Malleo-Hit -nilkkatuki

Tuotetunnus (SKU): 3507074 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Laadukas nilkkatuki tukityynyillä

Tilaamalla tuotetta vähintään kaksi kappaletta, saat 10 % alennuksen!

 

Käyttöaiheet:

 • Konservatiivinen tai postoperatiivinen nilkan kuntoutus
 • Nilkan nyrjähdysten tuenta ja kuntoutus
 • Nilkan kuluma
 • Nilkan kiputilat
 • Reuman aiheuttamat nilkan kiputilat

40,50 

Sis. arvonlisäveron
Myymälähinta 45 €

Toimitus

Tarvitsetko apua esim. oikean koon valintassa? Katso kokotaulukko, kysy meiltä chatissa tai varaa 15 min ilmainen verkkokonsultaatio, niin katsotaan yhdessä sinulle oikeat tuotteet.

Malleo-Hit on kevyt, huippulaadukas, elastinen nilkkatuki, jossa on molempien kehräsluiden taka- ja alapinnalla silikoniset tukityynyt. Tukityynyt kohdistavat kompression ja paineen anatomisesti juuri oikein nilkan nivelsiteille ja jänteille kehräsluiden taka- ja alapinnoilla. Ne vähentävät turvotusta,  lisäävät verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Lisäksi Malleo-Hit tukevoittaa nilkkaa parantamalla nilkan asentotuntoa ja luomalla kompressiota. Tuessa on hengittävä materiaali ja nilkkataipeeseen on lisätty erityisen pehmeä neuloshiertymien ehkäisemiseksi. Tuki sopii esimerkiksi lieviin tai kohtalaisiin nilkan nyrjähdyksiin tai vamman jälkeiseen liikuntaan paluuseen. Se toimii myös erinomaisesti pitkittyneessä nilkkakivussa ja nilkan kulumissa.

Malleo-Hit on saksalaisen Sporlasticin valmistama laadukas tuote ja osa knitted-mallistoa. Sen tuotteet ovat varmasti laadukkaita ja laakakudotun materiaalin ansiosta tuki pysyy ryhdikkäänä eikä kasaannu aiheuttaen iho-ongelmia tai epämiellyttävää tunnetta.

Mikäli tuen pukemisessa on haasteita tai haluaa lisätä tuotteen käyttöikää, suosittelemme tuen pukemiseen tarkoitettua Malleoforce donning aid -tuotetta!

Koko määrittyy nilkan kapeimman kohdan ympärysmitan mukaan

Koko   Nilkan ympärys
1 <19cm
2 19-21cm
3 21-23cm
4 23-25cm
5 25-27cm

Edut ja ominaisuudet:

 • Tuen kompressiovaikutus tukee nilkkaa, helpottaa kipua ja parantaa sen asentotuntoa.
 • Nystyräiset silikonityynyt kehräsluiden takana ja alla vähentävät turvotusta, parantavat verenkiertoa ja antavat mikrohierontaa.
 • Tuki nopeuttaa kudosten välistä aineenvaihduntaa turvotustilanteissa
 • Tuki erityiskudottu huomioiden erityistä joustoa vaativat alueet, esim. nilkkataive
 • Puolieroton
 • Väri: harmaa ja musta

Käyttöohjeet

Tuotemerkki: Sporlastic

Samaan vaivaan auttavat myös

Kysy tuotteesta

Jos tarvitset pikaista apua, soita meille 020 761 9030 tai ota yhteyttä chatin kautta (ma-pe klo 9-17, la klo 10-14). Muussa tapauksessa, voit lähettää kysymyksesi meille alla olevalla lomakkeella. Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät Turun Tukikohdan tietosuojaselosteesta »