Oulun ja Porin toimipisteet poikkeuksellisesti suljettuna 24.-25.3 henkilökunnan koulutuspäivien vuoksi.

Turku » Pori » Oulu »

Kirurgisten ja ortopedisten apuvälineiden ammattilainen

Turun Tukikohta » Porin Tukikohta » Oulun Tukikohta »

Check

Edulliset toimituskulut
Alkaen 2 €

Check

Ilmainen palautus ja vaihto
Lue lisää asiakaspalautuksista »

Check

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Alkavaan polvikulumaan – Agilium Softfit toimi hienosti!

Kuten aiemmista artikkeleistamme olette varmasti huomanneet, Unloader One toimii hienosti polven toispuoleisissa kulumissa. Unloader One on kuitenkin suunnattu pidemmälle edenneeseen kulumaan.

Alkavaan polvikulumaan – Agilium Softfit toimi hienosti!

Olemme pitkään hakeneet polvitukea lievään toispuoleiseen polvikulmaan ja polven asentovirheeseen. Nyt testasimme Ottobockin Agilium Softfit -polvitukea tähän käyttöön. Tulokset olivat erittäin rohkaisevia!

Hannu tuli luoksemme polviongelmien vuoksi. Kipu paikallistui polven sisäsivulle ja ilmeni yleensä rasituksen jälkeen ja yöllä. Hänet oli ohjattu meille ensisijassa tukipohjallisarvioon. Tutkimuksen perusteella emme kuitenkaan löytäneet syytä tukipohjallisille, mutta polvesta löytyi lievä varus-virheasento (länkisäärisyys) ja sivusuuntainen epävakaus. Agilium Softfit -polvituki vaikutti tilanteeseen sopivalta vaihtoehdolta. Sen avulla pystyimme ohjaamaan polven asentoa pois varus-virheasennosta ja parantamaan polven asentotuntoa, joka on tutkitusti alentunut kuluman yhteydessä. Sovimme kontrollikäynnin kuukauden päähän.

Hannu oli käyttänyt tukea ensimmäisen kuukauden aikana fyysisesti kuormittavassa työssään ja harrastaessaan lentopalloa. Hyödyt yllättivät Hannun ja jopa meidät. Jo viikon jälkeen kaikki kivut olivat hävinneet. Yöunet sujuivat ilman kipuja eikä polven asentoa tarvinnut hakea sopivaksi, jotta nukahtaminen onnistuisi. Ensimmäisen viikon aikana tukea ei vielä pystynyt käyttämään yhtäjaksoisesti, sillä iho ei ollut siihen tottunut. Ennen kontrollikäyntiä Hannu pystyi kuitenkin käyttämään tukea jo aamusta iltaan ilman ongelmia. Ehkäpä positiivisin asia tuen käytössä oli kuitenkin ns. siirtovaikutus. Tuen oltua käytössä parisen viikkoa, hän pystyi kulkemaan päivän messuilla ilman tukea, eikä polvi kipuillut lainkaan rasituksen jälkeen. Tukea voi näin ollen käyttää rasittavissa tilanteissa ja olla käyttämättä silloin, kun rasitus on vähäisempää tai tuki ei muuten sovi tilanteeseen.

On hienoa pystyä auttamaan asiakkaita merkittävästi kivunhoidossa ja liikkumisen mahdollistamisessa. Kulumapolvitukien myynti on siinäkin mielessä mielekästä, että tuen antaman hyödyn huomaa yleensä heti ensi askeleesta.

Ottobockin Agilium Softfit on tuennaltaan melko kevyt. Se on suunniteltu kuluman alkuvaiheisiin ja kuluman etenemisen aikaiseen pysäyttämiseen. Tähän polvikuluman hoidossa pitäisi pyrkiä. Hyvät lihaskuntoharjoitteet ja kevyt polvituki linjan korjaukseen.

Agilium Softfit on meillä varastotuotteena ja sen hinta on sovitettuna 209€. Tarkemmat tuotetiedot löydät täältä!

Agilium Softfit – kulumapolvituki

Tuoreimmat artikkelit

Uutuusesittelyssä selän ekstensiokorsetti E-Stab ja ac-nivelen luksaatiotuki Acromion 2.0

Hyperekstensiotukimarkkinoille on tullut kaivattu uutuus. Orthoservicen valmistama E-Stab on täysin portaattomasti säädettävä malli. Säädettävissä on niin lantion kuin rintarangan leveys sekä tuen korkeus. 
Acromion 2.0 on uusi patentoitu acromioklavikulaari-nivelen tuki. Se on suunniteltu erityisesti ac-nivelen dislokaatioiden (Rockwoodin tyypit I-III) konservatiiviseen hoitoon.

Proxi peukalotukimallisto – erinomainen vaihtoehto peukalon tuentaan

Proxi-peukalotukimallisto haluaa tarjota terveydenhuollon ammattilaisille nopeasti asennettavan, kätevästi muotoiltavan ja tuennaltaan hyväksyttävän “työkalun” erilaisten peukalovammojen hoitoon ja tuentaan. Loppukäyttäjän eli asiakkaan näkökulmasta tavoitteena on ollut luoda tukia, joita käyttäjän tulisi pidettyä. Ei liian tukevia ja kömpelöitä vaan kompromisseja keveiden valmistukien ja yksilöllisten lastojen välistä hoitamaan kuntoutus parhaalla mahdollisella tavalla.

Uusi innovatiivinen Manu-Cast® Organic – rannetukimallisto

Yhteistyökumppanimme Sporlastic on tuonut markkinoille innovatiivisen ranne- ja käsitukimalliston Manu-Cast® Organicin. Mallistossa on neljä eri tukivaihtoehtoa. Jokaisessa mallissa on vain kaksi kokoluokkaa! Kahdesta kokoluokasta huolimatta tuen tukirakenne muotoutuu hämmästyttävän hyvin erikokoisiin käsiin ja ranteisiin. Tuenta on erittäin hyvä ja miellyttävä.

Sinun tukenasi

Tehtävämme on auttaa liikkumisessa apua tarvitsevia ihmisiä.

Selvitetään yhdessä miten voimme parhaiten sinua auttaa. Voit varata meiltä ajan esim. askelanalyysiin tai lyhyeen ilmaiseen verkkopalaveriin. Olet aina tervetullut poikkeamaan myymäläämme ja saat meidät kiinni myös puhelimitse. Henkilökuntamme on valmis auttamaan sinua tilanteessa kuin tilanteessa — tavalla joka sinulle parhaiten sopii.

Varaa ilmainen verkkopalaveri Tule käymään – katso myymälöiden yhteystiedot

Check

Edulliset toimituskulut
Alkaen 2 €

Check

Ilmainen palautus ja vaihto
Lue lisää asiakaspalautuksista »

Check

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Turku

Puutarhakatu 17
20100 Turku
Katso kartalla »

020 761 9030

MA-PE 9-17
LA 10-14

Lauantait suljettu
kesä-heinäkuussa

 

Pori

Itsenäisyydenkatu 35
28130 PORI
Katso kartalla »

020 761 9036

Suljettu 23.3.-24.3.

MA-PE 9-17
LA Suljettu

Oulu

Kansankatu 57
90120 OULU
Katso kartalla »

020 761 9032

Suljettu 23.3.-24.3.

MA-KE 9-17
TO 11-17
PE 9-17
LA Suljettu

Copyright © 2023 Turun Tukikohta Oy