Turku » Pori » Oulu »

Kirurgisten ja ortopedisten apuvälineiden ammattilainen

Turun Tukikohta » Porin Tukikohta » Oulun Tukikohta »

Check

Edulliset toimituskulut
Alkaen 3 €

Check

Ilmainen palautus ja vaihto*
Lue lisää asiakaspalautuksista »

Check

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Tuoteuutuuksia Tukikohdasta - mm. SRX Strap ja Restot

Viisi vuotta sitten toimme Suomen markkinoille NRX Strap -kitkanauhan. Mediroyalin kehittämä tukinauha on tehty vaihtoehdoksi kinesioteipille ja ortooseille. Tuotteisto on saanut innostuneen vastaanoton erityisesti toiminta- ja fysioterapeuteilta. Se mahdollistaa nopean, yksilöllisen ja monipuolisen tuennan ilman laajaa varastoa, ja potilas voi käyttää tehtyä tukinauhaa uudelleen ja uudelleen.

NRX Strapit myydään rullatavarana, jolloin yhden tukinauhan hinta on myös erittäin taloudellinen. NRX Strap

Syksyn Apuvälinemessuilla esittelimme NRX Strap -mallistoon tulleita uutuuksia. Viimeisimpinä mallistoon ovat nousseet SRX Strap ja NRX Heat Loop Tape. Nämä tuoteuutuudet parantava yhä NRX Strapin käyttömahdollisuuksia. Tässä artikkelissa esittelemme nämä uutuudet. Lisäksi esittelyvuorossa ovat Resto-lepolastat sekä Rhizo-Ring Soft peukalon tyven kulumatuki.

SRX Strap – itseensä kiinnittyvä, elastinen kompressionauha

SRX® Strap perustuu aiempaan ARX® Strap -nauhaan, mutta sen materiaali on selvästi ohuempaa ja elastista. SRX Strapin materiaali on itse itseensä kiinnittyvää ja se antaa kevyttä kompressiota. Nauhaa voidaan leikata ja muotoilla saksilla ilman rispaantumista. Nauha on konepestävissä 40°C asteessa. SRX® Strap -nauhaa voidaan käyttää raajojen nivelten kompressioon ja tukemiseen, ja se toimitetaan 5 metrin rullina. SRX Strap -nauhaa saa 3 cm, 8 cm ja 10 cm levyisinä.

Normaaliin NRX Strap -nauhaan verraten SRX Strapissa ei ole kitkapintaa, vaan ihoa vasten tuleva pinta on tekstiilinen. Materiaali on hengittävämpi ja selvästi ohuempi mahdollistaen sen pukemisen pieneen tilaan esim. hansikkaiden alle.

NRX® Loop Heat Tape – lämpöteippi

NRX® -lämpöteipit ovat lämpöaktivoituja teippejä, joita voidaan käyttää kahden materiaalin saumaamiseen tai kiinnittämiseen yhteen ilman ompelukonetta. Sen lisäksi lämpöteippejä voidaan käyttää NRX® Strap -nauhojen vahvikkeina antamaan vahvempaa tukea tai vähentämään nauhan elastisuutta. Lämpöteippejä on helppo ja nopea käyttää, ne kiinnitetään silitysraudan avulla 10 sekunnissa.

NRX Loop Heat Tape on malliston uutuus. Siinä materiaalin yläpinta on tarrakiinnittyvää “pörröä” ja alapinta lämpöaktivoituvaa liimaa. Sillä voidaan lisätä tarrakiinnityspintaa alueille, joihin on vaikea ommella. Sillä voidaan myös laminoida lämpömuovivahvike NRX Strap -nauhaan lisävahvikkeeksi ja vakauttajaksi.

NRX-lämpöteippejä on saatavilla eri levyisinä rullina ja levytavarana. 

Tutustu NRX-lämpöteippeihin tarkemmin:
NRX Loop Heat Tape
NRX Heat Tape

Resto – käden ja ranteen toiminnalliset lepo- ja hoitolastat

RESTO Basic ja RESTO Plus ovat uusia, Mediroyalin kehittämiä, toiminnallisia lepolastoja. Niiden alumiininen runko mahdollistaa lastan helpon muokattavuuden potilaan kuntoutuksen mukaisesti. Alumiinisen rungon päälle on laminoitu painetta tasaavaa ja miellyttävää pehmeyttä antava NRX-pehmuste. Ihoa vasten tuleva Neptune-sisävuori pitää ihon pinnan kuivana. 

