Oulun myymälä suljetaan tänään 27.2. poikkeuksellisesti klo 16.30

Turku » Pori » Oulu »

Kirurgisten ja ortopedisten apuvälineiden ammattilainen

Turun Tukikohta » Porin Tukikohta » Oulun Tukikohta »

Check

Edulliset toimituskulut
Alkaen 2 €

Check

Ilmainen palautus ja vaihto*
Lue lisää asiakaspalautuksista »

Check

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Uusi innovatiivinen Manu-Cast® Organic – rannetukimallisto

Manu-Cast® Organic on uusi innovatiivinen ranne- ja käsitukimallisto.  Jokaisessa mallissa on vain kaksi kokoluokkaa! Kahdesta kokoluokasta huolimatta tuen tukirakenne muotoutuu hämmästyttävän hyvin erikokoisiin käsiin ja ranteisiin.

Uusi innovatiivinen Manu-Cast® Organic – rannetukimallisto

Yhteistyökumppanimme Sporlastic on tuonut markkinoille innovatiivisen ranne- ja käsitukimalliston Manu-Cast® Organicin. Mallistossa on neljä eri tukivaihtoehtoa. Jokaisessa mallissa on vain kaksi kokoluokkaa! Kahdesta kokoluokasta huolimatta tuen tukirakenne muotoutuu hämmästyttävän hyvin erikokoisiin käsiin ja ranteisiin. Tuenta on erittäin hyvä ja miellyttävä. Remmit ja tarranauhat on helppo säätää sopivaan mittaan. Vain kahden kokoluokan etuihin kuuluu sen käyttö esimerkiksi terveysasemilla, jolloin varastossa ei tarvitse olla viittä tai kuutta eri kokoa.

Manu-Cast Organic -mallisto on valmistettu ympäristöystävällisesti kierrätysmateriaaleista. Tuet ovat kevyitä ja ilmavia. Pehmuste on helposti irrotettavissa ja pestävissä. Vaihtopehmusteita on myös saatavilla. Manu-Cast® Organic –tuet soveltuvat sekä konservatiiviseen että post-operatiiviseen käyttöön niin traumojen hoidossa kuin rasitusvammoissa.

Hyvän kokonaiskuvan Manu-Cast Organic -mallistosta saat tämän esitteen avulla.

Manu-Cast® Organic on malliston rannetuki. Koko 1 on ranteen ympäryksille 13-18cm ja koko 2 18-21cm. Tuen kokonaispituus on kokoluokassa 1 17cm ja kokoluokassa 2 20cm. Ranteen ympäryksen ollessa lähellä kokojen 1-2 rajapintaa, voit valita kokoluokan myös tuennan tarpeen mukaan. Koko 2 antaa 3cm pidempänä lisää tukea. Myös käden koko vaikuttaa kumpi koko istuu paremmin.

Tuen myymälähinta on sovitettuna 56,00€. Verkkokaupasta tilatessa saat tuotteen 10% edullisemmin. Tutustu lisää tuotteeseen ja käyttöaiheisiin: Manu-Cast Organic

Manu-Cast® Organic P on peukalorannetuki. Kokoluokitus ja tuen pituus menevät samoin kuin edellä Manu-Cast Organic -rannetuessa.

Tuen myymälähinta on sovitettuna 59,00€. Verkkokaupasta tilatessa saat tuotteen 10% edullisemmin. Tutustu lisää tuotteeseen ja käyttöaiheisiin: Manu-Cast Organic P

Manu-Cast® Organic D on ranteen ja käden asentolasta, jossa peukalo on vapaa. Koko 1 on ranteen ympäryksille 13-18cm ja koko 2 18-21cm. Tuen kokonaispituus on kokoluokassa 1 23cm ja kokoluokassa 2 27,5cm. Ranteen ympäryksen ollessa lähellä kokojen 1-2 rajapintaa, voit valita kokoluokan myös tuennan tarpeen mukaan. Koko 2 antaa 4,5cm pidempänä lisää tukea. Myös käden koko vaikuttaa kumpi koko istuu paremmin.

