Oulun & Porin toimipisteet sulkevat ovensa torstaina 20.6. klo 15.00.

Turku » Pori » Oulu »

Kirurgisten ja ortopedisten apuvälineiden ammattilainen

Turun Tukikohta » Porin Tukikohta » Oulun Tukikohta »

Check

Edulliset toimituskulut
Alkaen 3 €

Check

Ilmainen palautus ja vaihto*
Lue lisää asiakaspalautuksista »

Check

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Uusi innovatiivinen Manu-Cast® Organic – rannetukimallisto

Manu-Cast® Organic on uusi innovatiivinen ranne- ja käsitukimallisto.  Jokaisessa mallissa on vain kaksi kokoluokkaa! Kahdesta kokoluokasta huolimatta tuen tukirakenne muotoutuu hämmästyttävän hyvin erikokoisiin käsiin ja ranteisiin.

Uusi innovatiivinen Manu-Cast® Organic – rannetukimallisto

Yhteistyökumppanimme Sporlastic on tuonut markkinoille innovatiivisen ranne- ja käsitukimalliston Manu-Cast® Organicin. Mallistossa on neljä eri tukivaihtoehtoa. Jokaisessa mallissa on vain kaksi kokoluokkaa! Kahdesta kokoluokasta huolimatta tuen tukirakenne muotoutuu hämmästyttävän hyvin erikokoisiin käsiin ja ranteisiin. Tuenta on erittäin hyvä ja miellyttävä. Remmit ja tarranauhat on helppo säätää sopivaan mittaan. Vain kahden kokoluokan etuihin kuuluu sen käyttö esimerkiksi terveysasemilla, jolloin varastossa ei tarvitse olla viittä tai kuutta eri kokoa.

Manu-Cast Organic -mallisto on valmistettu ympäristöystävällisesti kierrätysmateriaaleista. Tuet ovat kevyitä ja ilmavia. Pehmuste on helposti irrotettavissa ja pestävissä. Vaihtopehmusteita on myös saatavilla. Manu-Cast® Organic –tuet soveltuvat sekä konservatiiviseen että post-operatiiviseen käyttöön niin traumojen hoidossa kuin rasitusvammoissa.

Hyvän kokonaiskuvan Manu-Cast Organic -mallistosta saat tämän esitteen avulla.

Manu-Cast® Organic on malliston rannetuki. Koko 1 on ranteen ympäryksille 13-18cm ja koko 2 18-21cm. Tuen kokonaispituus on kokoluokassa 1 17cm ja kokoluokassa 2 20cm. Ranteen ympäryksen ollessa lähellä kokojen 1-2 rajapintaa, voit valita kokoluokan myös tuennan tarpeen mukaan. Koko 2 antaa 3cm pidempänä lisää tukea. Myös käden koko vaikuttaa kumpi koko istuu paremmin.

Tuen myymälähinta on sovitettuna 56,00€. Verkkokaupasta tilatessa saat tuotteen 10% edullisemmin. Tutustu lisää tuotteeseen ja käyttöaiheisiin: Manu-Cast Organic

Manu-Cast® Organic P on peukalorannetuki. Kokoluokitus ja tuen pituus menevät samoin kuin edellä Manu-Cast Organic -rannetuessa.

Tuen myymälähinta on sovitettuna 59,00€. Verkkokaupasta tilatessa saat tuotteen 10% edullisemmin. Tutustu lisää tuotteeseen ja käyttöaiheisiin: Manu-Cast Organic P

Manu-Cast® Organic D on ranteen ja käden asentolasta, jossa peukalo on vapaa. Koko 1 on ranteen ympäryksille 13-18cm ja koko 2 18-21cm. Tuen kokonaispituus on kokoluokassa 1 23cm ja kokoluokassa 2 27,5cm. Ranteen ympäryksen ollessa lähellä kokojen 1-2 rajapintaa, voit valita kokoluokan myös tuennan tarpeen mukaan. Koko 2 antaa 4,5cm pidempänä lisää tukea. Myös käden koko vaikuttaa kumpi koko istuu paremmin.

