Turku » Pori » Oulu »

Kirurgisten ja ortopedisten apuvälineiden ammattilainen

Turun Tukikohta » Porin Tukikohta » Oulun Tukikohta »

Check

Edulliset toimituskulut
Alkaen 2 €

Check

Ilmainen palautus ja vaihto*
Lue lisää asiakaspalautuksista »

Check

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Tukisukkien pukemisen ei tarvitse olla hankalaa – apuvälineet auttavat!

Kompressiotuotteiden pukeminen ja riisuminen voivat olla merkittävä haaste tukisukan tai -hihan käyttäjälle. Pahimmassa tapauksessa hoito jää toteutumatta, kun asiakas ei saa tuotetta puettua tai riisuttua. Pukemisen helpottamiseksi on kuitenkin luotu monia apuvälineitä, joiden avulla itsenäistä selviytymistä pystytään helpottamaan. Pukemisen apuvälineet ovat hyödyllisiä myös käyttäjien omaisille tai hoitohenkilökunnalle, jotka avustavat kompressiotuotteiden pukemisessa.

Apuvälineet avokärkisten kompressiotuotteiden pukemiseen

Suosittelemme kompressiotuotteiden pukemisen ja riisumisen helpottamiseen Arionin apuvälineitä. Arionin tuotteet on valmistettu erittäin ohuesta, liukaspintaisesta ja kestävästä materiaalista. Ne vähentävät kitkaa ihon ja raajan väliltä sekä helpottavat pukemista koko raajan matkalta.

Arion Easy-Slide ja Arion Sim-Slide ovat tarkoitettu avokärkisten tukisukkien pukemiseen. Arion Sim-Slidea voi käyttää myös tukisukan riisumista helpottamaan.

Katso Youtube-videolta miten Arion Sim-Sliden avulle tukisukan pukeminen ja riisuminen sujuvat.

Tukisukkia pukiessa kitkan väheneminen etenkin kantapään kohdalta on erityisen tärkeää, koska se on jalan levein osa ja hankalin kohta saada tukisukka asettumaan. Arion-tuotteet vähentävät myös riskiä tuotteen rikkoutumiselle ja pidentävät tuotteen elinkaarta. Kompressiohihan pukemisen apuväline on Arion Easy-Slide Arm.

Apuvälineet umpikärkisten kompressiotuotteiden pukemiseen

Umpikärkisille tukisukille löytyy myös käteviä pukemisen apuvälineitä. Oiva apu on esimerkiksi metallikehikkoinen Butler. Butler sopii hyvin esimerkiksi silloin, kun tukisukkien käyttäjällä on heikot käsivoimat tai käyttäjä ei yllä varpaisiin pujottaakseen sukan jalkaansa. Butlereita on eri kokoisia erilaisiin tarpeiseen.

Arion tuoteperheen apuväline umpikärkisen tukisukan pukemiseen on Arion Magnide. Magniden hyvä liukuominaisuus yhdistettynä ainutlaatuiseen magneettijärjestelmään helpottaa huomattavasti pukemista ja suojaa sukkaa rikkoutumiselta.

Arion Magniden avulla umpikärkinen tukisukka on helppo pukea. Katso tarkempi käyttöohje tästä ja video alla:

Butler

Pukemisen avuksi

Kompressiotuotteiden pukemisen avuksi suosittelemme myös erikoiskäsineitä. Juzon erikoiskäsineet helpottavat huomattavasti kompressiotuotteen pukemista ja materiaalin tasoittamista raajaa myöten. Hanskat ehkäisevät myös kynnen aiheuttamaa riskiä tuotteen rikkoutumiselle.

Kaipaatko lisätietoa tai koulutusta kompressiotuotteiden pukemisen apuvälineistä? Ota yhteyttä, opastamme mielellämme!

Tuoreimmat artikkelit

Tukikohta vahvistuu – Jopi Siirtola liittyy joukkoon

Tukikohta vahvistuu – Jopi Siirtola liittyy joukkoon Tukikohta saa merkittävän vahvistuksen, kun kokenut apuvälinealan asiantuntija Jopi Siirtola siirtyy Tukikohdan palvelukseen. Jopilla on apuvälinealalta lähes 30 vuoden kokemus. Kokemusta on kertynyt niin kotimaan markkinoilta kuin kansainvälisestikin. Tukikohdan toimitusjohtaja Kari Ridanpää on erittäin tyytyväinen saadessaan Jopin tiimiinsä. ”Jopi tuo meille vahvaa osaamista ja kokemusta apuvälinealalta. Pystymme hyödyntämään […]

Tuoteuutuuksia Tukikohdasta – mm. SRX Strap ja Restot

Syksyn Apuvälinemessuilla esittelimme NRX Strap -mallistoon tulleita uutuuksia. Viimeisimpinä mallistoon ovat nousseet SRX Strap ja NRX Heat Loop Tape. Nämä tuoteuutuudet parantava yhä NRX Strapin käyttömahdollisuuksia. Tässä artikkelissa esittelemme nämä uutuudet. Lisäksi esittelyvuorossa ovat Resto-lepolastat sekä Rhizo-Ring Soft peukalon tyven kulumatuki.

Tukisukkien pukemisen ei tarvitse olla hankalaa – apuvälineet auttavat!

Kompressiotuotteiden pukeminen ja riisuminen voivat olla merkittävä haaste tukisukan tai -hihan käyttäjälle. Pahimmassa tapauksessa hoito jää toteutumatta, kun asiakas ei saa tuotetta puettua tai riisuttua. Pukemisen helpottamiseksi on kuitenkin luotu monia apuvälineitä, joiden avulla itsenäistä selviytymistä pystytään helpottamaan.

Sinun tukenasi

Tehtävämme on auttaa liikkumisessa apua tarvitsevia ihmisiä.

Selvitetään yhdessä miten voimme parhaiten sinua auttaa. Voit varata meiltä ajan esim. askelanalyysiin tai lyhyeen ilmaiseen verkkopalaveriin. Olet aina tervetullut poikkeamaan myymäläämme ja saat meidät kiinni myös puhelimitse. Henkilökuntamme on valmis auttamaan sinua tilanteessa kuin tilanteessa — tavalla joka sinulle parhaiten sopii.

Varaa ilmainen verkkopalaveri Tule käymään – katso myymälöiden yhteystiedot

Check

Edulliset toimituskulut
Alkaen 2 €

Check

Ilmainen palautus ja vaihto*
Lue lisää asiakaspalautuksista »

Check

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Turku

Puutarhakatu 17
20100 Turku
Katso kartalla »

020 761 9030

MA-PE 9-17
LA 10-14

 

Pori

Itsenäisyydenkatu 35
28130 PORI
Katso kartalla »

020 761 9036

MA-PE 9-17
LA Suljettu

Oulu

Kansankatu 57
90120 OULU
Katso kartalla »

020 761 9032

MA-KE 9-17
TO 11-17
PE 9-17
LA Suljettu

Copyright © 2024 Turun Tukikohta Oy