Turku » Pori » Oulu »

Kirurgisten ja ortopedisten apuvälineiden ammattilainen

Turun Tukikohta » Porin Tukikohta » Oulun Tukikohta »

Check

Edulliset toimituskulut
Alkaen 2 €

Check

Ilmainen palautus ja vaihto
Lue lisää asiakaspalautuksista »

Check

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Tukikohta mukana Apuvälinemessuilla 9.-11.11.2023 – tervetuloa mukaan! 

Apuvälinemessut järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 9.-11.11.2023. Turun Tukikohta on tuttuun tapaan mukana tapahtumassa omalla osastollaan. Esittelemme osastollamme uutuustuotteita, tukien ja ortoosien mahdollisuuksia sekä Tukikohdan toimintaa ja osaamistamme yleisesti. Apuvälinemessut

Osastollamme voit tavata Mediroyalin inspiroivan ortoosisuunnittelijan ja -valmistajan Thomas Erikssonin. Hän esittelee suositun NRX Strap -tuoteperheen viimeisimmät uutuudet ja opettaa niiden hyödyntämistä kuntoutuksessa ja tuennassa. 

Thomas Erikssonin esitykset osastollamme (30-45min):

 • Torstaina 9.11.
  • Klo 11.00 Erix Three Neuro ja NRX Strap sovellukset hemiolkapään tuennassa
  • Klo 15.45 Uudet NRX Strap materiaalit – SRX Strap ja NRX Loop Heat Tape. Workshop.
 • Perjantaina 10.11.
  • Klo 10.00 Erix Three Neuro ja NRX Strap sovellukset hemiolkapään tuennassa
  • Klo 14.00 Erix Three Neuro ja NRX Strap sovellukset hemiolkapään tuennassa

Torstain klo 15.45 Workshoppiin keräämme ennakkoilmoittautumiset, muihin esityksiin voi osallistua ilman ennakkoilmoittautumista.

Paljon oheistapahtumia Apuvälinemessujen yhteydessä

Apuvälinemessujen yhteydessä järjestetään paljon muutakin mielenkiintoista ohjelmaa. Messualueella voit osallistua vaikkapa Kuntoutusseminaariin tai Päättäjäfoorumiin.

Kuntoutusseminaari
Kuntoutusseminaarissa pureudutaan lasten ja nuorten kuntoutuksen ajankohtaisiin aiheisiin. Teemoissa vaikuttavat alueelliset ratkaisut ja teknologialla vaikuttavia ratkaisuja. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!

Päättäjäfoorumi
Päättäjäfoorumissa kuullaan mm. lääkinnällisten apuvälineiden luovutusperusteista, apuvälinepalvelujen järjestäytymisestä hyvinvointialueilla sekä rajanvetoa vammaispalvelun apuvälineiden kanssa. Foorumi tarjoaa ajankohtaista tietoa apuvälinealan päättäjille, vastuuhenkilöille ja hankintavastaaville, niin lääkinnällisen kuntoutuksen kuin vammaispalvelujen puolelta. Tilaisuus on kohderyhmälleen maksuton, mutta ilmoittautuminen on ennakkoon. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!

Ohjelmalava
Apuvälinetapahtuma tarjoaa mielenkiintoista ohjelmaa näytteilleasettajien lisäksi. Torstaina 9.11. messualueen ohjelmalavalla on ajankohtaisia puheenvuoroja läpi päivän. Tutustu ohjelmalavan ohjelmaan!
Tässä muutama nosto torstain ohjelmasta:

 • Kuntoutuksen kehittäminen hyvinvointialueilla, klo 11:50-12:10
  Heli Valkeinen, kehittämispäällikkö, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL
 • Toiminnallisen sähköstimulaation käyttö kuntoutuksessa ja apuvälineenä, klo 12:40-13:00
  Marjo Jännes-Malm, Fysioline
 • Työkyvytön vai työkykyinen kipuoireinen? Apuvälineet työskentelyn mahdollistajina, klo 14:00 – 14:20 Suomen Kipu ry / Kipu ja työ kohtaavat -hanke: Hankepäällikkö, toimintaterapeutti, työkykykoordinaattori Heidi Krogell

Tulethan käymään osastollamme

Toivottavasti näemme messuilla! Olisi ilo esitellä teille tuotteita ja ratkaisujamme, kuulla toiveita ja tarpeitanne sekä tarjota vaikkapa kahvit.

Meidät löydät osastopaikalta 100.

Olethan yhteydessä mikäli messuihin liittyen herää kysyttävää tai toiveita: markus.lindeqvist@turuntukikohta.fi, p.0207619047, outi.haavisto@turuntukikohta.fi, p.0207619030

Tuoreimmat artikkelit

Apuvälineet avokärkisten kompressiotuotteiden pukemiseen

Kompressiotuotteiden pukeminen ja riisuminen voivat olla merkittävä haaste tukisukan tai -hihan käyttäjälle. Pahimmassa tapauksessa hoito jää toteutumatta, kun asiakas ei saa tuotetta puettua tai riisuttua. Pukemisen helpottamiseksi on kuitenkin luotu monia apuvälineitä, joiden avulla itsenäistä selviytymistä pystytään helpottamaan.

Tukikohta mukana Apuvälinemessuilla 9.-11.11.2023 – tervetuloa mukaan! 

Apuvälinemessut järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 9.-11.11.2023. Turun Tukikohta on tuttuun tapaan mukana tapahtumassa omalla osastollaan. Esittelemme osastollamme uutuustuotteita, tukien ja ortoosien mahdollisuuksia sekä Tukikohdan toimintaa ja osaamistamme yleisesti.

Tukikohta – lisäarvoa tuista ja ortooseista

Tiedätkö mitä Tukikohta tekee ja missä toimimme?  Tiedätkö miten me voimme auttaa juuri sinua tai potilastasi?  Ja tiedätkö millaisia ratkaisuja meillä olisi hoitojonojen purkamiseen, laadukkaisiin kuntoutuskäytäntöihin tai vaikkapa työnantajille sairauspoissaolojen vähentämiseen? Näitä asioita olemme viimeisten kuukausien aikana pyrkineet sanoittamaan ja kuvaamaan auki uutta yritysesitettä ja -videota luodessamme.

Sinun tukenasi

Tehtävämme on auttaa liikkumisessa apua tarvitsevia ihmisiä.

Selvitetään yhdessä miten voimme parhaiten sinua auttaa. Voit varata meiltä ajan esim. askelanalyysiin tai lyhyeen ilmaiseen verkkopalaveriin. Olet aina tervetullut poikkeamaan myymäläämme ja saat meidät kiinni myös puhelimitse. Henkilökuntamme on valmis auttamaan sinua tilanteessa kuin tilanteessa — tavalla joka sinulle parhaiten sopii.

Varaa ilmainen verkkopalaveri Tule käymään – katso myymälöiden yhteystiedot

Check

Edulliset toimituskulut
Alkaen 2 €

Check

Ilmainen palautus ja vaihto
Lue lisää asiakaspalautuksista »

Check

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Turku

Puutarhakatu 17
20100 Turku
Katso kartalla »

020 761 9030

MA-PE 9-17
LA 10-14

 

Pori

Itsenäisyydenkatu 35
28130 PORI
Katso kartalla »

020 761 9036

MA-PE 9-17
LA Suljettu

Oulu

Kansankatu 57
90120 OULU
Katso kartalla »

020 761 9032

MA-KE 9-17
TO 11-17
PE 9-17
LA Suljettu

Copyright © 2023 Turun Tukikohta Oy