Oulun & Porin toimipisteet sulkevat ovensa torstaina 20.6. klo 15.00.

Turku » Pori » Oulu »

Kirurgisten ja ortopedisten apuvälineiden ammattilainen

Turun Tukikohta » Porin Tukikohta » Oulun Tukikohta »

Check

Edulliset toimituskulut
Alkaen 3 €

Check

Ilmainen palautus ja vaihto*
Lue lisää asiakaspalautuksista »

Check

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Uusi monipuolinen Proxi-peukalotukimallisto peukalon vammojen tuentaan

Proxi-peukalotukimallisto haluaa tarjota terveydenhuollon ammattilaisille nopeasti asennettavan, kätevästi muotoiltavan ja tuennaltaan hyväksyttävän “työkalun” erilaisten peukalovammojen hoitoon ja tuentaan. Loppukäyttäjän eli asiakkaan näkökulmasta tavoitteena on ollut luoda tukia, joita käyttäjän tulisi pidettyä. Ei liian tukevia ja kömpelöitä vaan kompromisseja keveiden valmistukien ja yksilöllisten lastojen välistä hoitamaan kuntoutus parhaalla mahdollisella tavalla.

Proxi-peukalotukimallisto on vielä uutuus ortoosimarkkinoilla. Mediroyal toi sen ensimmäiset mallit markkinoille vuonna 2018. Malliston tavoitteena on tarjota uudenlainen toiminnallinen tuki peukalolle. Tuotesarjan kehittäjä Thomas Eriksson halusi luoda vaihtoehdon, ikään kuin kompromissin, perinteisten kankaisten keveiden valmistukien ja yksilöllisesti valmistettujen tukevien lämpömuovilastojen välille. Eriksson halusi tarjota terveydenhuollon ammattilaisille nopeasti asennettavan, kätevästi muotoiltavan ja tuennaltaan hyväksyttävän ratkaisun. Loppukäyttäjän näkökulmasta tavoitteena oli luoda tukia, joita käyttäjän tulisi pidettyä. Ei liian tukevia ja rajoittavia vaan kompromisseja valmistukien ja yksilöllisten lastojen välistä.

Proxi-peukalotukimallisto siältää kuusi erilaista peukalotukea. Tutustu mallistoon tästä: Proxi esite

Tuotenostoja Proxi-peukalotukimallistosta

Proxi CMC on peukalon tyvinivelen kulumaan tehty ortoosi. Tuessa on kättä ja kämmenen thenaria avaava esimuotoiltu lämpömuovinen tuki, joka antaa tilaa ja tukea peukalon tyvinivelelle (CMC-nivel). Lämpömuovivahviketta voi tarvittaessa muotoilla käsin ilman kuumailmapuhallinta. Proxi CMC:n pukemista on helpotettu tuotepäivityksellä. Malliin on tehty kaksiosainen rannekiinnitystarra, joka mahdollistaa tuen helpomman pukemisen ja kiristämisen yhdellä kädellä.

Tutustu lisää: Proxi CMC

Proxi Plus -peukalotuki on Proxi malliston myydyin malli. Se on tehty tukemaan peukalon tyvi- ja keskiniveltä (CMC ja MCP) kuluman, yliliikkuvuuden, tulehdusten tai vammojen jälkeen. Tuki on ihonmyötäinen ja ohut ja siinä on anatomisesti muotoiltu muovivahvike, jota voi muokata käsin ilman lämpöä. Vahvikeosa on MCP-nivelen alapuolella sekä metakarpaalin ja thenarin ympärillä antamassa vakautta. Proxi Plus mahtuu yleensä suojahanskojen alle ja sopiikin hyvin mm. työkäyttöön. Tuki on myös konepestävä 40°.