Tuen myymälähinta on sovitettuna 70,00€. Verkkokaupasta tilatessa saat tuotteen 10% edullisemmin. Tutustu lisää tuotteeseen ja käyttöaiheisiin: Manu-Cast Organic D

Manu-Cast® Organic DP on ranteen ja käden asentolasta, jossa myös peukalo on tuettu. Kokoluokitus ja tuen pituus menevät samoin kuin edellä Manu-Cast Organic D -mallissa.

Tuen myymälähinta on sovitettuna 79,00€. Verkkokaupasta tilatessa saat tuotteen 10% edullisemmin. Tutustu lisää tuotteeseen ja käyttöaiheisiin: Manu-Cast Organic DP

Tukikohta – tukien ja ortoosien erikoisliike

Heräsikö kiinnostus Manu-Cast Organic -mallistoon? Haluatko kuulla lisää tai päästä kokeilemaan mallistoa? Olethan yhteydessä niin etsitään sinulle tai yhteisöllesi paras toimivin tukiratkaisu!

Turun tukikohta

Tutustu uutuustuotteisiimme:

Tuoreimmat artikkelit

Tukikohta vahvistuu – Jopi Siirtola liittyy joukkoon

Tukikohta vahvistuu – Jopi Siirtola liittyy joukkoon Tukikohta saa merkittävän vahvistuksen, kun kokenut apuvälinealan asiantuntija Jopi Siirtola siirtyy Tukikohdan palvelukseen. Jopilla on apuvälinealalta lähes 30 vuoden kokemus. Kokemusta on kertynyt niin kotimaan markkinoilta kuin kansainvälisestikin. Tukikohdan toimitusjohtaja Kari Ridanpää on erittäin tyytyväinen saadessaan Jopin tiimiinsä. ”Jopi tuo meille vahvaa osaamista ja kokemusta apuvälinealalta. Pystymme hyödyntämään […]

Tuoteuutuuksia Tukikohdasta – mm. SRX Strap ja Restot

Syksyn Apuvälinemessuilla esittelimme NRX Strap -mallistoon tulleita uutuuksia. Viimeisimpinä mallistoon ovat nousseet SRX Strap ja NRX Heat Loop Tape. Nämä tuoteuutuudet parantava yhä NRX Strapin käyttömahdollisuuksia. Tässä artikkelissa esittelemme nämä uutuudet. Lisäksi esittelyvuorossa ovat Resto-lepolastat sekä Rhizo-Ring Soft peukalon tyven kulumatuki.

Tukisukkien pukemisen ei tarvitse olla hankalaa – apuvälineet auttavat!

Kompressiotuotteiden pukeminen ja riisuminen voivat olla merkittävä haaste tukisukan tai -hihan käyttäjälle. Pahimmassa tapauksessa hoito jää toteutumatta, kun asiakas ei saa tuotetta puettua tai riisuttua. Pukemisen helpottamiseksi on kuitenkin luotu monia apuvälineitä, joiden avulla itsenäistä selviytymistä pystytään helpottamaan.

Sinun tukenasi

Tehtävämme on auttaa liikkumisessa apua tarvitsevia ihmisiä.

Selvitetään yhdessä miten voimme parhaiten sinua auttaa. Voit varata meiltä ajan esim. askelanalyysiin tai lyhyeen ilmaiseen verkkopalaveriin. Olet aina tervetullut poikkeamaan myymäläämme ja saat meidät kiinni myös puhelimitse. Henkilökuntamme on valmis auttamaan sinua tilanteessa kuin tilanteessa — tavalla joka sinulle parhaiten sopii.

Varaa ilmainen verkkopalaveri Tule käymään – katso myymälöiden yhteystiedot

Check

Edulliset toimituskulut
Alkaen 2 €

Check

Ilmainen palautus ja vaihto*
Lue lisää asiakaspalautuksista »

Check

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Turku

Puutarhakatu 17
20100 Turku
Katso kartalla »

020 761 9030

MA-PE 9-17
LA 10-14

 

Pori

Itsenäisyydenkatu 35
28130 PORI
Katso kartalla »

020 761 9036

MA-PE 9-17
LA Suljettu

Oulu

Kansankatu 57
90120 OULU
Katso kartalla »

020 761 9032

MA-KE 9-17
TO 11-17
PE 9-17
LA Suljettu

Copyright © 2024 Turun Tukikohta Oy