Porin myymälä on suljettuna 15.-28.7. kesälomien vuoksi.

Turku » Pori » Oulu »

Kirurgisten ja ortopedisten apuvälineiden ammattilainen

Turun Tukikohta » Porin Tukikohta » Oulun Tukikohta »

Check

Edulliset toimituskulut
Alkaen 3 €

Check

Ilmainen palautus ja vaihto*
Lue lisää asiakaspalautuksista »

Check

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Työharjoittelussa Turun Tukikohdassa

Olen Ville Ruuskanen ja opiskelen Lappeenrannan LAB-ammattikorkeakoulussa fysioterapeutiksi. Olin tammi-helmikuussa seitsemän viikon harjoittelussa Turun Tukikohdassa. Hakeuduin Tukikohtaan tekemään viimeisen harjoitusjaksoni, koska , koska apuvälineala kiinnosti minua jo aikaisempien harjoitusjaksojen kautta. Olen ollut todella tyytyväinen harjoitteluuni Turun Tukikohdassa. Työyhteisö on mukava ja kannustava sekä motivoi työskentelemään ahkerasti joka päivä. Lisäksi harjoittelupaikka on ollut joustava auttaen viemään muitakin opintoja eteenpäin harjoittelun aikana.

Yksilöllisten pohjallisten teossa pajan puolella

Harjoittelun alkuosan olin pajan puolella tutustumassa yksilöllisten pohjallisten valmistukseen. Autoin eri tukipohjallisten valmistusvaiheissa: Haastattelin pohjallisten mittaamisen yhteydessä asiakasta, tutkin jalkaterän rakennetta, otin painannekuvan jalasta vaahtolaatikkoon kipsimuottia varten ja työstin kipsimallia.

Teimme harjoittelun aikana myös minulle yksilölliset tukipohjalliset. Siinä minulle tehtiin jalkaterän tutkimus ja askelanalyysi juoksumatolla sekä otettiin painannekuvat omista jalkapohjista kipsimuottia varten. Sen jälkeen tein niiden pohjalta itselleni pohjalliset.

Opin paljon harjoittelun pajavaiheesta, sillä fysioterapiakoulutuksessa ei pohjallisten valmistamista opeteta. Hiontakoneidenkin käyttö onnistui koko ajan paremmin harjoittelun edetessä. Koko pohjallisten valmistusprosessi oli minulle uutta ja mielenkiintoista.

Toinen vaihe myymälässä

Harjoittelun toisen puolikkaan tein myymälässä. Otin asiakkaita vastaan, haastattelin heitä ja selvitin apuvälineen tai ortoosin kuten polvituen tarvetta.

Kokeilin myös itselleni erilaisia polvi-, kyynär- ja ranneortooseja. Tätä kautta ymmärsin paremmin, mihin vaivaan mitäkin tukea käytetään ja millaista tukea esimerkiksi polven kulumassa käytetään. Opin, että tukia on erilaisiin tarkoituksiin. Minua kiinnostivat etenkin kulumapolvituet ja niiden toimintamekanismi. Polvituen avulla polven linjausta pystytään korjaamaan ja siirtämään painoa pois kipeältä kuluneelta nivelpinnalta.

Harjoittelu Turun Tukikohdassa lisäsi mielenkiintoani fysioterapia-alaa ja erityisesti apuväline- ja ortoosipuolta kohtaan.

*Tukikohta kiittää Villeä aktiivisesta otteesta työharjoittelussa. Tukikohdalle työharjoittelijat ovat tuttuja. Meillä käy fysioterapia-, apuvälinetekniikka- ja jalkaterapiaopiskelijoita säännöllisesti työharjoittelujaksoilla.

Tuoreimmat artikkelit

Tukikohta vahvistuu – Terhi Pakkanen Porin Tukikohtaan

Tukikohta vahvistuu – Terhi Pakkanen Porin Tukikohtaan Tukikohta vahvistui jälleen, kun fysioterapeutti YAMK Terhi Pakkanen aloitti työt maaliskuussa Porin toimipisteessä. Terhillä on monipuolinen, yli 20-vuoden työhistoria kuntoutuksen kentältä Satasairaalan ja Satakunnan Hyvinvointialueen palveluksessa. Kokemusta on kertynyt mm. neurologian, kirurgian ja lasten kuntoutuksesta sekä viimeisimpänä osastonhoitajan tehtävistä. Tukikohdan toimitusjohtaja Kari Ridanpää on erittäin tyytyväinen saatuaan Terhin […]

Tukipohjallisvalikoima laajenee– valmisratkaisuja yksilöllisten rinnalle

Tukipohjalliset ovat aina olleet tärkeä osa toimintaamme. Olemme valmistaneet niitä jo 35 vuoden ajan. Kehitys kehittyy ja vaihtoehtoja tulee kokoajan lisää. Kysyntääkin on tukipohjallispuolella monenlaista: osalle yksilöllinen tukipohjallinen on ainoa vaihtoehto, osalle riittää valmispohjallinen ja joku haluaa tai tarvitsee jotain siltä väliltä. Olemme nyt laajentaneet valikoimaamme tarjotaksemme vaihtoehdot kaikkiin näihin tarpeisiin.

Työharjoittelussa Turun Tukikohdassa

Tukikohdalle työharjoittelijat ovat tuttuja. Meillä käy fysioterapia-, apuvälinetekniikka- ja jalkaterapiaopiskelijoita säännöllisesti työharjoittelujaksoilla. Seuraavassa Villen kokemuksia työharjoittelujaksostaan.

Sinun tukenasi

Tehtävämme on auttaa liikkumisessa apua tarvitsevia ihmisiä.

Selvitetään yhdessä miten voimme parhaiten sinua auttaa. Voit varata meiltä ajan esim. askelanalyysiin tai lyhyeen ilmaiseen verkkopalaveriin. Olet aina tervetullut poikkeamaan myymäläämme ja saat meidät kiinni myös puhelimitse. Henkilökuntamme on valmis auttamaan sinua tilanteessa kuin tilanteessa — tavalla joka sinulle parhaiten sopii.

Varaa ilmainen verkkopalaveri Tule käymään – katso myymälöiden yhteystiedot

Check

Edulliset toimituskulut
Alkaen 3 €

Check

Ilmainen palautus ja vaihto*
Lue lisää asiakaspalautuksista »

Check

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Turku

Puutarhakatu 17
20100 Turku
Katso kartalla »

020 761 9030

MA-PE 9-17
LA Suljettu

 

Pori

Itsenäisyydenkatu 35
28130 PORI
Katso kartalla »

020 761 9036

MA-PE 9-17
LA Suljettu

Oulu

Kansankatu 57
90120 OULU
Katso kartalla »

020 761 9032

MA-PE 9-17
LA Suljettu

Copyright © 2024 Turun Tukikohta Oy