Oulun myymälä suljetaan tänään 27.2. poikkeuksellisesti klo 16.30

Turku » Pori » Oulu »

Kirurgisten ja ortopedisten apuvälineiden ammattilainen

Turun Tukikohta » Porin Tukikohta » Oulun Tukikohta »

Check

Edulliset toimituskulut
Alkaen 2 €

Check

Ilmainen palautus ja vaihto*
Lue lisää asiakaspalautuksista »

Check

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Uutuusesittelyssä selän ekstensiokorsetti E-Stab ja ac-nivelen luksaatiotuki Acromion 2.0

Hyperekstensiotukimarkkinoille on tullut kaivattu uutuus. Orthoservicen valmistama E-Stab on täysin portaattomasti säädettävä malli. Säädettävissä on niin lantion kuin rintarangan leveys sekä tuen korkeus. Acromion 2.0 on uusi patentoitu acromioklavikulaari-nivelen tuki. Se on suunniteltu erityisesti ac-nivelen dislokaatioiden (Rockwoodin tyypit I-III) konservatiiviseen hoitoon.

E-Stab – Uusi portaattomasti säädettävä hyperekstensiotuki selän murtumien hoitoon

Hyperekstensiotukimarkkinoille on tullut kaivattu uutuus. Orthoservicen valmistama E-Stab on täysin portaattomasti säädettävä malli. Säädettävissä on niin lantion kuin rintarangan leveys sekä tuen korkeus.  Portaaton, kuusioavaimella tehtävä säätö helpottaa tuen asennusta. Ruuveja tarvitsee vain löysätä, ei irroittaa, jolloin säädöt voi tehdä sopivaksi tuen ollessa potilaan yllä. Varastoinnin helpottamiseksi tuen kokoluokkia on vähennetty. E-Stabista on saatavissa kolme kokoa (koot I, II ja III) ja jokaisesta koosta lyhyt ja normaali malli.

Tuessa on portaattomasti liikuteltava sternum-pehmuste ja itse sternum-osa on kulmasäädettävissä 7,5˚ välein potilaan muoto ja ryhti huomioiden. Lantio-osa on keinuva, mutta se on myös mahdollista lukita 0˚, 18˚ tai 36˚ kulmiin. Lukitus on aiheellinen paljon istuvien (esim pyörätuoli) potilaiden käytössä. Tuen pehmusteet ovat käsitelty vettähylkiviksi ja ne ovat irrotettavissa.


E-Stab hyperekstensiotukea käytetään traumaattisten murtumien hoidossa (tasoilla T10-L1/L2), rintarangan kompressiomurtumien hoidossa, osteoartiitti- potilailla ja kipsikorsetti-hoidon tilalla. Tuki antaa potilaalle erinomaisen kivunlievityksen ja varmistaa, että murtuma luutuu hyvään asentoon. Hyvään asentoon luutunut ja parantunut nikama varmistaa, ettei vamma aiheuta muita ongelmia jatkossa.

Lue lisää E-Stabista ja tutustu asennusvideoon: E-Stab tuotetiedot

Acromion 2.0 – uutuus acromioklavikulaari-nivelen tuentaan

Acromion 2.0 on uusi patentoitu acromioklavikulaari-nivelen tuki. Se on suunniteltu erityisesti ac-nivelen dislokaatioiden (Rockwoodin tyypit I-III) konservatiiviseen hoitoon. Tuote perustuu vahvaan solisluuta alaspäin ja olkaluuta ylöspäin työntävään voimaan. Tällä voimalla acromion ja dislokoitunut solisluu saadaan tuettua vastakkain hyvään asentoon. Tuella on mahdollisuus tukea ja hoitaa jopa pahempia, yleensä operatiivisesti hoidettavia tyypin IV ja V diskolkaatioita. Tästä esimerkkinä tapaustutkimus, jossa yläraajaan erikoistunut ortopedi hoiti oman tyypin V dislokaation onnistuneesti tämän tuen avulla.

