Turku » Pori » Oulu »

Kirurgisten ja ortopedisten apuvälineiden ammattilainen

Turun Tukikohta » Porin Tukikohta » Oulun Tukikohta »

Check

Edulliset toimituskulut
Alkaen 3 €

Check

Ilmainen palautus ja vaihto*
Lue lisää asiakaspalautuksista »

Check

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Alkavaan polvikulumaan – Agilium Softfit toimi hienosti!

Kuten aiemmista artikkeleistamme olette varmasti huomanneet, Unloader One toimii hienosti polven toispuoleisissa kulumissa. Unloader One on kuitenkin suunnattu pidemmälle edenneeseen kulumaan.

Alkavaan polvikulumaan – Agilium Softfit toimi hienosti!

Olemme pitkään hakeneet polvitukea lievään toispuoleiseen polvikulmaan ja polven asentovirheeseen. Nyt testasimme Ottobockin Agilium Softfit -polvitukea tähän käyttöön. Tulokset olivat erittäin rohkaisevia!

Hannu tuli luoksemme polviongelmien vuoksi. Kipu paikallistui polven sisäsivulle ja ilmeni yleensä rasituksen jälkeen ja yöllä. Hänet oli ohjattu meille ensisijassa tukipohjallisarvioon. Tutkimuksen perusteella emme kuitenkaan löytäneet syytä tukipohjallisille, mutta polvesta löytyi lievä varus-virheasento (länkisäärisyys) ja sivusuuntainen epävakaus. Agilium Softfit -polvituki vaikutti tilanteeseen sopivalta vaihtoehdolta. Sen avulla pystyimme ohjaamaan polven asentoa pois varus-virheasennosta ja parantamaan polven asentotuntoa, joka on tutkitusti alentunut kuluman yhteydessä. Sovimme kontrollikäynnin kuukauden päähän.

Hannu oli käyttänyt tukea ensimmäisen kuukauden aikana fyysisesti kuormittavassa työssään ja harrastaessaan lentopalloa. Hyödyt yllättivät Hannun ja jopa meidät. Jo viikon jälkeen kaikki kivut olivat hävinneet. Yöunet sujuivat ilman kipuja eikä polven asentoa tarvinnut hakea sopivaksi, jotta nukahtaminen onnistuisi. Ensimmäisen viikon aikana tukea ei vielä pystynyt käyttämään yhtäjaksoisesti, sillä iho ei ollut siihen tottunut. Ennen kontrollikäyntiä Hannu pystyi kuitenkin käyttämään tukea jo aamusta iltaan ilman ongelmia. Ehkäpä positiivisin asia tuen käytössä oli kuitenkin ns. siirtovaikutus. Tuen oltua käytössä parisen viikkoa, hän pystyi kulkemaan päivän messuilla ilman tukea, eikä polvi kipuillut lainkaan rasituksen jälkeen. Tukea voi näin ollen käyttää rasittavissa tilanteissa ja olla käyttämättä silloin, kun rasitus on vähäisempää tai tuki ei muuten sovi tilanteeseen.

On hienoa pystyä auttamaan asiakkaita merkittävästi kivunhoidossa ja liikkumisen mahdollistamisessa. Kulumapolvitukien myynti on siinäkin mielessä mielekästä, että tuen antaman hyödyn huomaa yleensä heti ensi askeleesta.

Ottobockin Agilium Softfit on tuennaltaan melko kevyt. Se on suunniteltu kuluman alkuvaiheisiin ja kuluman etenemisen aikaiseen pysäyttämiseen. Tähän polvikuluman hoidossa pitäisi pyrkiä. Hyvät lihaskuntoharjoitteet ja kevyt polvituki linjan korjaukseen.

Agilium Softfit on meillä varastotuotteena ja sen hinta on sovitettuna 209€. Tarkemmat tuotetiedot löydät täältä!

Agilium Softfit – kulumapolvituki

Tuoreimmat artikkelit

Tukipohjallisvalikoima laajenee– valmisratkaisuja yksilöllisten rinnalle

Tukipohjalliset ovat aina olleet tärkeä osa toimintaamme. Olemme valmistaneet niitä jo 35 vuoden ajan. Kehitys kehittyy ja vaihtoehtoja tulee kokoajan lisää. Kysyntääkin on tukipohjallispuolella monenlaista: osalle yksilöllinen tukipohjallinen on ainoa vaihtoehto, osalle riittää valmispohjallinen ja joku haluaa tai tarvitsee jotain siltä väliltä. Olemme nyt laajentaneet valikoimaamme tarjotaksemme vaihtoehdot kaikkiin näihin tarpeisiin.

Työharjoittelussa Turun Tukikohdassa

Tukikohdalle työharjoittelijat ovat tuttuja. Meillä käy fysioterapia-, apuvälinetekniikka- ja jalkaterapiaopiskelijoita säännöllisesti työharjoittelujaksoilla. Seuraavassa Villen kokemuksia työharjoittelujaksostaan.

Tukikohta vahvistuu – Jopi Siirtola liittyy joukkoon

Tukikohta vahvistuu – Jopi Siirtola liittyy joukkoon Tukikohta saa merkittävän vahvistuksen, kun kokenut apuvälinealan asiantuntija Jopi Siirtola siirtyy Tukikohdan palvelukseen. Jopilla on apuvälinealalta lähes 30 vuoden kokemus. Kokemusta on kertynyt niin kotimaan markkinoilta kuin kansainvälisestikin. Tukikohdan toimitusjohtaja Kari Ridanpää on erittäin tyytyväinen saadessaan Jopin tiimiinsä. ”Jopi tuo meille vahvaa osaamista ja kokemusta apuvälinealalta. Pystymme hyödyntämään […]

Sinun tukenasi

Tehtävämme on auttaa liikkumisessa apua tarvitsevia ihmisiä.

Selvitetään yhdessä miten voimme parhaiten sinua auttaa. Voit varata meiltä ajan esim. askelanalyysiin tai lyhyeen ilmaiseen verkkopalaveriin. Olet aina tervetullut poikkeamaan myymäläämme ja saat meidät kiinni myös puhelimitse. Henkilökuntamme on valmis auttamaan sinua tilanteessa kuin tilanteessa — tavalla joka sinulle parhaiten sopii.

Varaa ilmainen verkkopalaveri Tule käymään – katso myymälöiden yhteystiedot

Check

Edulliset toimituskulut
Alkaen 3 €

Check

Ilmainen palautus ja vaihto*
Lue lisää asiakaspalautuksista »

Check

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Turku

Puutarhakatu 17
20100 Turku
Katso kartalla »

020 761 9030

MA-PE 9-17
LA 10-14

 

Pori

Itsenäisyydenkatu 35
28130 PORI
Katso kartalla »

020 761 9036

MA-PE 9-17
LA Suljettu

Oulu

Kansankatu 57
90120 OULU
Katso kartalla »

020 761 9032

MA-KE 9-17
TO 11-17
PE 9-17
LA Suljettu

Copyright © 2024 Turun Tukikohta Oy