NRX Patella Tendon -polvituki

Tuotetunnus (SKU): 09NRX421 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Lumpiotuki polven etuosan kiputiloihin

Käyttöaiheet:

  • Osgood-Schlatterin tauti
  • Hyppääjän polvi
  • Kondromalasia
  • Patellajänteen ongelmat

72,00 

Sis. arvonlisäveron
Myymälähinta 80 €

Toimitus

Tarvitsetko apua esim. oikean koon valintassa? Katso kokotaulukko, kysy meiltä chatissa tai varaa 15 min ilmainen verkkokonsultaatio, niin katsotaan yhdessä sinulle oikeat tuotteet.

NRX Patella Tendon -polvilumpiotuki (NRX421) on suunniteltu patellajänteen kiputiloihin (Osgood Schlatter ja hyppääjän polvi) ja patellan eli polvilumpion alapinnan kiputiloihin kuten kondromalasiaan. Tuki on umpinainen malli ja siinä on spiraalituet molemmilla sivuilla. Tuen tiukkuutta voi säätää pohkeelta ja reideltä tarrojen avulla. Patellajänteen kohdalla on tukimansetti, jolla tuki ja kompressio saadaan kohdistettua oikeaan paikkaan. Tukimansetin avulla polvilumpiota voidaan myös nostaa ja näin keventää patellajänteen rasitusta. Tukimansetti kiinnitetään tuen takapintaan ylös (kats kuva 2). Käyttömukavuutta lisää hengittävä Neptune -materiaali tuen takaosassa. Neopreeni takaa tuen napakuuden ja lämmöstä saatavat hyödyt.

Koko määräytyy polven ympärysmitan mukaan.

Koko Polven ympärys
XS 29-32 cm
S 32-35 cm
M 35-38 cm
L 38-42 cm
XL 42-46 cm
XXL 46-50 cm
XXXL 50-54 cm

 

Samaan vaivaan auttavat myös

Kysy tuotteesta

Jos tarvitset pikaista apua, soita meille 020 761 9030 tai ota yhteyttä chatin kautta (ma-pe klo 9-17, la klo 10-14). Muussa tapauksessa, voit lähettää kysymyksesi meille alla olevalla lomakkeella. Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät Turun Tukikohdan tietosuojaselosteesta »