Lastat on suunniteltu erityisesti neurologisiin sairauksiin ja tulehduksellisiin prosesseihin, jotka vaativat immobilisoiintia. Niitä voidaan käyttää myös osana murtumahoitoa kipsin poistamisen jälkeen. RESTO-mallistoon kuuluu perusmalli Basic ja lisäominaisuuksilla varustettu Plus. Resto Plus -lastassa on lisänä irroitettava sisävuori, joka voidaan vaihtaa ja pestä 60° konepesussa.

Plus-mallissa tulee mukana ranteen lisäremmi, jolla ranteelle saadaan lisätukea ja dynaamista jousiefektiä lastaa kuormittaessa.

Rhizo-Ring Soft peukalon tyven kulumiin

Olethan tietoinen erinomaisesta, peukalon tyven kulumatuesta Rhizo-Ring Softista? Rhizo-Ring Soft on materiaaliltaan tukeva, mutta samalla riittävän joustava miellyttävän käyttökokemuksen takaamiseksi. Tuki stabiloi peukalon tyvinivelen paikoilleen ja estää sen siirtymisen adduktioon, kohti kämmentä. Tuki lievittää kipua ja tekee peukalon käytöstä voimakkaamman. Tuen etuna on lisäksi sen pieni koko. Tuki tukee vain tarvitun nivelen jättäen ympäröivät peukalon ja ranteen nivelet vapaaksi. 

Tuoreimmat artikkelit

Tukikohta vahvistuu – Terhi Pakkanen Porin Tukikohtaan

Tukikohta vahvistuu – Terhi Pakkanen Porin Tukikohtaan Tukikohta vahvistui jälleen, kun fysioterapeutti YAMK Terhi Pakkanen aloitti työt maaliskuussa Porin toimipisteessä. Terhillä on monipuolinen, yli 20-vuoden työhistoria kuntoutuksen kentältä Satasairaalan ja Satakunnan Hyvinvointialueen palveluksessa. Kokemusta on kertynyt mm. neurologian, kirurgian ja lasten kuntoutuksesta sekä viimeisimpänä osastonhoitajan tehtävistä. Tukikohdan toimitusjohtaja Kari Ridanpää on erittäin tyytyväinen saatuaan Terhin […]

Tukipohjallisvalikoima laajenee– valmisratkaisuja yksilöllisten rinnalle

Tukipohjalliset ovat aina olleet tärkeä osa toimintaamme. Olemme valmistaneet niitä jo 35 vuoden ajan. Kehitys kehittyy ja vaihtoehtoja tulee kokoajan lisää. Kysyntääkin on tukipohjallispuolella monenlaista: osalle yksilöllinen tukipohjallinen on ainoa vaihtoehto, osalle riittää valmispohjallinen ja joku haluaa tai tarvitsee jotain siltä väliltä. Olemme nyt laajentaneet valikoimaamme tarjotaksemme vaihtoehdot kaikkiin näihin tarpeisiin.

Työharjoittelussa Turun Tukikohdassa

Tukikohdalle työharjoittelijat ovat tuttuja. Meillä käy fysioterapia-, apuvälinetekniikka- ja jalkaterapiaopiskelijoita säännöllisesti työharjoittelujaksoilla. Seuraavassa Villen kokemuksia työharjoittelujaksostaan.

Sinun tukenasi

Tehtävämme on auttaa liikkumisessa apua tarvitsevia ihmisiä.

Selvitetään yhdessä miten voimme parhaiten sinua auttaa. Voit varata meiltä ajan esim. askelanalyysiin tai lyhyeen ilmaiseen verkkopalaveriin. Olet aina tervetullut poikkeamaan myymäläämme ja saat meidät kiinni myös puhelimitse. Henkilökuntamme on valmis auttamaan sinua tilanteessa kuin tilanteessa — tavalla joka sinulle parhaiten sopii.

Varaa ilmainen verkkopalaveri Tule käymään – katso myymälöiden yhteystiedot

Check

Edulliset toimituskulut
Alkaen 3 €

Check

Ilmainen palautus ja vaihto*
Lue lisää asiakaspalautuksista »

Check

Henkilökohtainen asiakaspalvelu
Ota meihin yhteyttä »

Turku

Puutarhakatu 17
20100 Turku
Katso kartalla »

020 761 9030

MA-PE 9-17
LA Suljettu

 

Pori

Itsenäisyydenkatu 35
28130 PORI
Katso kartalla »

020 761 9036

MA-PE 9-17
LA Suljettu

Oulu

Kansankatu 57
90120 OULU
Katso kartalla »

020 761 9032

MA-PE 9-17
LA Suljettu

Copyright © 2024 Turun Tukikohta Oy