HUOMIO Oululaiset! Tukikohta Oulussa 27.3.-28.3. ilmainen jalkojen tutkimus JA kaikki polvituet -10 %!

Turku » Pori » Oulu »

Kirurgisten ja ortopedisten apuvälineiden ammattilainen

Turun Tukikohta » Porin Tukikohta » Oulun Tukikohta »

Check

Edulliset toimituskulut
Alkaen 2 €

Check

Ilmainen palautus ja vaihto
Lue lisää asiakaspalautuksista »

Check

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Asiakaskokemus – Kevyt polvituki

Kevyt polvituki antoi mahdollisuuden palata harrastusten pariin.

Asiakaskokemus: Kevyt polvituki antoi mahdollisuuden palata harrastusten pariin

Asiakkaan polven eturistiside meni poikki salibandyottelussa joulukuussa 2015, jonka lisäksi todettiin kierukassa repeämä. Polvi operoitiin vuoden 2016 alussa, jonka jäljiltä polveen jäi sivusuuntaista löysyyttä.

Yli 1,5 vuotta polvileikkauksen jälkeen hän oli kyennyt käymään vain varovasti lenkkeilemässä sekä kokeilemassa sulkapalloa, mutta epämiellyttävät tuntemukset sekä epävarmuus polven hallinnassa varjostivat liikunnallista tekemistä. Paluu ykkösharrastuksen jalkapallon pariin näytti mahdottomalta ajatukselta.

Haastattelun ja tutkimuksen perusteella sovitimme hänelle elokuussa 2017 kevyehkön Genufit 08 -polvituen. Tuella pyrimme antamaan polvelle sopivasti lisätukea sekä parantamaan polven asennonhallintaa ja reaktiokykyä. Tuen lisäksi annoimme fysioterapeuttiset ohjeet polven kuntouttamisen jatkamiseen ja tuen käyttöön osana kuntoutusta. Tukea kannattaa käyttää aina peleissä, mutta kuntouttavia harjoituksia on hyvä tehdä myös ilman.

Tuki antoi asiakkaalle heti varmuutta polven hallintaan. Hän onkin pystynyt pelaamaan mm. sulkapalloa ja salibandya tehokkaasti sekä palaamaan jalkapallomaalivahdin lajiharjoitteluun. Asiakas kokee, että tuki antaa varmuutta liikkumiseen. ”Ei tarvitse kokoajan ajatella polvea tai pelätä polven suhteen. Olen tyytyväinen, kun tuki on mahdollistanut paluun harrastuksiini.”

Tukikohdan fysioterapeutti Jari Oksanen on tyytyväinen kun pystyi auttamaan asiakasta ottamaan uuden askeleen kuntoutuksessa. ”Mielenkiintoinen projekti, jännä nähdä mihin kaveri vielä pääsee.” Jari toteaa vielä: ”tämä toimikoon hyvänä esimerkkinä siitä, miten tuilla pystytään auttamaan paluussa liikuntaan, uusien vammojen ennaltaehkäisyä unohtamatta.”

Genufit

Tuoreimmat artikkelit

Uutuusesittelyssä selän ekstensiokorsetti E-Stab ja ac-nivelen luksaatiotuki Acromion 2.0

Hyperekstensiotukimarkkinoille on tullut kaivattu uutuus. Orthoservicen valmistama E-Stab on täysin portaattomasti säädettävä malli. Säädettävissä on niin lantion kuin rintarangan leveys sekä tuen korkeus. 
Acromion 2.0 on uusi patentoitu acromioklavikulaari-nivelen tuki. Se on suunniteltu erityisesti ac-nivelen dislokaatioiden (Rockwoodin tyypit I-III) konservatiiviseen hoitoon.

Proxi peukalotukimallisto – erinomainen vaihtoehto peukalon tuentaan

Proxi-peukalotukimallisto haluaa tarjota terveydenhuollon ammattilaisille nopeasti asennettavan, kätevästi muotoiltavan ja tuennaltaan hyväksyttävän “työkalun” erilaisten peukalovammojen hoitoon ja tuentaan. Loppukäyttäjän eli asiakkaan näkökulmasta tavoitteena on ollut luoda tukia, joita käyttäjän tulisi pidettyä. Ei liian tukevia ja kömpelöitä vaan kompromisseja keveiden valmistukien ja yksilöllisten lastojen välistä hoitamaan kuntoutus parhaalla mahdollisella tavalla.

Uusi innovatiivinen Manu-Cast® Organic – rannetukimallisto

Yhteistyökumppanimme Sporlastic on tuonut markkinoille innovatiivisen ranne- ja käsitukimalliston Manu-Cast® Organicin. Mallistossa on neljä eri tukivaihtoehtoa. Jokaisessa mallissa on vain kaksi kokoluokkaa! Kahdesta kokoluokasta huolimatta tuen tukirakenne muotoutuu hämmästyttävän hyvin erikokoisiin käsiin ja ranteisiin. Tuenta on erittäin hyvä ja miellyttävä.

Sinun tukenasi

Tehtävämme on auttaa liikkumisessa apua tarvitsevia ihmisiä.

Selvitetään yhdessä miten voimme parhaiten sinua auttaa. Voit varata meiltä ajan esim. askelanalyysiin tai lyhyeen ilmaiseen verkkopalaveriin. Olet aina tervetullut poikkeamaan myymäläämme ja saat meidät kiinni myös puhelimitse. Henkilökuntamme on valmis auttamaan sinua tilanteessa kuin tilanteessa — tavalla joka sinulle parhaiten sopii.

Varaa ilmainen verkkopalaveri Tule käymään – katso myymälöiden yhteystiedot

Check

Edulliset toimituskulut
Alkaen 2 €

Check

Ilmainen palautus ja vaihto
Lue lisää asiakaspalautuksista »

Check

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Turku

Puutarhakatu 17
20100 Turku
Katso kartalla »

020 761 9030

MA-PE 9-17
LA 10-14

Lauantait suljettu
kesä-heinäkuussa

 

Pori

Itsenäisyydenkatu 35
28130 PORI
Katso kartalla »

020 761 9036

Suljettu 23.3.-24.3.

MA-PE 9-17
LA Suljettu

Oulu

Kansankatu 57
90120 OULU
Katso kartalla »

020 761 9032

Suljettu 23.3.-24.3.

MA-KE 9-17
TO 11-17
PE 9-17
LA Suljettu

Copyright © 2023 Turun Tukikohta Oy