Tutustu tutkimukseen ja hoitoprotokollaan tästä.

Tuote on yhden koon tuote, jossa tukiremmit lyhennetään potilaalle sopivaksi. Esiasettelujen jälkeen tuote on helposti avattavissa ja kiinnitettävissä pikakiinnitysten avulla. Tuennan voima on helppo säätää sopivaksi.

Lue lisää Acromion 2.0:sta ja tutustu asennusvideoon:  Acromion 2.0 tuotetiedot

Tukikohta – tukien ja ortoosien erikoisliike

Haluaisitko kuulla lisää uutuustuotteista tai päästä kokeilemaan niitä? Olethan yhteydessä niin autamme mielellämme!

Turun tukikohta

Tuoreimmat artikkelit

Tukikohta vahvistuu – Jopi Siirtola liittyy joukkoon

Tukikohta vahvistuu – Jopi Siirtola liittyy joukkoon Tukikohta saa merkittävän vahvistuksen, kun kokenut apuvälinealan asiantuntija Jopi Siirtola siirtyy Tukikohdan palvelukseen. Jopilla on apuvälinealalta lähes 30 vuoden kokemus. Kokemusta on kertynyt niin kotimaan markkinoilta kuin kansainvälisestikin. Tukikohdan toimitusjohtaja Kari Ridanpää on erittäin tyytyväinen saadessaan Jopin tiimiinsä. ”Jopi tuo meille vahvaa osaamista ja kokemusta apuvälinealalta. Pystymme hyödyntämään […]

Tuoteuutuuksia Tukikohdasta – mm. SRX Strap ja Restot

Syksyn Apuvälinemessuilla esittelimme NRX Strap -mallistoon tulleita uutuuksia. Viimeisimpinä mallistoon ovat nousseet SRX Strap ja NRX Heat Loop Tape. Nämä tuoteuutuudet parantava yhä NRX Strapin käyttömahdollisuuksia. Tässä artikkelissa esittelemme nämä uutuudet. Lisäksi esittelyvuorossa ovat Resto-lepolastat sekä Rhizo-Ring Soft peukalon tyven kulumatuki.

Tukisukkien pukemisen ei tarvitse olla hankalaa – apuvälineet auttavat!

Kompressiotuotteiden pukeminen ja riisuminen voivat olla merkittävä haaste tukisukan tai -hihan käyttäjälle. Pahimmassa tapauksessa hoito jää toteutumatta, kun asiakas ei saa tuotetta puettua tai riisuttua. Pukemisen helpottamiseksi on kuitenkin luotu monia apuvälineitä, joiden avulla itsenäistä selviytymistä pystytään helpottamaan.

Sinun tukenasi

Tehtävämme on auttaa liikkumisessa apua tarvitsevia ihmisiä.

Selvitetään yhdessä miten voimme parhaiten sinua auttaa. Voit varata meiltä ajan esim. askelanalyysiin tai lyhyeen ilmaiseen verkkopalaveriin. Olet aina tervetullut poikkeamaan myymäläämme ja saat meidät kiinni myös puhelimitse. Henkilökuntamme on valmis auttamaan sinua tilanteessa kuin tilanteessa — tavalla joka sinulle parhaiten sopii.

Varaa ilmainen verkkopalaveri Tule käymään – katso myymälöiden yhteystiedot

Check

Edulliset toimituskulut
Alkaen 2 €

Check

Ilmainen palautus ja vaihto*
Lue lisää asiakaspalautuksista »

Check

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Turku

Puutarhakatu 17
20100 Turku
Katso kartalla »

020 761 9030

MA-PE 9-17
LA 10-14

 

Pori

Itsenäisyydenkatu 35
28130 PORI
Katso kartalla »

020 761 9036

MA-PE 9-17
LA Suljettu

Oulu

Kansankatu 57
90120 OULU
Katso kartalla »

020 761 9032

MA-KE 9-17
TO 11-17
PE 9-17
LA Suljettu

Copyright © 2024 Turun Tukikohta Oy