Tuen myymälähinta on sovitettuna 70,00€. Verkkokaupasta tilatessa saat tuotteen 10% edullisemmin. Tutustu lisää tuotteeseen ja käyttöaiheisiin: Manu-Cast Organic D

Manu-Cast® Organic DP on ranteen ja käden asentolasta, jossa myös peukalo on tuettu. Kokoluokitus ja tuen pituus menevät samoin kuin edellä Manu-Cast Organic D -mallissa.

Tuen myymälähinta on sovitettuna 79,00€. Verkkokaupasta tilatessa saat tuotteen 10% edullisemmin. Tutustu lisää tuotteeseen ja käyttöaiheisiin: Manu-Cast Organic DP

Tukikohta – tukien ja ortoosien erikoisliike

Heräsikö kiinnostus Manu-Cast Organic -mallistoon? Haluatko kuulla lisää tai päästä kokeilemaan mallistoa? Olethan yhteydessä niin etsitään sinulle tai yhteisöllesi paras toimivin tukiratkaisu!

Turun tukikohta

Tutustu uutuustuotteisiimme:

Tuoreimmat artikkelit

Tukikohta vahvistuu – Terhi Pakkanen Porin Tukikohtaan

Tukikohta vahvistuu – Terhi Pakkanen Porin Tukikohtaan Tukikohta vahvistui jälleen, kun fysioterapeutti YAMK Terhi Pakkanen aloitti työt maaliskuussa Porin toimipisteessä. Terhillä on monipuolinen, yli 20-vuoden työhistoria kuntoutuksen kentältä Satasairaalan ja Satakunnan Hyvinvointialueen palveluksessa. Kokemusta on kertynyt mm. neurologian, kirurgian ja lasten kuntoutuksesta sekä viimeisimpänä osastonhoitajan tehtävistä. Tukikohdan toimitusjohtaja Kari Ridanpää on erittäin tyytyväinen saatuaan Terhin […]

Tukipohjallisvalikoima laajenee– valmisratkaisuja yksilöllisten rinnalle

Tukipohjalliset ovat aina olleet tärkeä osa toimintaamme. Olemme valmistaneet niitä jo 35 vuoden ajan. Kehitys kehittyy ja vaihtoehtoja tulee kokoajan lisää. Kysyntääkin on tukipohjallispuolella monenlaista: osalle yksilöllinen tukipohjallinen on ainoa vaihtoehto, osalle riittää valmispohjallinen ja joku haluaa tai tarvitsee jotain siltä väliltä. Olemme nyt laajentaneet valikoimaamme tarjotaksemme vaihtoehdot kaikkiin näihin tarpeisiin.

Työharjoittelussa Turun Tukikohdassa

Tukikohdalle työharjoittelijat ovat tuttuja. Meillä käy fysioterapia-, apuvälinetekniikka- ja jalkaterapiaopiskelijoita säännöllisesti työharjoittelujaksoilla. Seuraavassa Villen kokemuksia työharjoittelujaksostaan.

Sinun tukenasi

Tehtävämme on auttaa liikkumisessa apua tarvitsevia ihmisiä.

Selvitetään yhdessä miten voimme parhaiten sinua auttaa. Voit varata meiltä ajan esim. askelanalyysiin tai lyhyeen ilmaiseen verkkopalaveriin. Olet aina tervetullut poikkeamaan myymäläämme ja saat meidät kiinni myös puhelimitse. Henkilökuntamme on valmis auttamaan sinua tilanteessa kuin tilanteessa — tavalla joka sinulle parhaiten sopii.

Varaa ilmainen verkkopalaveri Tule käymään – katso myymälöiden yhteystiedot

Check

Edulliset toimituskulut
Alkaen 3 €

Check

Ilmainen palautus ja vaihto*
Lue lisää asiakaspalautuksista »

Check

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Turku

Puutarhakatu 17
20100 Turku
Katso kartalla »

020 761 9030

MA-PE 9-17
LA Suljettu

 

Pori

Itsenäisyydenkatu 35
28130 PORI
Katso kartalla »

020 761 9036

MA-PE 9-17
LA Suljettu

Oulu

Kansankatu 57
90120 OULU
Katso kartalla »

020 761 9032

MA-PE 9-17
LA Suljettu

Copyright © 2024 Turun Tukikohta Oy