Mediroyal Mallet Splint -sormilasta

Tuotetunnus (SKU): 092005 Osasto:

DIP-niveltä immobilisoiva tuki

Tuotetta saatavilla yhden kappaleen ja kymmenen kappaleen paketissa. Tilauksen hinta päivittyy, kun valitset tuotteen koon ja paketin koon.

Lasta voidaan kiinnittää käyttämällä ihoystävällistä joustamatonta teippiä tai NRX® Strap Plus- nauhalla, joka kiinnitetään lastan dorsaalipuoleen kiinnitettävällä, itsekiinnittyvällä, koukkutarralla.

Käyttöaiheet:

  • DIP-nivelen immobilisointi
  • Sormivammat, erityisesti mallet finger (vasarasormi)

10,00 52,00 

Sis. arvonlisäveron
Myymälähinta 10 €

Toimitus

Tarvitsetko apua esim. oikean koon valintassa? Katso kokotaulukko, kysy meiltä chatissa tai varaa 15 min ilmainen verkkokonsultaatio, niin katsotaan yhdessä sinulle oikeat tuotteet.

Mediroyalin Mallet Splint -sormilasta on huomaamaton, kevyt ja hengittävä lasta, joka pitää sormen DIP-nivelen ojennettuna. Samaan aikaan PIP-nivelen liikerata pysyy avoimena, sillä tukea voi lyhentää saksilla leikkaamalla. Lasta on valmistettu muovista ja siinä on lievä ojennuskulma, joten DIP-nivelen asento pysyy varmasti vakaana.

Muovisen lastan ylä- ja alapinnalla on reikiä, jotka tehostavat hengittävyyttä ja lisäävät käyttömukavuutta. Materiaalin ansiosta lasta on myös helppo pitää puhtaana. Tuotetta voi ostaa nyt yksittäispakkauksissa tai 10 kappaleen paketeissa. 8 eri kokoluokkaa takaa sen, että tuki istuu aina hyvin.

Mallet Splint -sormilasta sopii erityisen hyvin mallet finger -vammoihin. Mallet finger eli vasarasormi aiheutuu DIP-nivelen ekstensiojänteen repeämästä, jonka takia nivelen aktiivinen ojennus ei onnistu. Joskus mallet finger -vamma voi olla yhteydessä jänteen kiinnityskohdassa olevaan murtumaan. Mallet finger -vammat ovat yleisiä kontaktilajeissa, mutta voivat syntyä myös sukkia pukiessa tai sänkyä pedatessa. Vamman parantuminen vie aikaa ja tärkeänä hoitotoimenpiteenä nivel tulee immobilisoida kuuden viikon ajaksi vuorokauden ympäri.

Koko määräytyy sormen viimeisen nivelen (DIP-nivelen) ympärysmitan mukaan. Saatavilla yksittäispakattuna tai kymmenen kappaleen paketissa.

Koko Sormen ympärysmitta Lastan pituus
1 40-45 mm 50 mm
2 45-50 mm 53 mm
3 50-55 mm 57 mm
4 55-60 mm 60 mm
5 60-65 mm 58 mm
5,5 65-70 mm 61 mm
6 70-80 mm 61 mm
7 80-90 mm 63 mm

 

Edut ja ominaisuudet:

  • Pitää DIP-nivelen ojennettuna
  • Lastan aukot lisäävät hengittävyyttä lastan molemmilla puolilla
  • Lastaa voidaan tarvittaessa lyhentää saksilla
    • PIP-nivelen liikerata ei rajoitu
  • Väri: beige

Tuotemerkki: Mediroyal

Samaan vaivaan auttavat myös

Kysy tuotteesta

Jos tarvitset pikaista apua, soita meille 020 761 9030 tai ota yhteyttä chatin kautta (ma-pe klo 9-17, la klo 10-14). Muussa tapauksessa, voit lähettää kysymyksesi meille alla olevalla lomakkeella. Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät Turun Tukikohdan tietosuojaselosteesta »