Turku » Pori » Oulu »

Kirurgisten ja ortopedisten apuvälineiden ammattilainen

Turun Tukikohta » Porin Tukikohta » Oulun Tukikohta »

Check

Edulliset toimituskulut
Alkaen 3 €

Check

Ilmainen palautus ja vaihto*
Lue lisää asiakaspalautuksista »

Check

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Tukikohta Oulu avaa ovensa tiistaina 7.4.2020

Tukikohta laajenee ja avaa kolmannen toimipisteensä Ouluun. Tukikohta Oulu avaa ovensa tiistaina 7.4.2020 osoitteessa Kansankatu 57. Myymälävastaavana toimii fysioterapeutti Santeri Alasmäki.

– Haimme sopivia tiloja melko pitkään ja lopulta paikka Kansankadulla täytti kriteerimme. Sijainti on asiakkaillemme erinomainen. Lisäksi kaikilta keskustan lääkäriasemilta on tähän vain kilometrin matka. Parkkipaikkoja on hyvin myymälämme edustalla ja julkisen liikenteen yhteydet toimivat, toteaa tyytyväinen Alasmäki.

Santeri Alasmäki
Kuva 1 Myymälävastaava Santeri Alasmäki
Tukikohta Oulu karttakuva
Kuva 2 Tukikohta Oulu sijaitsee aivan Oulun keskustan tuntumassa Kansankatu 57:ssä.

Liiketilaa Tukikohta Oulussa on reilu sata neliötä. Myymälän lisäksi liiketilassa on kaksi mitanotto- ja sovitushuonetta, pieni paja, toimisto sekä inva-wc. Kulku tiloissa on esteetön.

Toimitusjohtaja Kari Ridanpää odottaa innolla Tukikohta Oulun avausta.

– Olimme ensin 15 vuotta Turussa, sitten avasimme Porin toimipisteen. Nyt taas 15 vuoden jälkeen avaamme seuraavan toimipisteen, tällä kertaa Ouluun. Saa nähdä onko laajenemisessa 15 vuoden sykli jatkossakin. Hyvälle tuntuu, toteaa Ridanpää.

Tukikohta on liikkumisen apuvälineiden ja tukien myyntiin ja valmistukseen erikoistunut yritys, joka perustettiin vuonna 1988 Turussa. Liiketoiminnan tarkoitus on auttaa liikkumisessa apua tarvitsevia ihmisiä yksilöllisillä ja valmiilla apuvälineratkaisuilla. Tukikohta Oulu painottaa toimintansa ainakin alkuvaiheessa erityisesti valmistukiratkaisuihin. Oulusta löydät muun muassa polvi- ja nilkkatuet, ranne- ja selkätuet sekä tukisukat. Asiakkaita palvelee myös laaja verkkokauppa.

– Toimintamme kulmakiviä ovat asiakaslähtöisyys ja palvelualttius. Tähän pyrimme kaikkialla, niin toimipisteissämme kuin verkkokaupassammekin. Tavoitteemme on, että asiakas saa aina yksilöllisen ja ammattimaisen apuvälinepalvelun, linjaa Ridanpää.

Tukikohta Oulu myymälä
Kuva 3 Kuvia uudesta myymälästä.
Tukikohta Oulu myymälä
Tukikohta Oulu sovitus

Tukikohta Oulu toivottaa kaikki asiakkaat tervetulleiksi uuteen myymälään!

Tuoreimmat artikkelit

Tukipohjallisvalikoima laajenee– valmisratkaisuja yksilöllisten rinnalle

Tukipohjalliset ovat aina olleet tärkeä osa toimintaamme. Olemme valmistaneet niitä jo 35 vuoden ajan. Kehitys kehittyy ja vaihtoehtoja tulee kokoajan lisää. Kysyntääkin on tukipohjallispuolella monenlaista: osalle yksilöllinen tukipohjallinen on ainoa vaihtoehto, osalle riittää valmispohjallinen ja joku haluaa tai tarvitsee jotain siltä väliltä. Olemme nyt laajentaneet valikoimaamme tarjotaksemme vaihtoehdot kaikkiin näihin tarpeisiin.

Työharjoittelussa Turun Tukikohdassa

Tukikohdalle työharjoittelijat ovat tuttuja. Meillä käy fysioterapia-, apuvälinetekniikka- ja jalkaterapiaopiskelijoita säännöllisesti työharjoittelujaksoilla. Seuraavassa Villen kokemuksia työharjoittelujaksostaan.

Tukikohta vahvistuu – Jopi Siirtola liittyy joukkoon

Tukikohta vahvistuu – Jopi Siirtola liittyy joukkoon Tukikohta saa merkittävän vahvistuksen, kun kokenut apuvälinealan asiantuntija Jopi Siirtola siirtyy Tukikohdan palvelukseen. Jopilla on apuvälinealalta lähes 30 vuoden kokemus. Kokemusta on kertynyt niin kotimaan markkinoilta kuin kansainvälisestikin. Tukikohdan toimitusjohtaja Kari Ridanpää on erittäin tyytyväinen saadessaan Jopin tiimiinsä. ”Jopi tuo meille vahvaa osaamista ja kokemusta apuvälinealalta. Pystymme hyödyntämään […]

Sinun tukenasi

Tehtävämme on auttaa liikkumisessa apua tarvitsevia ihmisiä.

Selvitetään yhdessä miten voimme parhaiten sinua auttaa. Voit varata meiltä ajan esim. askelanalyysiin tai lyhyeen ilmaiseen verkkopalaveriin. Olet aina tervetullut poikkeamaan myymäläämme ja saat meidät kiinni myös puhelimitse. Henkilökuntamme on valmis auttamaan sinua tilanteessa kuin tilanteessa — tavalla joka sinulle parhaiten sopii.

Varaa ilmainen verkkopalaveri Tule käymään – katso myymälöiden yhteystiedot

Check

Edulliset toimituskulut
Alkaen 3 €

Check

Ilmainen palautus ja vaihto*
Lue lisää asiakaspalautuksista »

Check

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Turku

Puutarhakatu 17
20100 Turku
Katso kartalla »

020 761 9030

MA-PE 9-17
LA 10-14

 

Pori

Itsenäisyydenkatu 35
28130 PORI
Katso kartalla »

020 761 9036

MA-PE 9-17
LA Suljettu

Oulu

Kansankatu 57
90120 OULU
Katso kartalla »

020 761 9032

MA-KE 9-17
TO 11-17
PE 9-17
LA Suljettu

Copyright © 2024 Turun Tukikohta Oy