaksi tuen ollessa potilaan yllä. Varastoinnin helpottamiseksi tuen kokoluokkia on vähennetty. E-Stabista on saatavissa kolme kokoa (koot I, II ja III) ja jokaisesta koosta lyhyt ja normaali malli.

Tuessa on portaattomasti liikuteltava sternum-pehmuste ja itse sternum-osa on kulmasäädettävissä 7,5˚ välein potilaan muoto ja ryhti huomioiden. Lantio-osa on keinuva, mutta se on myös mahdollista lukita 0˚, 18˚ tai 36˚ kulmiin. Lukitus on aiheellinen paljon istuvien (esim pyörätuoli) potilaiden käytössä. Tuen pehmusteet ovat käsitelty vettähylkiviksi ja ne ovat irrotettavissa.


E-Stab hyperekstensiotukea käytetään traumaattisten murtumien hoidossa (tasoilla T10-L1/L2), rintarangan kompressiomurtumien hoidossa, osteoartiitti- potilailla ja kipsikorsetti-hoidon tilalla. Tuki antaa potilaalle erinomaisen kivunlievityksen ja varmistaa, että murtuma luutuu hyvään asentoon. Hyvään asentoon luutunut ja parantunut nikama varmistaa, ettei vamma aiheuta muita ongelmia jatkossa.

Lue lisää E-Stabista ja tutustu asennusvideoon: E-Stab tuotetiedot

Acromion 2.0 – uutuus acromioklavikulaari-nivelen tuentaan

Acromion 2.0 on uusi patentoitu acromioklavikulaari-nivelen tuki. Se on suunniteltu erityisesti ac-nivelen dislokaatioiden (Rockwoodin tyypit I-III) konservatiiviseen hoitoon. Tuote perustuu vahvaan solisluuta alaspäin ja olkaluuta ylöspäin työntävään voimaan. Tällä voimalla acromion ja dislokoitunut solisluu saadaan tuettua vastakkain hyvään asentoon. Tuella on mahdollisuus tukea ja hoitaa jopa pahempia, yleensä operatiivisesti hoidettavia tyypin IV ja V diskolkaatioita. Tästä esimerkkinä tapaustutkimus, jossa yläraajaan erikoistunut ortopedi hoiti oman tyypin V dislokaation onnistuneesti tämän tuen avulla.

Tutustu tutkimukseen ja hoitoprotokollaan tästä.

Tuote on yhden koon tuote, jossa tukiremmit lyhennetään potilaalle sopivaksi. Esiasettelujen jälkeen tuote on helposti avattavissa ja kiinnitettävissä pikakiinnitysten avulla. Tuennan voima on helppo säätää sopivaksi.

Lue lisää Acromion 2.0:sta ja tutustu asennusvideoon:  Acromion 2.0 tuotetiedot

Tukikohta – tukien ja ortoosien erikoisliike

Haluaisitko kuulla lisää uutuustuotteista tai päästä kokeilemaan niitä? Olethan yhteydessä niin autamme mielellämme!

Turun tukikohta

Tuoreimmat artikkelit

Tukikohta vahvistuu – Terhi Pakkanen Porin Tukikohtaan

Tukikohta vahvistuu – Terhi Pakkanen Porin Tukikohtaan Tukikohta vahvistui jälleen, kun fysioterapeutti YAMK Terhi Pakkanen aloitti työt maaliskuussa Porin toimipisteessä. Terhillä on monipuolinen, yli 20-vuoden työhistoria kuntoutuksen kentältä Satasairaalan ja Satakunnan Hyvinvointialueen palveluksessa. Kokemusta on kertynyt mm. neurologian, kirurgian ja lasten kuntoutuksesta sekä viimeisimpänä osastonhoitajan tehtävistä. Tukikohdan toimitusjohtaja Kari Ridanpää on erittäin tyytyväinen saatuaan Terhin […]

Tukipohjallisvalikoima laajenee– valmisratkaisuja yksilöllisten rinnalle

Tukipohjalliset ovat aina olleet tärkeä osa toimintaamme. Olemme valmistaneet niitä jo 35 vuoden ajan. Kehitys kehittyy ja vaihtoehtoja tulee kokoajan lisää. Kysyntääkin on tukipohjallispuolella monenlaista: osalle yksilöllinen tukipohjallinen on ainoa vaihtoehto, osalle riittää valmispohjallinen ja joku haluaa tai tarvitsee jotain siltä väliltä. Olemme nyt laajentaneet valikoimaamme tarjotaksemme vaihtoehdot kaikkiin näihin tarpeisiin.

Työharjoittelussa Turun Tukikohdassa

Tukikohdalle työharjoittelijat ovat tuttuja. Meillä käy fysioterapia-, apuvälinetekniikka- ja jalkaterapiaopiskelijoita säännöllisesti työharjoittelujaksoilla. Seuraavassa Villen kokemuksia työharjoittelujaksostaan.

Sinun tukenasi

Tehtävämme on auttaa liikkumisessa apua tarvitsevia ihmisiä.

Selvitetään yhdessä miten voimme parhaiten sinua auttaa. Voit varata meiltä ajan esim. askelanalyysiin tai lyhyeen ilmaiseen verkkopalaveriin. Olet aina tervetullut poikkeamaan myymäläämme ja saat meidät kiinni myös puhelimitse. Henkilökuntamme on valmis auttamaan sinua tilanteessa kuin tilanteessa — tavalla joka sinulle parhaiten sopii.

Varaa ilmainen verkkopalaveri Tule käymään – katso myymälöiden yhteystiedot

Check

Edulliset toimituskulut
Alkaen 3 €

Check

Ilmainen palautus ja vaihto*
Lue lisää asiakaspalautuksista »

Check

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Turku

Puutarhakatu 17
20100 Turku
Katso kartalla »

020 761 9030

MA-PE 9-17
LA Suljettu

 

Pori

Itsenäisyydenkatu 35
28130 PORI
Katso kartalla »

020 761 9036

MA-PE 9-17
LA Suljettu

Oulu

Kansankatu 57
90120 OULU
Katso kartalla »

020 761 9032

MA-PE 9-17
LA Suljettu

Copyright © 2024 Turun Tukikohta Oy