Turku » Pori » Oulu »

Kirurgisten ja ortopedisten apuvälineiden ammattilainen

Turun Tukikohta » Porin Tukikohta » Oulun Tukikohta »

Check

Edulliset toimituskulut
Alkaen 3 €

Check

Ilmainen palautus ja vaihto*
Lue lisää asiakaspalautuksista »

Check

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Ika Lehkonen - "Voin sanoa suoraan, että se oli niin sanotusti "lifesaver"

Tunnettu jääkiekkovalmentaja ja -vaikuttaja Ismo “Ika” Lehkonen on tyytyväinen mies. Pitkään työtä ja harrastuksia haitanneet polvikivut ovat poissa. Vajaa kaksi vuotta sitten Lehkonen otti yhteyttä lääkäriin jatkuvien polvikipujen takia. Ika oli mielessään pohtinut, että olisikohan se tekonivel paikka. Valveutunut lääkäri ohjasi Ikan kuitenkin Turun Tukikohtaan polvituen sovitukseen. Ika huomasi polvituen avun välittömästi. “Heti kun se asennettiin, huomasin että paine polven sisäsivulta hellittää.” Katso koko tarina ja video alta.

Ika Lehkonen – “Ei jäänyt minkäännäköisiä kolotuksia”

Tunnettu jääkiekkovalmentaja ja -vaikuttaja Ismo “Ika” Lehkonen on tyytyväinen mies. Pitkään työtä ja harrastuksia haitanneet polvikivut ovat poissa. Polvikivut saatiin pois ja hallintaan Turun Tukikohdassa polvituen avulla.

Vajaa kaksi vuotta sitten Lehkonen otti yhteyttä lääkäriin jatkuvien polvikipujen takia. Ika oli mielessään pohtinut, että olisikohan se tekonivel paikka. Valveutunut lääkäri ohjasi Ikan kuitenkin Turun Tukikohtaan polvituen sovitukseen. Ika huomasi polvituen avun välittömästi. “Heti kun se asennettiin, huomasin että paine polven sisäsivulta hellittää. Polvituen avulla pystyn olemaan junnujen kanssa jäällä jopa kahdeksan tuntia kerrallaan. Ilman polvitukea en olisi voinut jatkaa työtäni jäällä. On upea tunne kun pystyt luistelemaan normaalisti etkä tunne kipua!”

Ika oli niin hämmästynyt ja tyytyväinen polvituen avusta, että hän halusi kertoa tarinansa ja palautteensa julkisesti Tukikohdan kautta. “Minulla on niin paljon kavereita ja kohtalotovereita, joilla on polvea leikattua ja samanlaista problematiikkaa. Haluan omalta osaltani nostaa tukien tarjoamia mahdollisuuksia ja Turun Tukikohdan osaamista esiin.”

Katso Ikan tarina ja kokemus:

Polvituista hyötyy myös yhteiskunta – positiivinen vaikutus julkisiin menoihin ja hoitojonoihin

Ismo Lehkosen käyttöön asennettiin Unloader One X -kulumapolvituki. Tuen avulla painoa pystytään ohjaamaan polven terveelle nivelpinnalle. Turun Lehkosen polvituesta saama hyöty ei tullut Turun Tukikohdalle yllätyksenä. “Olemme vuosien saatossa saaneet runsaasti positiivista palautetta kulumapolvitukien kyvystä poistaa kipua ja parantaa toimintakykyä”, kertoo Tukikohdan fysioterapeutti Markus Lindeqvist.

“Suhteessa siihen kuinka paljon tekonivelleikkauksia tehdään, polvitukia käytetään yllättävän vähän. Kulumapolvitukien avulla tekonivelleikkauksia pystytään siirtämään eteenpäin ja osittain välttämään kokonaan. Tähän viittaa tutkimuksetkin. Se taas toisi selvää säästöä yhteiskunnalle ja vähentäisi hoitojonoja”, toteaa kulumapolvitukien vaikutuksista yamk-opinnäytetyönsä tehnyt Lindeqvist.

Lue lisää opinnäytetyön tuloksista

Tukikohta – tukien ja ortoosien erikoisliike

Haluaisitko kuulla lisää kulumapolvituista tai muista tukiratkaisuistamme? Olethan yhteydessä niin autamme mielellämme!

Turun tukikohta

Tuoreimmat artikkelit

Tukikohta vahvistuu – Terhi Pakkanen Porin Tukikohtaan

Tukikohta vahvistuu – Terhi Pakkanen Porin Tukikohtaan Tukikohta vahvistui jälleen, kun fysioterapeutti YAMK Terhi Pakkanen aloitti työt maaliskuussa Porin toimipisteessä. Terhillä on monipuolinen, yli 20-vuoden työhistoria kuntoutuksen kentältä Satasairaalan ja Satakunnan Hyvinvointialueen palveluksessa. Kokemusta on kertynyt mm. neurologian, kirurgian ja lasten kuntoutuksesta sekä viimeisimpänä osastonhoitajan tehtävistä. Tukikohdan toimitusjohtaja Kari Ridanpää on erittäin tyytyväinen saatuaan Terhin […]

Tukipohjallisvalikoima laajenee– valmisratkaisuja yksilöllisten rinnalle

Tukipohjalliset ovat aina olleet tärkeä osa toimintaamme. Olemme valmistaneet niitä jo 35 vuoden ajan. Kehitys kehittyy ja vaihtoehtoja tulee kokoajan lisää. Kysyntääkin on tukipohjallispuolella monenlaista: osalle yksilöllinen tukipohjallinen on ainoa vaihtoehto, osalle riittää valmispohjallinen ja joku haluaa tai tarvitsee jotain siltä väliltä. Olemme nyt laajentaneet valikoimaamme tarjotaksemme vaihtoehdot kaikkiin näihin tarpeisiin.

Työharjoittelussa Turun Tukikohdassa

Tukikohdalle työharjoittelijat ovat tuttuja. Meillä käy fysioterapia-, apuvälinetekniikka- ja jalkaterapiaopiskelijoita säännöllisesti työharjoittelujaksoilla. Seuraavassa Villen kokemuksia työharjoittelujaksostaan.

Sinun tukenasi

Tehtävämme on auttaa liikkumisessa apua tarvitsevia ihmisiä.

Selvitetään yhdessä miten voimme parhaiten sinua auttaa. Voit varata meiltä ajan esim. askelanalyysiin tai lyhyeen ilmaiseen verkkopalaveriin. Olet aina tervetullut poikkeamaan myymäläämme ja saat meidät kiinni myös puhelimitse. Henkilökuntamme on valmis auttamaan sinua tilanteessa kuin tilanteessa — tavalla joka sinulle parhaiten sopii.

Varaa ilmainen verkkopalaveri Tule käymään – katso myymälöiden yhteystiedot

Check

Edulliset toimituskulut
Alkaen 3 €

Check

Ilmainen palautus ja vaihto*
Lue lisää asiakaspalautuksista »

Check

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Turku

Puutarhakatu 17
20100 Turku
Katso kartalla »

020 761 9030

MA-PE 9-17
LA Suljettu

 

Pori

Itsenäisyydenkatu 35
28130 PORI
Katso kartalla »

020 761 9036

MA-PE 9-17
LA Suljettu

Oulu

Kansankatu 57
90120 OULU
Katso kartalla »

020 761 9032

MA-PE 9-17
LA Suljettu

Copyright © 2024 Turun Tukikohta Oy