Tutustu lisää: Proxi Plus

Peukalotuki Proxi UCL on UCL tai RCL -nivelsidevammojen hoitoon tehty tuki. Usein vammasta puhutaan hiihtäjän peukalona. Proxi UCL -mallissa peukalo-osan distaalinen lämpömuovituki ulottuu pidemmälle kuin muissa malleissa, rajoittaen peukalon kärkinivelen (IP) fleksiota ja varmistaen riittävän sivusuuntaisen tuen. Lisästabilointiin tuessa on lisätarra distaalisesti IP-nivelen ympärille. Tuennan määrää voi kuntoutuksen edetessä keventää poistamalla ensin IP-nivelen tukitarra ja leikkaamalla myöhemmin tuen materiaalia fleksioliikesuuntaan auki. Proxi UCL peukalotuen sisäpinta on hengittävää Neptune-materiaalia, joka pitää ihon kuivana tuen käytön aikana.

Tutustu lisää: Proxi UCL

Tukikohta – tukien ja ortoosien erikoisliike

Heräsikö kiinnostus Proxi -peukalotukimallistoon? Haluaisitko kuulla lisää tai päästä kokeilemaan tuotteita? Olethan yhteydessä niin etsitään sinulle tai yhteisöllesi paras toimivin tukiratkaisu!

Turun tukikohta

Tuoreimmat artikkelit

Tukikohta vahvistuu – Terhi Pakkanen Porin Tukikohtaan

Tukikohta vahvistuu – Terhi Pakkanen Porin Tukikohtaan Tukikohta vahvistui jälleen, kun fysioterapeutti YAMK Terhi Pakkanen aloitti työt maaliskuussa Porin toimipisteessä. Terhillä on monipuolinen, yli 20-vuoden työhistoria kuntoutuksen kentältä Satasairaalan ja Satakunnan Hyvinvointialueen palveluksessa. Kokemusta on kertynyt mm. neurologian, kirurgian ja lasten kuntoutuksesta sekä viimeisimpänä osastonhoitajan tehtävistä. Tukikohdan toimitusjohtaja Kari Ridanpää on erittäin tyytyväinen saatuaan Terhin […]

Tukipohjallisvalikoima laajenee– valmisratkaisuja yksilöllisten rinnalle

Tukipohjalliset ovat aina olleet tärkeä osa toimintaamme. Olemme valmistaneet niitä jo 35 vuoden ajan. Kehitys kehittyy ja vaihtoehtoja tulee kokoajan lisää. Kysyntääkin on tukipohjallispuolella monenlaista: osalle yksilöllinen tukipohjallinen on ainoa vaihtoehto, osalle riittää valmispohjallinen ja joku haluaa tai tarvitsee jotain siltä väliltä. Olemme nyt laajentaneet valikoimaamme tarjotaksemme vaihtoehdot kaikkiin näihin tarpeisiin.

Työharjoittelussa Turun Tukikohdassa

Tukikohdalle työharjoittelijat ovat tuttuja. Meillä käy fysioterapia-, apuvälinetekniikka- ja jalkaterapiaopiskelijoita säännöllisesti työharjoittelujaksoilla. Seuraavassa Villen kokemuksia työharjoittelujaksostaan.

Sinun tukenasi

Tehtävämme on auttaa liikkumisessa apua tarvitsevia ihmisiä.

Selvitetään yhdessä miten voimme parhaiten sinua auttaa. Voit varata meiltä ajan esim. askelanalyysiin tai lyhyeen ilmaiseen verkkopalaveriin. Olet aina tervetullut poikkeamaan myymäläämme ja saat meidät kiinni myös puhelimitse. Henkilökuntamme on valmis auttamaan sinua tilanteessa kuin tilanteessa — tavalla joka sinulle parhaiten sopii.

Varaa ilmainen verkkopalaveri Tule käymään – katso myymälöiden yhteystiedot

Check

Edulliset toimituskulut
Alkaen 3 €

Check

Ilmainen palautus ja vaihto*
Lue lisää asiakaspalautuksista »

Check

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Turku

Puutarhakatu 17
20100 Turku
Katso kartalla »

020 761 9030

MA-PE 9-17
LA Suljettu

 

Pori

Itsenäisyydenkatu 35
28130 PORI
Katso kartalla »

020 761 9036

MA-PE 9-17
LA Suljettu

Oulu

Kansankatu 57
90120 OULU
Katso kartalla »

020 761 9032

MA-PE 9-17
LA Suljettu

Copyright © 2024 Turun Tukikohta Oy