Turku » Pori » Oulu »

Kirurgisten ja ortopedisten apuvälineiden ammattilainen

Turun Tukikohta » Porin Tukikohta » Oulun Tukikohta »

Check

Edulliset toimituskulut
Alkaen 3 €

Check

Ilmainen palautus ja vaihto*
Lue lisää asiakaspalautuksista »

Check

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Asiakaskokemus – Kevyt polvituki

Kevyt polvituki antoi mahdollisuuden palata harrastusten pariin.

Asiakaskokemus: Kevyt polvituki antoi mahdollisuuden palata harrastusten pariin

Asiakkaan polven eturistiside meni poikki salibandyottelussa joulukuussa 2015, jonka lisäksi todettiin kierukassa repeämä. Polvi operoitiin vuoden 2016 alussa, jonka jäljiltä polveen jäi sivusuuntaista löysyyttä.

Yli 1,5 vuotta polvileikkauksen jälkeen hän oli kyennyt käymään vain varovasti lenkkeilemässä sekä kokeilemassa sulkapalloa, mutta epämiellyttävät tuntemukset sekä epävarmuus polven hallinnassa varjostivat liikunnallista tekemistä. Paluu ykkösharrastuksen jalkapallon pariin näytti mahdottomalta ajatukselta.

Haastattelun ja tutkimuksen perusteella sovitimme hänelle elokuussa 2017 kevyehkön Genufit 08 -polvituen. Tuella pyrimme antamaan polvelle sopivasti lisätukea sekä parantamaan polven asennonhallintaa ja reaktiokykyä. Tuen lisäksi annoimme fysioterapeuttiset ohjeet polven kuntouttamisen jatkamiseen ja tuen käyttöön osana kuntoutusta. Tukea kannattaa käyttää aina peleissä, mutta kuntouttavia harjoituksia on hyvä tehdä myös ilman.

Tuki antoi asiakkaalle heti varmuutta polven hallintaan. Hän onkin pystynyt pelaamaan mm. sulkapalloa ja salibandya tehokkaasti sekä palaamaan jalkapallomaalivahdin lajiharjoitteluun. Asiakas kokee, että tuki antaa varmuutta liikkumiseen. ”Ei tarvitse kokoajan ajatella polvea tai pelätä polven suhteen. Olen tyytyväinen, kun tuki on mahdollistanut paluun harrastuksiini.”

Tukikohdan fysioterapeutti Jari Oksanen on tyytyväinen kun pystyi auttamaan asiakasta ottamaan uuden askeleen kuntoutuksessa. ”Mielenkiintoinen projekti, jännä nähdä mihin kaveri vielä pääsee.” Jari toteaa vielä: ”tämä toimikoon hyvänä esimerkkinä siitä, miten tuilla pystytään auttamaan paluussa liikuntaan, uusien vammojen ennaltaehkäisyä unohtamatta.”

Genufit

Tuoreimmat artikkelit

Tukikohta vahvistuu – Terhi Pakkanen Porin Tukikohtaan

Tukikohta vahvistuu – Terhi Pakkanen Porin Tukikohtaan Tukikohta vahvistui jälleen, kun fysioterapeutti YAMK Terhi Pakkanen aloitti työt maaliskuussa Porin toimipisteessä. Terhillä on monipuolinen, yli 20-vuoden työhistoria kuntoutuksen kentältä Satasairaalan ja Satakunnan Hyvinvointialueen palveluksessa. Kokemusta on kertynyt mm. neurologian, kirurgian ja lasten kuntoutuksesta sekä viimeisimpänä osastonhoitajan tehtävistä. Tukikohdan toimitusjohtaja Kari Ridanpää on erittäin tyytyväinen saatuaan Terhin […]

Tukipohjallisvalikoima laajenee– valmisratkaisuja yksilöllisten rinnalle

Tukipohjalliset ovat aina olleet tärkeä osa toimintaamme. Olemme valmistaneet niitä jo 35 vuoden ajan. Kehitys kehittyy ja vaihtoehtoja tulee kokoajan lisää. Kysyntääkin on tukipohjallispuolella monenlaista: osalle yksilöllinen tukipohjallinen on ainoa vaihtoehto, osalle riittää valmispohjallinen ja joku haluaa tai tarvitsee jotain siltä väliltä. Olemme nyt laajentaneet valikoimaamme tarjotaksemme vaihtoehdot kaikkiin näihin tarpeisiin.

Työharjoittelussa Turun Tukikohdassa

Tukikohdalle työharjoittelijat ovat tuttuja. Meillä käy fysioterapia-, apuvälinetekniikka- ja jalkaterapiaopiskelijoita säännöllisesti työharjoittelujaksoilla. Seuraavassa Villen kokemuksia työharjoittelujaksostaan.

Sinun tukenasi

Tehtävämme on auttaa liikkumisessa apua tarvitsevia ihmisiä.

Selvitetään yhdessä miten voimme parhaiten sinua auttaa. Voit varata meiltä ajan esim. askelanalyysiin tai lyhyeen ilmaiseen verkkopalaveriin. Olet aina tervetullut poikkeamaan myymäläämme ja saat meidät kiinni myös puhelimitse. Henkilökuntamme on valmis auttamaan sinua tilanteessa kuin tilanteessa — tavalla joka sinulle parhaiten sopii.

Varaa ilmainen verkkopalaveri Tule käymään – katso myymälöiden yhteystiedot

Check

Edulliset toimituskulut
Alkaen 3 €

Check

Ilmainen palautus ja vaihto*
Lue lisää asiakaspalautuksista »

Check

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Turku

Puutarhakatu 17
20100 Turku
Katso kartalla »

020 761 9030

MA-PE 9-17
LA Suljettu

 

Pori

Itsenäisyydenkatu 35
28130 PORI
Katso kartalla »

020 761 9036

MA-PE 9-17
LA Suljettu

Oulu

Kansankatu 57
90120 OULU
Katso kartalla »

020 761 9032

MA-PE 9-17
LA Suljettu

Copyright © 2024 Turun Tukikohta Oy